Τελευταίες αναρτήσεις

9 Σεπτεμβρίου 2019

Με τόσες Απειλές δεν έχεις παρά να Ορίσεις και Ημερομηνία Ελληνοτουρκικής Σύρραξης, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί περιμένεις να μάθεις το ΜΥΣΤΙΚΟ.

Φώτο από fb 

Παρασχοληθήκαμε με τον Ερντογάν και τις απειλές του. 
«Αυτή την φορά δεν μπλοφάρω, θα ανοίξω τις πύλες τις κόλασης και θα σας στείλω την στρατιά του Ξέρξη» (κάπως έτσι το εννοεί). 
Δεν μπλοφάρει αυτός που συνέχεια μπλοφάρει με τον Αμερικανό και τον Ρώσο και αυτοί μαζί του. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έβλεπε την τουρκική αλεπού να πηδάει και να πιάνεται στα τέσσερα, ουσιαστικά έβλεπε αυτή την χρονική περίοδο που η τουρκία μπλοφάρει παίζοντας ρωσική ρουλέτα. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πάμε όμως στα ουσιαστικά και τι κρύβεται πίσω από αυτά. 
Το τελευταίο διάστημα η τουρκική εξωτερική πολιτική πιέζει για δημιουργία ουδέτερων ζωνών ανθρωπιστικής ασφάλειας. Ξεκίνησε με την Βόρειο Συρία και τις περιοχές του Ευφράτη. Διατείνεται ότι εκεί θα κτίσει σπίτια και θα μεταφέρει πρόσφυγες. 
«Πως η Τουρκία θα μπορέσει να αντέξει το φορτίο 4 εκατ. προσφύγων; Τους αφήνουμε να το σκεφτούν λίγο αυτό. Συγγνώμη για αυτό, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος για να προσθέσει: 
«Όταν όλη η δουλειά που έχουμε να κάνουμε ανατολικά του Ευφράτη ολοκληρωθεί σκοπεύουμε να εγκαταστήσουμε εκεί ένα εκατ. ανθρώπους. Αν γίνει έγινε. Εάν όμως δεν γίνει τότε είμαστε αναγκασμένοι να ανοίξουμε τις πόρτες» συμπληρώνοντας: 
«Τώρα όλη η περιοχή ανατολικά του Ευφράτη είναι στα σχέδιά μας και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε μια εβδομάδα από τώρα θα θα έχουμε βρει μια λύση, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. 

Θα έχω την ευκαιρία άλλωστε να συνομιλήσω προσωπικά στη Νέα Υόρκη με τον Ντ.Τραμπ για τα βήματα που επιβάλλεται κάνουμε ανατολικά του Ευφράτη. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να λύσουμε το ζήτημα». https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/802485_nees-apeiles-erntogan-ehoyme-4-ekat-prosfyges-den-mporoyme-allo-tha 

Τι περιμένει λοιπόν ο σουλτάνος; 
Το ΜΥΣΤΙΚΟ 
Ποιο είναι το μυστικό; 
Η γνώση του τελικού χάρτη διευθέτησης των συνόρων της Μέσης Ανατολής που σύντομα εκπονείται σύμφωνα με την επικαιρότητα. 

Εδώ κολλάει δραματικά, αυτό που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός ότι «οι τούρκοι θα γνωρίζουν το μυστικό τρεις μέρες πριν»

Δηλ. κατά τον Ερντογάν αν δεν του δώσουν περιοχές του Ευφράτη και ουδέτερη ζώνη στην Βόρεια Συρία δήθεν για να εγκαταστήσει ανθρωπιστικά πρόσφυγες θα ανοίξει τις πύλες του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Τι θέλει να πετύχει ο Ερντογάν με το προσφυγικό που το κρατάει ως στρατηγικό όπλο; 
Μας το λένε οι ¨φίλοι¨ μας οι Γερμανοί… 
«Die Welt: Αν ο Ερντογάν ανοίξει τα σύνορα, οι προσφυγικές ροές θα υπερβούν τις αντοχές της Ελλάδας» 
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/welt-erntogan-anoixei-synora-prosfyges-pano-antohes 

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και Ανθρωπιστική Κρίση στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ και αν παρακολουθούμε συμπεριφορές μέχρις σήμερα όλοι το σφάλμα θα το ρίξουν πάνω μας.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ
Αν πλημμυρίσουν τα νησιά μας με γυναικόπαιδα (μέσα στα οποία μπορεί να εμφιλοχωρήσουν ειδικές δυνάμεις δολιοφθορών) τότε η ανάγκη να δημιουργηθούν ουδέτερες ανθρωπιστικές ζώνες στην Ελληνική Επικράτεια του Αρχιπελάγους θα απαιτηθεί από τους διεθνείς οργανισμούς. 

Ο Ερντογάν σε αυτή την φάση βγαίνει κερδισμένος διότι θα απαιτήσει άμεσα και με τα νέα δεδομένα αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης. 
Αυτά ακριβώς γράφαμε και επισημάναμε από το πρώτο προσφυγικό κύμα τον Αύγουστο του 2015 επί Σύριζα.
Αλλά που να αξιολογηθεί; 
Ο σουλτάνος δεν επιθυμεί άμεση σύγκρουση, αλλά εδώ και τώρα επιθυμεί αποσταθεροποίηση του εσωτερικού της Ελλάδος. 

Υπάρχει όμως και ο απρόβλεπτος παράγοντας ..αν πιαστούμε στα νερά (αυτό έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ) 
Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη και τον Ερντογάν δεν μπορούν να το συμμαζέψουν με τίποτε για αυτό και τον πάνε ευγενικά για να τον κομματιάσουν (πάλι έκφραση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ)

Μόλις ο σουλτάνος, ίσως σε σύντομο χρονικό διάστημα μάθει για το μυστικό (όταν του δείξουν Ρώσοι και Αμερικάνοι τα σύνορα του νέου κουρδικού) τότε θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης στο ΑΙΓΑΙΟ.

Αδελφοί η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ζητούμενο. 
Αυτή η ενότητα θα εκβάλλει έξω τον φόβο της σφοδρότητας που θα μας κτυπήσουν οι τούρκοι.

Να μην κουράζονται πλέον οι γεωπολιτικοί αναλυτές γιατί πριν από αυτούς μίλησαν οι Πατερικοί αναλυτές του ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Οι προρρήσεις των τελευταίων είναι πλέον αναπόσπαστο κτήμα – πνευματικός θησαυρός στις ψυχές των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών που παρακολουθούν την εξέλιξη των γεγονότων, γνωρίζοντας την έκβαση τους, άσχετα αν τα προηγούμενα χρόνια λοιδορήθηκαν ως γραφικοί και οπισθοδρομικοί. 

Αν δεν είχαμε αυτόν τον προφητικό λόγο των Αγίων Πάτερων μας η δαιμονική εξουθένωση θα ήταν ολοκληρωτική. Όμως τώρα γνωρίζουμε ότι θα γίνει το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. 

Οι έμποροι των Εθνών που μεθοδευμένα εξουθένωσαν τον Έλληνα, ρίχνοντας τον πρώτα στην αποστασία της αμαρτίας και μετά στα μνημόνια, έρχεται η σειρά τους να εξουθενωθεί ολοκληρωτικά ο εγωισμός τους μέχρι το έδαφος. 

Από εδώ και πέρα ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.