7 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μαύρος Σεπτέμβριος της Ελλάδος.

Καμία Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί από μόνη της αυτό που έσκασε ξαφνικά σαν απειλή και ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί. 

Ο Ερντογάν δηλώνει κάπως έτσι «αυτή την φορά δεν μπλοφάρω, θα ανοίξω τις πύλες και τα παραθύρια να μπουκάρουν όλες οι φυλές της γης στην Ελλάδα» 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ο σουλτάνος είναι το καλύτερο πιόνι και ο πρωταγωνιστής των παιχνιδιών της νέας εποχής για την Ελλάδα. 
Όλα σχεδιάστηκαν μέχρι τελευταίας τελείας. 

Ένα 24ωρο μετά την φωτογράφηση του στην σχολή των ναυτικών δοκίμων με χάρτη που δείχνει το μισό ΑΙΓΑΙΟ υπό τουρκική κατοχή δηλώνει, ότι θα πλημμυρίσει την Ελλάδα με μεταναστευτικές ροές πολλών χιλιάδων προσφύγων. 

Τόσο καιρό στοίβαζε αυτές τις ψυχές στα παραπήγματα των μεγάλων τουρκικών πόλεων , πολλές φορές τις εκμεταλλευόταν και σήμερα ήρθε η στιγμή να τις χρησιμοποιήσει σαν στρατηγικό όπλο. 

Γιατί είναι κρίσιμες οι στιγμές ; 

Ο Ερντογάν ζήτησε μπαξίσι πάλι από την ΕΕ για το προσφυγικό, ενώ γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα το πάρει, όπως και του το έκοψαν οι Ευρωπαίοι μέσα σε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του αυτές. 

Το ζήτησε δήθεν το μπαξίσι για να έχει ένα άλλοθι. Και για αυτό δηλώνει «μην παρεξηγήσετε για αυτό που θα κάνω, αν δεν το πάρω» 

«Την σκυτάλη των απειλών πήρε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος επιβεβαίωσε την προειδοποίηση Ερντογάν ότι η Τουρκία θα ανοίξει τις πύλες της για τους πρόσφυγες προς την Ευρώπη. 

Διαμήνυσε πως όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος «δεν είναι ούτε απειλή, ούτε μπλόφα. Είναι πραγματικότητα». 

Η Τουρκία δεν έχει λάβει τη διεθνή στήριξη - ειδικά από την ΕΕ - που ανέμενε για το ζήτημα των Σύρων προσφύγων και είπε ότι ίσως χρειαστεί να «ανοίξει τις πύλες», επιτρέποντας στους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη.» https://www.pronews.gr/ 

Μπορεί η τουρκία να έχει φοβερά εσωτερικά προβλήματα, αλλά είναι όπως φαίνεται η αποφασιστική ώρα για να πραγματοποιήσει τα παρακάτω:

1) Αυτό που της έταξαν δηλ. ενέργεια στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Αν. Μεσόγειο με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για εμάς. Το προσφυγικό στην νέα του τρομακτική διάσταση μπορεί να φτιάξει συνθήκες εκβιασμού και σερβιρίσματος τετελεσμένων στον Ελληνικό Λαό, που αφού χώνεψε το ονοματολογικό για την Μακεδονία μπορεί να καταπιεί και αυτά.

2) Εσωτερική κοινωνική αναστάτωση στην Ελλάδα μη διαχειρίσιμη από καμμιά κυβέρνηση (ήδη οι τοπικές κοινωνίες βράζουν και φωνάζουν «εμείς ψηφίσαμε ΝΔ και όχι γαλάζιο Συριζα, με ότι υπονοούν αυτές» 

Ουσιαστικά ο Ερντογάν στέλνει μήνυμα « αφού δεν με πληρώνουν για τους πρόσφυγες, να με πληρώσουν με ενεργειακά οικόπεδα στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο» 

Σε όλα αυτά ο σουλτάνος δεν ενεργεί από μόνος του , έχει γερές πλάτες και στηρίζεται στους σίγουρους εχθρούς της Ελλάδος. 
Το νέο αυτό προσφυγικό είναι προπομπός φοβερών εξελίξεων. 

Το ανθρωπιστικό σκέλος της αντιμετώπισης του προσφυγικού στο οποίο σαν ορθόδοξοι είμαστε ευαίσθητοι τελειώνει, όταν αυτό γίνεται όπλο στα χέρια των εκβιαστών τούρκων. 

Οι Ευρωπαικές χώρες έβαλαν συρματοπλέγματα στους δρόμους των προσφύγων, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να βάλει αγκαθωτά συρματοπλέγματα στην Θάλασσα της. 

Η σύγκρουση φαίνεται να είναι αναπόφευκτη γιατί ο σουλτάνος αποφάσισε εδώ και τώρα να συγκρουστεί μαζί μας γιατί βαρέθηκε να περιμένει στην διπλωματική οδό.

Γιατί ΜΑΥΡΟΣ ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ; 

Όλες οι γεωπολιτικές συγκυρίες ευθυγραμμίστηκαν μαζί τους φανερούς και αφανείς εχθρούς μας. 

Ο δολοφόνος επισκέπτεται το θύμα την ίδια χρονική περίοδο μέσα στην Ιστορία.

« Σεπτεμβριανά του 1922» ΣΜΥΡΝΗ 


« Σεπτεμβριανά του 1955» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ μήπως βιώσουμε

« Σεπτεμβριανά του 2019» ΑΙΓΑΙΟ

Είναι ανάγκη να ξαναγραφούμε στα ληξιαρχεία των ηρώων της Ιστορίας μας για να μην πάμε ως πρόβατα επί σφαγής στα σχέδια των τούρκων .

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 


Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.