9 Σεπτεμβρίου 2019

Η Αθήνα μεταβάλλεται σε Καμπούλ

Γράφει ο Νίκος Παπαιωάννου

Οι εισροές στα νησιά και τον Έβρο των Μουσουλμάνων εποίκων έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό και η κατάσταση προβλέπεται να χειροτερεύσει. Οι χώροι υποδοχής στα νησιά δεν μπορούν να φέρουν το βάρος των εισβολέων και το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά. Ο μεγαλύτερος αριθμός τους μεταφέρεται στην Αθήνα, με τους εκάστοτε Δημάρχους να σιωπούν. 


Η Αθήνα μεταβάλλεται σε Καμπούλ. Έχει πολλά λεφτά η δουλειά αυτή. Δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εγκαθίστανται στο κέντρο της Πρωτεύουσας, στην Ομόνοια, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στην Κυψέλη, τα Σεπόλια, τα κάτω Πατήσια, περιοχές που με αλματώδη ρυθμό μεταβάλλονται σε ένα τεράστιο Μουσουλμανικό γκέτο διακίνησης ναρκωτικών, πορνείας και εγκλήματος.


Γυναίκες σπρώχνονται στην πορνεία και ανήλικα παιδιά στην παιδεραστία. Ορισμένους τους αποτελειώνουν για να πουλήσουν τα ζωτικά τους όργανα. Το κύκλωμα των δουλέμπορων εγκαθιστά ομαδικά πολλούς σε πολυκατοικίες-γκέτο που δηλώνονται ως λέσχες από συνεργάτες τους. Εκεί στοιβάζουν τον ένα πάνω στον άλλο, χωρίς στοιχειώδεις υποδομές υγιεινής και χωρίς φυσικά να έχουν καμιά άδεια για ξενοδοχείο, εστιατόριο ή να πληρώνουν στην Εφορεία όπως το κάθε κορόιδο-Έλληνας πολίτης. Χωρίς άλλες διεξόδους εργασίας, με τη συστηματική ανοχή της πολιτείας, πολλοί μετανάστες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, εμπλέκονται στο κύκλωμα του εγκλήματος και ζουν απ’ αυτό.Οι Έλληνες «ιθαγενείς» κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι. Πολλοί κλείνουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους και φεύγουν μακριά. Ορισμένοι αντιστέκονται ακόμα πιστεύοντας ότι η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αυτοί που μένουν βλέπουν μπρος στα μάτια τους τη διακίνηση της πορνείας, των ναρκωτικών και τους Μουσουλμάνους μετανάστες να έχουν καταλάβει δρόμους και πεζοδρόμια, να αποθρασύνονται και να προκαλούν επεισόδια. Μια βόλτα στο κέντρο όποιου έχει αμφιβολίες για όλα αυτά μετά τις 8μμ. αρκεί για να πειστεί. 
 
πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.