27 Σεπτεμβρίου 2019

ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΕΒΡΟΣ

Ο αμερικανικός σοβιετισμός του κ. Πάιατ σε πλήρη δράση...

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Ο ρόλος της κάθε Πρεσβείας ξένου κράτους στην Ελλάδα είθισται να είναι διακριτικός με τα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας, να σέβεται και να μην παρεμβαίνει σε αυτά, γιατί τότε παραβιάζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία ενός ελεύθερου κράτους, όπως είναι η Ελλάδα! 

Επί προκειμένου, η αμερικανική Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, έχει τις ίδιες παραπάνω υποχρεώσεις, όπως άλλωστε κι όλες οι άλλες πρεσβείες, που υπάρχουν στην ελληνική Πρωτεύουσα!

Ωστόσο, η αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών και ειδικότερα ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, έχει επανειλημμένα υπερβεί τα εσκαμμένα! Σε ρόλο υποκατάστασης της κυβέρνησης – της χθεσινής, αλλά και της σημερινής – υπεισέρχεται στα εσωτερικά μας και θυμίζει άλλες μαύρες εποχές, που ο αμερικανικός παράγοντας ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στην Ελλάδα!

Κύριε Μητσοτάκη, τέθηκε ο Έβρος υπό αμερικανική διοίκηση; 

Πριν από λίγες μόλις ημέρες στο άρθρο μου “Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στον Πρέσβη των ΗΠΑ” αποκάλυπτα ωμή και σκανδαλώδη παρέμβαση του πρέσβη των ΗΠΑ στα εσωτερικά του Έβρου μας!

Κάνοντας αναφορά και σε δυο προηγούμενα άρθρα μου, πως οι ΗΠΑ, διά χειρός κ. Πάιατ ανέλαβαν να τορπιλίσουν οποιαδήποτε συμμαχία – συμφωνία μας με τους Ρώσους, έχοντας σύμμαχο τη δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων και την υποταγή τους στο ψευδεπίγραφο δόγμα: “Ανήκουμε στη Δύση”!

Αυτά τα άρθρα μου ήταν, το πρώτο με τον τίτλο: «Η Σαμοθράκη και η Αλεξανδρούπολη θύματα της αντιρωσικής εκστρατείας του Σόρος» και το δεύτερο είχε τον τίτλο: «Πλήγματα στην Εθνική Ασφάλεια από την αντιρωσική επίθεση στον Έβρο»!

Σε αυτά αποδεικνυόταν επίσης, πως το “γεράκι των ΗΠΑ” στην Ελλάδα, ο Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, είχε αντικαταστήσει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά εξ όσων φαίνεται και την κυβέρνηση της ΝΔ!

Σήμερα συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας, από τον ακριτικό Έβρο – μια από τις πλέον ευαίσθητες περιοχές της Πατρίδος μας – με τις αποκαλύψεις που θα κάνουμε θα ενισχύσουμε τον ισχυρισμό μας, πως ο Έβρος τέθηκε ήδη υπό αμερικανική διοίκηση και θα αναμένουμε την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος!

Ανέλαβε “εργολαβικά” τον Έβρο ο κ. Πάιατ;

Ωστόσο, το στίγμα της ολικής επίθεσης κατά των Ελληνορωσικών σχέσεων, την έδωσε τον Φεβρουάριο η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία σε δημοσίευμά της ανέφερε, πως είναι σε εξαιρετικό δρόμο οι σχέσεις των αμερικανών και ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Χαρακτήριζε όμως, την Αλεξανδρούπολη ως μια πόλη με παραδοσιακούς στενούς δεσμούς με την Ρωσία και για το λόγο αυτό θα έπρεπε ο αμερικανικός παράγοντας να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη!

Όπερ και εγένετο! Και προφανώς ο ρόλος αυτός ανατέθηκε στο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, ο οποίος συχνά ανεβαίνει και “περιοδεύει” τον Έβρο!

Έτσι οι ΗΠΑ θέλουν να εμποδίσουν την Ρωσία (και άλλους) από το να κάνει οτιδήποτε στον Έβρο, ώστε ότι αμερικανικό γίνει ακολούθως, να φανεί σαν όαση στην έρημο. “Ερημώνουν” τον τόπο για να φτιάξουν “όαση” με τις βάσεις τους κλπ και μετά θα επιζητήσουν και το χειροκρότημα!

Αλλά, η πολλών εβδομάδων έρευνά μας για την Αλεξανδρούπολη, μέχρι και τον βόρειο Έβρο, αλλά και η προηγούμενη αναφορά στο άρθρο μας, για την απαράδεκτη συμμόρφωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, με την εφαρμογή των εντολών του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρυ Πάιατ, να ακυρώσει την συμφωνία συνεργασίας και την αδελφοποίηση με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης στην Κριμαία, τάραξαν τα βαλτώδη νερά στην Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο. 

Αφού μεταξύ άλλων, ο κ. Τοψίδης σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι ΔΕΛΤΑ της Αλεξανδρούπολης – όπως ενημερωθήκαμε - προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ότι η διακοπή της αδελφοποίησης με το Επιμελητήριο Συμφερούπολης της Κριμαίας (που παραδόξως “ικανοποίησε τον κ. Πάιατ”) έγινε διότι, το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου είδε ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον από την ρωσική πλευρά! Δεν υπήρχε δηλαδή όφελος για το Επιμελητήριο… Δηλαδή, όπως του είχε πει παλαιότερα ο κ. Πάιατ; 

Δείτε τι οφέλη απεμπόλησε η Πατρίδα από την ακύρωση της Ελληνορωσικής Συμφωνίας…

Ίσως όμως, η μνήμη του κ. Τοψίδη να μην τον βοηθάει! Κυρίως μετά και από το σοκ της απροκάλυπτης και χοντροκομμένης ενέργειας του κ. Πάιατ στα τέλη του 2018, να του ασκήσει δημόσια έλεγχο με θεατρικό τρόπο, γιατί έκανε την αδελφοποίηση και πως έπρεπε να την ακυρώσει, επιτυγχάνοντας έτσι τα θέλω της αμερικανικής πολιτικής! Δηλαδή για να καταλάβουμε! Έλληνας πολίτης, επικεφαλής Επιμελητηρίου ακριτικής μας περιοχής, έδωσε εξετάσεις (κυριολεκτικά) υπό τον έλεγχο ξένης κυβέρνησης; 

Στα τέλη του 2018 “ελέγχθηκε” από τον κ. Πάιατ και αρχές του 2019 εφάρμοσε την ακύρωση της αδελφοποίησης όπως …δεσμεύτηκε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ; 

Αξίζει όμως να δούμε τι περιελάμβανε η συμφωνία και η αδελφοποίηση που υποχρεώθηκε να ακυρώσει ο κ. Τοψίδης; 
Νομίζω αξίζει τον κόπο! 

Δείτε από στην επίσημη σελίδα του Επιμελητηρίου Έβρου, την αναδημοσίευση του δελτίου Τύπου στις 22 Φεβρουαρίου 2016, της επίσκεψης των φορέων του Έβρου στην Ρωσία και θα εξάγετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα:

«Ως άκρως επιτυχημένο, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, το πρόσφατο ταξίδι του στη Ρωσία, σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ν. Έβρου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, παρουσία του Επίτιμου Γενικού Πρόξενου Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη.

Μεταξύ των συμφωνιών που επετεύχθησαν είναι η καθιέρωση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη - Αγ. Πετρούπολη, την οποία ανέλαβαν να εγκαταστήσουν, μετά την άρνηση της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας Aegean Airlines, ο Δήμος και η Κυβέρνηση της Αγ. Πετρούπολης. Πρόκειται για εβδομαδιαίο δρομολόγιο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα έχει ισχύ για τέσσερις μήνες, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλειφτεί η πρόθεση για καθιέρωση της εν λόγω αεροπορικής σύνδεσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς ο κ. Λαμπάκης μετέφερε στις αρχές την πρότασή του για την αεροπορική σύνδεση Αγ. Πετρούπολη – Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης παρέλαβε από τον Αρχιμανδρίτη, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη της Αγ. Πετρούπολης τα αρχιτεκτονικά σχέδια για την ανέγερση ορθόδοξου ναού ρωσικής τεχνοτροπίας, ο οποίος αναμένεται να ανεγερθεί σε έκταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης κοντά στην περιοχή του στρατοπέδου Ι. Ζήση ή στην επέκταση του φυτώριου με έξοδα της ρωσικής πλευράς. Ο ναός με τους 12 χρυσούς τρούλους, ο οποίος θα φέρει το όνομα του Αγ. Βλαδίμηρου, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους Ρώσους τουρίστες και να συμβάλλει στην αρχιτεκτονική αναβάθμιση της πόλης.

Ο κ. Λαμπάκης παρέστη επίσης, στην επίσημη τελετή αδελφοποίησης των Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με τα αντίστοιχα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αγ. Πετρούπολης. Πρόκειται για μια κίνηση, με την οποία ολοκληρώνεται και τυπικά η αδελφοποίηση των δύο Δήμων καθώς είχε ήδη προηγηθεί η αδελφοποίηση των Επιμελητηρίων και σχολικών μονάδων, και η οποία αναμένεται να αποτελέσει έναυσμα για την ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανθρώπινου δυναμικού.

Ακόμη, παρουσία του κ. Λαμπάκη και του κ. Τοψίδη, πραγματοποιήθηκε η επίσημη αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Ν. Έβρου με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης, μιας πόλης 300.000 κατοίκων, στην οποία κατοικούν 4.000 Έλληνες από τους 8.000 συνολικά που κατοικούν στη Χερσόνησο της Κριμαίας. Σύμφωνα με τον κ. Τοψίδη, “πρόκειται για μια κίνηση εξωστρέφειας, η οποία χαρακτηρίζει τόσο το Δήμο Αλεξανδρούπολης όσο και το Επιμελητήριο Ν. Έβρου που ως κυρίαρχο στόχο έχει την εισαγωγή ελληνικών προϊόντων και δη εβρίτικων στην αγορά της Ρωσίας”, ενώ ως εκπρόσωπος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυνατότητες διασύνδεσης των δύο λιμανιών επισημαίνοντας ότι αμφότερες οι δύο πλευρές θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη χρονική συγκυρία κατά την οποία το 2016 έχει οριστεί ως έτος Ελληνορωσικής φιλίας και να αναζητηθούν οι δίοδοι για την τοποθέτηση των ελληνικών προϊόντων στη ρωσική αγορά.

Με τη σειρά του ο κ. Γκαμπαερίδης αναφέρθηκε στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ανάμεσα στο Ρωσικό Σπίτι Αλεξανδρούπολης και την Ένωση Ελλήνων της περιοχής Συμφερούπολης, η οποία έλαβε χώρα στο κτίριο της Βουλής της Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι η ανέγερση του ρωσικού ορθόδοξου ναού, στην τοποθέτηση του θεμελίου λίθου του οποίου είναι πολύ πιθανό να παραβρεθεί ο Πατριάρχης Ρωσίας και ο Μητροπολίτης Αγ. Πετρούπολης, μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εκτεταμένες ενέργειες του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για την προβολή της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικού προορισμού με την εμφάνισή του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό (Russia Today) και την προώθηση Ελληνορωσικού τουριστικού οδηγού σε επιλεγμένα σημεία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν. Έβρου δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Γκαμπαερίδη αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του στην προσπάθεια ανάπτυξης ουσιαστικών σχέσεων με φορείς της Ρωσίας»! 

http://www.evroschamber.gr/articles/details/2619/o-apoixos-tis-teleutaias-episkepsis-foreon-tou-ebrou-stin-rosia 

Δηλαδή, η συμφωνία που ακύρωσε ο κ. Τοψίδης, μετά από την “εντολή” του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, στον μεγαλύτερο βαθμό, δεν ήταν μονομερώς επωφελής για την Ελλάδα, αφού θα μπορούσαν να εξαχθούν στην ρωσική αγορά τοπικά προϊόντα του Έβρου; Ενώ το θέμα των λιμανιών είχε και στρατηγική σημασία, όχι μόνο για την Ελλάδα και τη Ρωσία, αλλά και για πολλές άλλες χώρες, λόγω της παράκαμψης των Στενών και ουσιαστικά πετύχαινε μείωση της τουρκικής ισχύος και του ελέγχου που έχει η Τουρκία στα Στενά; Δηλαδή, ο κ. Πάιατ “έβαλε” τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να πλήξει την αγροτιά του Έβρου και να βγάλει έναν πονοκέφαλο από την Τουρκία; Η Ελλάδα δεν ήταν ξεκάθαρα ωφελημένη από αυτήν την συμφωνία και την αδελφοποίηση και κυρίως ο νομός του Έβρου;

Όταν επιπρόσθετα υπήρχε η δέσμευση για ανέγερση ορθόδοξου ναού ρωσικής τεχνοτροπίας, ο οποίος αναμενόταν να αποτελέσει πόλο έλξης για τους Ρώσους τουρίστες και θα συνέβαλε στην αρχιτεκτονική αναβάθμιση της πόλης;

Και το εύλογο ερώτημα που γεννάται σε κάθε νοήμονα Έλληνα πολίτη και δη Εβρίτη, είναι:
Τι θα κερδίσουμε εμείς ως χώρα, ως ακριτική περιοχή από τους Αμερικανούς; 
Μια ακόμα βάση του “θανάτου”, σύμφωνα με τη ρήση του πρώην Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και σύσσωμης της αριστεράς;

Μεγάλη δυσαρέσκεια της Ρωσίας για την αφωνία της εδώ πρεσβείας τους…

Αξίζει επίσης να πούμε, ότι η Κριμαία με το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε εκεί, απελευθερώθηκε από την ουκρανική κατοχή στην οποία την είχε βάλει ο σοβιετικός γραμματέας Νικίτα Χρουτσώφ, όταν την απόσχισε από τη Ρωσία το 1954 και την κόλλησε στην Ουκρανία με το έτσι θέλω. Δηλαδή, ο λαός της Κριμαίας διόρθωσε την Σοβιετική αλαζονεία του 1954. Στο κάτω-κάτω αν υπήρχαν αμερικανικές και άλλες πιέσεις στον κ. Τοψίδη, θα μπορούσε να πει ότι θα οργανώσει το Επιμελητήριο διεθνές συνέδριο σχετικά με τέτοια θέματα, που προκύπτουν γύρω από την Κριμαία και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κινηθεί το Επιμελητήριο. Γιατί δεν το έκανε, δεν το σκέφτηκε; 

Θα το κάνει τώρα; Μήπως η ακύρωση της συμφωνίας με την Κριμαία ήταν σε ένα μεγαλύτερο πακέτο ενεργειών που έγιναν με “παραίνεση” του κ. Πάιατ, όπως για παράδειγμα και η συνάντηση του κ. Τοψίδη με τους ψευτομουφτήδες στην Κομοτηνή; 

Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε με όλα τα παραπάνω, ότι ο κ. Τοψίδης “διπλώθηκε σε μια κόλλα χαρτί” από τον σπουδαίο διπλωμάτη Τζέφρι Πάιατ; 

Ότι το “Βαθύ Κράτος” των ΗΠΑ έδωσε παράσταση ισχύος, όπως έκανε η ΕΣΣΔ στα ανατολικοευρωπαϊκά κράτη επί Ψυχρού Πολέμου; 

Πώς, ένα τμήμα αυτής της επίδειξης ισχύος ήταν να δώσει το μήνυμα σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, ότι ακόμη και στον επιχειρηματικό τομέα, η πρεσβεία των ΗΠΑ και ο στρατηγικός χώρος που εκφράζει ο κ. Πάιατ, θα καθορίζουν τι θα γίνει στην Ελλάδα; 

Δηλαδή επίσημα επέβαλε στον επιχειρηματικό κόσμο του Έβρου (αλλά προβάλλοντάς το και σε πόλη την Ελλάδα) ότι η ελεύθερη οικονομία και ο ελεύθερος ανταγωνισμός λειτουργούν μόνο στο μέτρο και στην έκταση που επιτρέπουν τα συμφέροντα που εκφράζει ο κ. Πάιατ; Δεν είναι ένας αμερικανικός σοβιετισμός όλο αυτό; 

Η αλαζονική και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Πάιατ κατά του Προέδρου του Επιμελητηρίου και η συμμόρφωση αυτού, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που για πολλούς ξεχείλισε την οργή, που ένιωθαν για το γεγονός ότι ο Ρώσος ομόλογός του δεν ακούστηκε καθόλου για όλη την περίοδο που ο κ. Πάιατ αλωνίζει την Αλεξανδρούπολη!

Πρόσφατα στην εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, γράφτηκε ότι παρόμοια στάση υπάρχει και στην Ρωσία κατά της ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και της ανυπαρξίας του Ρώσου πρέσβη κυρίως στο θέμα του εκκλησιαστικού πραξικοπήματος, που έγινε εναντίον της ορθόδοξης εκκλησίας της Ουκρανίας. Υπάρχει δηλαδή, σαφής δυσαρέσκεια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Ρωσία για τη στάση που έχει κρατήσει ο πρέσβης και τα υπόλοιπα στελέχη της Πρεσβείας απέναντι στην αμερικανική επέμβαση με τόσο χοντροκομμένο και αλαζονικό τρόπο! 
Σύντομα θα επανέλθουμε και με άλλο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.