Τελευταίες αναρτήσεις

10 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ...

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης 

Ιστορική έρευνα Ισραηλινών αποκαλύπτει ότι από το 1894 έως το 1924 σφαγιάστηκαν τέσσερα εκατομμύρια Χριστιανοί από Σουλτάνους, από τους Νεότουρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ.  
πηγή 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ .... 4.000.000 νεκροί... αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ. 

Αυτό που ΔΕΝ αναφέρεται στην έρευνα είναι το ότι ...ήδη από το 1863 οι Οθωμανοί είχαν τεράστια χρέη λόγω της εμπλοκής τους στον πόλεμο της Κριμαίας εναντίον της Ρωσίας και για να λάβουν δάνεια υποχρεώθηκαν να αποκτήσουν ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα, την Ottoman Bank που εξέδιδε και το νόμισμα μέσω της οποίας οι γνωστοί εκβιαστές τοκογλύφοι του City έδιναν εντολές στους Οθωμανούς. 

Στις χώρες που χρωστούν ...κυβερνούν πάντα οι τοκογλύφοι. 
Οι σφαγές μπορεί να διαπράχθηκαν από τους Οθωμανούς ...αλλά ήταν απαίτηση των τοκογλύφων. 

Έτσι αφανίζοντας Έλληνες κι Αρμένιους εμπόρους και τραπεζίτες ... δημιουργήθηκε "αυθόρμητα" ένα εβραϊκό μονοπώλιο παντού... 

Οι τοκογλύφοι είναι "κατά" των μονοπωλίων...μόνον όταν αυτά δεν βρίσκονται στα δικά τους χέρια.

Με αυτές τις σφαγές εκμηδενίστηκε ταυτόχρονα η επιρροή της Χριστιανικής Ρωσίας στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και κατόπιν στην Κεμαλική Τουρκία. 

Ξέχασαν να αναφέρουν στην έρευνα ότι το κίνημα των Νεοτούρκων ίδρυσαν πλούσιοι Εβραίοι Μασόνοι της Θεσσαλονίκης κι όχι Τούρκοι. 
Βλέπετε... ούτε οι Ιστορικοί θέτουν απλά ερωτήματα λογικής γιατί θέλουν να αποδεχόμαστε τους ιστορικούς παραλογισμούς που μας επιβάλλουν τα μεγάλα συμφέροντα και να μην αναζητούμε ποτέ την αιτία. 

Να αποδεχθούμε πχ ότι οι Οθωμανοί έπαθαν ξαφνικά παράκρουση κι έσφαζαν ... Χριστιανούς... επειδή υποτίθεται ήταν αλλόθρησκοι... αλλά να ΜΗΝ αναρωτηθούμε γιατί δεν ακούμπησαν ούτε τρίχα εβραίων που ήταν επίσης αλλόθρησκοι.

Και βλέπουμε στην πράξη την κλασική τακτική των τοκογλύφων... από τη Γαλλική Επανάσταση ακόμα... τη διάδοσή Fake News (ψευδών ειδήσεων) ... ότι δήθεν οι Αρμένιοι έσφαζαν Μουσουλμάνους. 

Έτσι βοήθησαν στην εκτέλεση των σχεδίων των τοκογλύφων χιλιάδες καθυστερημένοι φανατικοί μουσουλμάνοι που θέλησαν να υπερασπιστούν τους δικούς τους από τους "κακούς" Αρμένιους. 

Κλασικό χαρακτηριστικό στις "επαναστάσεις" των τοκογλύφων είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η εκμετάλλευση τρίτων για την διάπραξη των σφαγών που οδηγούν στη δική τους οικονομική κυριαρχία.

Έβαζαν τους χρεωμένους Βρετανούς να σφάζουν τους Ινδούς, τους Κινέζους και τους Αφρικανούς, έβαζαν τους χρεωμένους Αμερικανούς να σφάζουν τους Ινδιάνους, έβαζαν τους χρεωμένους Γάλλους να σφάζουν τους Αλγερινούς, έβαζαν τους χρεωμένους Βέλγους να σφάζουν τους Κονγκολέζους, έβαζαν τους χρεωμένους Αμερικάνους κι Ευρωπαίους να ισοπεδώσουν το Ιράκ, έβαλαν το ΝΑΤΟ να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία και τη Λιβύη, έβαλαν τους Σαουδάραβες να ισοπεδώσουν την Υεμένη. 

Καθαρές δουλειές. 

Οι Rothschild στην Αγγλία επιβλέπουν τους κηπουρούς τους να ποτίζουν τριανταφυλλιές... και οι καταχρεωμένοι πελάτες τους σφάζουν και ποτίζουν τη γη με αίμα εκατομμυρίων αθώων και παιδιών για λογαριασμό τους. 

Σημείωση: Μία χώρα που ΔΕΝ χρωστάει μπορεί εύκολα να αποκτήσει χρέη και να παρακαλάει για λεφτά γονατιστή στους τοκογλύφους. 

Η κλασική συνταγή για να το πετύχουν 

Οι τοκογλύφοι εκβιάζουν και υποχρεώνουν χώρες που ήδη χρωστούν ...να επιτεθούν στρατιωτικά και οικονομικά στις χώρες που δεν έχουν χρέη... βλέπε Βενεζουέλα, Ιράν κλπ

Με αυτόν τον τρόπο..
ΚΑΙ οι επιτιθέμενοι ΚΑΙ αυτοί που δέχονται την επίθεση βρίσκονται φορτωμένοι με ακόμα περισσότερα δάνεια.
Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με τη Μικρασιατική Εκστρατεία. 

Οι τοκογλύφοι μας υποχρέωσαν να επιτεθούμε στους Οθωμανούς για να πάρουν αυτοί τον έλεγχο των πετρελαίων της Μοσούλης... με δικά μας έξοδα ...

Έτσι βρεθήκαμε με νέα χρέη και την ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδας να επιβλέπει την οικονομία μας για λογαριασμό των ίδιων των δολοφόνων μας.
Πόσο αίμα και πόσα λεφτά μας κόστισε άραγε ο "εθνάρχης" Βενιζέλος... ο πράκτορας του City;

Με ιδιαίτερη σπουδή οι Ιστορικοί-πράκτορες ... έχουν αφαιρέσει ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ στους Τραπεζίτες. 

Αυτούς που ένωναν τις χρεωμένες αυτοκρατορίες σε πολέμους εναντίον όσων χωρών δεν εξυπηρετούσαν τα δικά τους συμφέροντα. 

Αμέτρητοι άνθρωποι πέθαναν, περιουσίες ανυπολόγιστης αξίας χάθηκαν, αμέτρητες οικογένειες στρατιωτών βυθίστηκαν στη δυστυχία και πείνασαν οι γυναίκες και τα παιδιά τους ... και κανένας Ιστορικός δεν τους έδωσε ακριβείς απαντήσεις. 

Θολούρα, ανεξήγητες αποφάσεις, μισές αλήθειες, απόκρυψη των σημαντικότερων πληροφοριών ... ώστε ο λαός... να παραμένει στο σκοτάδι ... Να αρκείται σε μερικές δημοσιογραφικές και ιστορικές μπούρδες, σε γελοίες πολιτικές αναλύσεις τύπου ... ο Μαδούρο θέλει να πεινάει ο λαός του, ο Μιλόσεβιτς σκοτώνει τον λαό του, ο Σαντάμ έχει πυρηνικά, ο Άσαντ σκοτώνει τα μωρά κλπ.

Ο πόλεμος της Κριμαίας ...είδε ενωμένους (τους χρεωμένους) Άγγλους, Γάλλους και Οθωμανούς εναντίον των Ρώσων με τους οποίους πολέμησαν και 1000 Έλληνες.

https://el.wikipedia.org/ 

Για τη στάση αυτή της Ελλάδας υπέρ της Ρωσίας ... οι «φίλοι» μας απέκλεισαν τον Πειραιά και το ένα δέκατο των κατοίκων της Αθήνας πέθανε από χολέρα.
https://www.sansimera.gr/articles/743 

Αν προσθέσουμε και το αφανισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ...χρωστάμε πολλούς θανάτους στους «συμμάχους» μας...
https://www.thejc.com/ 

Φανταστείτε τι έχουν κάνει στους εχθρούς τους ... οι τοκογλύφοι μέχρι να τους κάνουν «φίλους» και «πελάτες»... 

Στο επίκεντρο αυτού του πολέμου της Κριμαίας ήταν κι ο έλεγχος των Αγίων Τόπων που αρχικά είχε κατοχυρώσει η Ρωσία και οι Ορθόδοξοι ...Όμως οι τοκογλύφοι που είχαν ειδικό ενδιαφέρον για την περιοχή ...έστειλαν τους Γάλλους , λάδωσαν τον Σουλτάνο και άλλαξε γνώμη... παραδίδοντας τον έλεγχο στη Γαλλία και την Καθολική Εκκλησία. 

Όλες οι κινήσεις της Ρωσίας να ενισχύσει τη θέση της στη Μεσόγειο και αλλού ... αντιμετωπίστηκαν από τους τοκογλύφους αποφασιστικά με τεράστιο κόστος για τις χώρες που χρησιμοποίησαν για τον σκοπό τους. 

Και κάπως έτσι φτάσαμε αισίως στον Β'ΠΠ με τους Άγγλους (βλέπε Rothschild) να κατοχυρώνουν το 90% του ελέγχου της Ελλάδας και με τον Στάλιν να αρκείται στο 10%. 

Λίγο χρόνια μετά αυτό το 10% του Στάλιν τελούσε υπό ανηλεή διωγμό ... και εξοριζόταν στα ξερονήσια από τους πράκτορες των Άγγλων... 
255 ψηφίζουν Παπαδήμο για Πρωθυπουργό και 153 «Αριστεροί» ψηφίζουν την επέκταση του ΝΑΤΟ με την ένταξη των Σκοπίων. 

Δεν έμεινε τίποτα από εκείνο το 10% της Ρωσίας στην Ελλάδα μετά τον Β'ΠΠ.


Πηγή
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

ΣΧΟΛΙΟ

Σας φαίνονται απλά συνομωσιολογίες όλα αυτά;
Εμένα πάντως όχι και τόσο....
Σίγουρα υπάρχουν αλήθειες μέσα στο άρθρο και αν αληθινά τα μισά από όσα λέει αληθεύουν ζούμε σε έναν κόσμο που θυμίζει πραγματικά θέατρο μαριονέττας.... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.