20 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΕ ή Σόρος;

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Το ερώτημα πλέον τίθεται ωμά και ξεκάθαρα: το ελληνικό κράτος υπακούει στους νόμους και την δικαιοσύνη που το ίδιο έχει θεσπίσει ή στις αρχές του ιδρύματος Σόρος; Πολύ φοβούμαι ότι ισχύει το δεύτερο. Δηλαδή ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων στην Ελλάδα γίνονται σεβαστές και εφαρμόζονται μόνον εφόσον συμπίπτουν με τις αρχές της Νέας Τάξης του ΝΑΤΟ και του Σόρος. Όταν όμως τύχει, από λάθος θες, από κακιά στιγμή, από την τελευταία ρανίδα συνειδήσεως που έχει απομείνει σε κάποιους δικαστές και οι αποφάσεις δεν συνάδουν με τις αρχές των αρχόντων του κόσμου τούτου, τότε τόσο το χειρότερο για τις αποφάσεις: θα μείνουν ανεφάρμοστες.  

Για να θυμηθούμε καλύτερα τα πράγματα, ίδια απόφαση είχε εκδώσει και προ διετίας περίπου το ΣΤΕ ακυρώνοντας τα καμπαλιστικά θρησκευτικά του Φίλη. Τότε ο ντονμέδικης συνείδησης διάδοχός του τι είχε κάνει; Είχε μήπως εφαρμόσει την απόφαση; Όχι, βέβαια!

Είχε βάλει τα ίδια βιβλία, την ίδια προερχόμενη από την καμπαλιστική θεολογία ύλη, σε άλλο αριθμό ΦΕΚ και με αυτό το νομικό τερτίπι επέβαλε ξανά την διδασκαλία των θρησκευτικών που απαγόρευε το ΣΤΕ. Σήμερα λοιπόν το ΣΤΕ για δεύτερη φορά απαγορεύει την διδασκαλία αυτών των θρησκευτικών. Και τι έγινε; Το Open Society του Σόρος είναι το ΣΤΕ ή έστω η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να γίνει σεβαστή η απόφασή του;  

Ακούω από το πρωί κρίσεις, επικρίσεις και κατακρίσεις κατά της απόφασης. Ο ντονμές πρώην υπουργός αντί να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη ή έστω να σιωπήσει, ξιφουλκεί ως άλλος Δον Κιχώτης κατά της απόφασης. Βλέπεις δεν ταιριάζει με τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι ευκαιρία να κάνει για άλλη μία φορά τον τσάμπα μάγκα. Τα ζα του Σύριζα θα πουν: κοίτα υπουργάρα, δεν φοβάται τους δικαστές! Λες και οι δικαστές έχουν καμία εξουσία μπροστά στο υπερεθνικό κεφάλαιο που υπηρετεί πιστά παιδιόθεν ο δήθεν αριστερός υπουργός τους! Ζα! Ο άνθρωπος του Λάτση και του Σόρος γιατί να φοβάται την δικαιοσύνη που παλεύει να διασώσει το συμφέρον των πολλών; Αυτός ξέρει καλά ότι κουμάντο στον κόσμο κάνουν τα αφεντικά του.  

Από σήμερα πλέον ούτε η Κεραμέως έχει καμία δικαιολογία. Τα θρησκευτικά αυτά διδάσκονται παράνομα και πρέπει να αντικατασταθούν ΑΜΕΣΑ! Όχι του χρόνου, αλλά τώρα! Επίσης, και εμείς δεν έχουμε πλέον καμία μα καμία δικαιολογία! Έχουμε πλέον όλο το δίκαιο με το μέρος μας και πρέπει να απαιτήσουμε από τα σχολεία ούτε μία σελίδα από τα άθλια αντίχριστα βιβλία να μην ανοίξουν τα παιδιά μας στο μάθημα. Είναι μία από τις λίγες φορές που η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί υπέρ της πατρίδος και της ορθοδοξίας. Εάν και τώρα αδιαφορήσουμε, δεν θα είμαστε απλώς άξιοι της μοίρας μας, αλλά θα είμαστε συνένοχοι! 

ΥΓ. Πολλοί, αν είχαν συνείδηση, θα έπρεπε να ντρέπονται σήμερα. Δεν μιλώ για τους θεολόγους του Σύριζα ή τους κομισάριους του στην εκπαίδευση που δίωξαν όσους αντιστάθηκαν στα αντίχριστα θρησκευτικά. Αυτοί ούτως ή άλλως δεν έχουν. Αλλά σήμερα θα έπρεπε να ντρέπεται και η Ιεραρχία, η οποία παρά τις φωτεινές εξαιρέσεις, δεν πρωτοστάτησε στον αγώνα ακύρωσης! Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να παλεύουν οι λαϊκοί για την πίστη και οι επίσκοποι, όσοι δεν υποστήριξαν κιόλας τους αντίχριστους, να μένουν απαθείς, ουδέτεροι και απόλυτα συμβιβασμένοι με τους άρχοντες του αιώνος τούτου και τους υπουργούς-δουλικά τους.Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.