30 Σεπτεμβρίου 2019

Το θέμα είναι: όχι αν θα μας κτυπήσουν οι τούρκοι ή πότε θα γίνει αυτό, αλλά σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε, όταν θα μας κτυπήσουν.

Η ΜΟΡΙΑ στην Λέσβο άρχισε να ταυτίζεται με την ΜΟΙΡΑ της Ελλάδος. 
Από ότι φαίνεται από εκεί θα ξεκινήσει το κακό για να γενικευθεί; 
Τα σημάδια έχουν γίνει ήδη πάρα πολλά, οι αναλύσεις περισσεύουν και οι προφητείες γίνονται ειδήσεις (όπως λέει ο Πανιερώτατος Μόρφου Νεόφυτος) 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ο Κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει, αλλά επειδή δεν βιώνει ακόμα τον πόνο αυτών των νεόφερτων καταστάσεων, άγεται και φέρεται από εύκολες υποσχέσεις και θεωρίες. 
Όλοι εχθροί του Ελληνισμού βρίσκονται υπό κίνηση την στιγμή που τα μυαλά μας είναι σταματημένα. 
Περισσότερο διδαχτήκαμε από τις εμπειρίες της ζωής και όχι από τα βιβλία. 

Άνοιξη του 2006 ταξιδεύοντας με το τραίνο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα . Δεν έβρισκαν θέση και μας βόλεψαν ανάμεσα σε ένα γκρουπ συνέδρων που κατέβαιναν για ένα επενδυτικό συνέδριο. Ανάμεσα σε αυτούς που καθίσαμε ήταν Βαλκάνιοι και Ευρωπαίοι. Δίχως να το θέλουμε γίναμε αυτήκοοι των μεταξύ τους συζητήσεων. 

Και τι δεν λέγανε για το « μέλλον της Ελλάδος»!! 
Λίγα και όπως τα συγκρατήσαμε σε γενικές γραμμές. 
«όχι τώρα επενδύσεις στην Ελλάδα μέχρι να γεμίσει αυτή με πάμφθηνο εργατικό δυναμικό από την Ασία» 
«όχι τώρα επενδύσεις στην Ελλάδα μέχρι να λύσει τα προβλήματα της με την Τουρκία» 
«όχι τώρα επενδύσεις στην χώρα αυτή μέχρι να μεταναστεύσουν οι νέοι της» 
«όχι τώρα επενδύσεις στην Ελλάδα μέχρι να λυθεί το ονοματολογικό (της τότε διένεξης Ελλάδος- Σκοπίων) και έχουμε νόμιμη δική μας πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης» 
«όχι τώρα επενδύσεις στην Ελλάδα μέχρι να πέσει φτώχια σε αυτήν και αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια και στο ΑΙΓΑΙΟ» 
ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΝΑΨΑ 

Προσπαθήσαμε να συγκρατηθούμε και τους ρωτήσαμε: 
- Τότε γιατί κάνετε τον κόπο και πηγαίνετε σε συνέδριο επενδύσεων στην Αθήνα; 
Και η απαξιωτική απάντηση τους ήταν: 
- Καλά που ζεις; κατεβαίνουμε για σχέσεις και επαφές με δημόσιους παράγοντες , για τα μπουζούκια και για τα άλλα..» 

Η συνέχεια ήταν διαφορετική, ο ελεγκτής μας ανάγκασε να την βγάλουμε στο κυλικείο του τραίνου γιατί θίχτηκαν οι «σύνεδροι- επενδυτές». 
Επένδυσαν στον ΘΑΝΑΤΟ της Ελλάδος δίχως να γνωρίζουν ότι άνοιξαν τον δικό τους κενοτάφιο. 
Χρόνια το δουλεύουν το πράγμα αυτό αφού μας ψυχομέτρησαν, ότι ως λαός είμαστε ευκολόπιστοι. 
Αν δεν είχαμε την άνωθεν βοήθεια πηγαίναμε από χέρι χαμένοι. Κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και αλλάζει το πρόγραμμα των δολοφόνων – τοκογλύφων (επενδυτών) 
Επενδύσεις και επενδυτές υπάρχουν αξιόλογοι αλλά δεν ευδοκιμούν στο πρόγραμμα που εκπόνησαν για την χώρα μας οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Θεωρούμε ότι εκ των πραγμάτων βιώνουμε τα τελευταία στάδια αυτού του προγράμματος (κάποιοι θα το έλεγαν μνημόνια , άλλωστε για αυτό βιάστηκαν να μας βγάλουν λεκτικά από τα μνημόνια) 
Μετά την δήθεν έξοδο μας από τα μνημόνια, είναι το στάδιο του κοντέματος της Ελλάδος με πολλούς τρόπους. 
Αρπάξαν την Ιστορία μας (το είδαμε χειροπιαστά με την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας) 
Φέρνουν τον τούρκο να αρπάξει αυτά που του υποσχέθηκαν. 
Λίγο πριν από αυτό γεμίζουν την Ελλάδα με πρόσφυγες που τους υποσχέθηκαν να πάνε στην Ευρώπη αλλά τους εγκλωβίζουν στην μικρή Ελλάδα.
Το μεταναστευτικό ως πρόβλημα δημιουργήθηκε με άλλοθι τον πόλεμο της Συρίας και να για να τρέξει το πρόγραμμα της αποσταθεροποίησης της Ελλάδος. 
Πρέπει να αρπάξουμε κάτω από την μασχάλη μας την Ιστορία για να ζεσταθούν τα παγωμένα λάδια μας. 

Ακόμη και η ιστορία λειτουργεί με πνευματικές εξισώσεις. 
Η βδελυρή λατινοκρατία του Βυζαντίου έφερε την τουρκοκρατία του παιδομαζώματος και του κεφαλικού φόρου- αίματος. 
Η τελευταία έφερε μετά από δίσεκτους αιώνες την Αναλαμπή της Επανάστασης του 21. 
Αυτή η Αναλαμπή δεν άντεξε πολύ και το βάσκανο μάτι της Δύσης μας έφερνε κατά διαστήματα μαζί με τις Εθνικές τραγωδίες τους φημισμένους τοκογλυφικούς οίκους των Εμπόρων των Εθνών της Ευρώπης. 
Και ξάφνου σκάει στις ημέρες μας μαζί με την κατοχή των μνημονίων και «μια νέα καλώς μονταρισμένη τουρκοκρατία». 

Όλα αυτά εν πολλοίς είναι γνωστά πράγματα αλλά μη διαχειρίσιμα στην νέα τους μετάλλαξη. 
Η απαισιοδοξία κτυπάει κόκκινο. 
Φως λογικής δεν μπαίνει από πουθενά. 
Τα άρθρα και οι συστάσεις πάνε και έρχονται και η εξίσωση ή μάλλον γόρδιος δεσμός δεν λύνεται. 
Η ελπίδα στις ημέρες μας μοιάζει περισσότερο με ακτιβισμό και ουτοπία και ο παγκόσμιος σχεδιασμός που εκπονήθηκε πριν χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο λήψης πλανητικών αποφάσεων κατά του κέντρου της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ολοκληρώνει την υλοποίηση του. 
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ φαίνεται να σκλαβώνεται. 
Η καθημερινότητα μας αιχμαλωτίσθηκε εδώ και χρόνια, όπως περικυκλώνετε η Κύπρος και σύντομα όπως φαίνεται το Καστελόριζο.
Όμως το ΦΩΣ έρχεται από την Καθ ημάς Ανατολή δηλ. από την γειτονιά μας. 

Πολύ παράξενα πράγματα θα μου πείτε, αλλά αληθινά.
Μας χρωστούν πατρίδες και με την μοιρασιά που έρχεται εκ των πραγμάτων (εκτός προγράμματος) και ΑΝΩΘΕΝ θα αναγκαστούν να μας τις δώσουν πίσω. 

ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ στην μικρή αλλά Μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.