Τελευταίες αναρτήσεις

9 Σεπτεμβρίου 2019

Από την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στην προδοτική συμφωνία. Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου 7/9/2019

Με μια αξιέπαινη ΕΝΩΤΙΚΗ πρωτοβουλίαπατριωτικών σωματείων, προσώπων, συλλόγων και συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης με την επωνυμία "Ένωσις Ελλήνων πολιτών Μακεδονίας" (στην οποία συμμετείχε και ο Ιερός Λόχος 2012), πραγματοποιήθηκε κοινό κάλεσμα για συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, την ώρα που ο νέος πρωθυπουργός θα εγκαινίαζε και θα μιλούσε στη ΔΕΘ.

Από το πρωί του Σαββάτου 7/9/2019, μέλη της ομάδος περιφρούρησης του Ιερού Λόχου κατέλαβαν το χώρο και παρέμειναν εκεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για τη διαφύλαξή του, ενώ παράλληλα μέλη πατριωτικών σωματείων άρχισαν να στήνουν τις σημαίες και τα πανό και να μοιράζουν φυλλάδια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και για το κάλεσμα της συγκέντρωσης στους διερχόμενους περαστικούς (τόσο σε Έλληνες όσο και σε τουρίστες στους οποίους γινόταν σχετική ενημέρωση). Προηγήθηκε ανάρτηση πανό σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στο Λευκό Πύργο.


ΚΟΝΤΡΑ σε όλους αυτούς που ήλπιζαν ότι το θέμα μετά τις εκλογές θα ξεχαστεί,
δεκάδες πατριωτικά σωματεία από όλη την Ελλάδα και κυρίως ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν!
Επική μουσική και όμορφα κείμενα και συνθήματα (που είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί στα πλαίσια του κοινού φορέα) δονούσαν την ατμόσφαιρα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα εμβατήρια και τα πατριωτικά τραγούδια εναλλάχθηκαν αρμονικά με περήφανους μακεδονικούς χορούς που ξεσήκωσαν τον κόσμο.


Χαρήκαμε την παρουσία συναγωνιστών που ήρθαν από μακρυά, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ρέθυμνο της Κρήτης. Καμαρώσαμε την κοπέλα που από το πρωί μέχρι το βράδυ κρατούσε αδιάκοπα τη σημαία που στο κοντάρι είχε τις φωτογραφίες του Παύλου Μελά και του μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη. 

Χαρήκαμε την παρουσία λιγοστών αξίων μοναχών και ιερωμένων (οι επίσημες μητροπόλεις φυσικά απείχαν..., απόλυτα αναμενόμενο, πρόσωπα που έκαναν το παν για να καταλάβουν κάποιο δεσποτικό θρόνο, πρόσωπα που σιωπούν στην επιβολή της αίρεσης του οικουμενισμού στην εκκλησία, έχουν κάθε λόγο να συμπορεύονται με την κοσμική εξουσία), χαρήκαμε την παρουσία της ηγουμένης, του πνευματικού και ενός ολόκληρου πούλμαν από το μοναστήρι στη Φλώρινα που ίδρυσε ο αγωνιστής επίσκοπος και φλογερός ομιλητής π.Αυγουστίνος Καντιώτης. 

Χαρήκαμε την παρουσία αρκετών οικογενειών και κυρίως όσων δεν φοβήθηκαν να φέρουν ακόμη και τα μικρά τους παιδιά στα καρότσια, γιατί αυτό χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας: ελληνόπουλα. 

Χαρήκαμε που διαπιστώσαμε ότι παρά το κλίμα τρομοκρατίας με τις διμοιρίες των ΜΑΤ και τις υδροφόρες που θα ερχόταν από την Αθήνα και τους χιλιάδες ένστολους σε κάθε γωνιά της πόλης και την διακοπή της αστικής συγκοινωνίας, ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες στέκονται ακόμη περήφανα ΟΡΘΙΟΙ και ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ μοιρολατρικά το κεφάλι. 

Τέλος, χαρήκαμε που ανταμώσαμε και πάλι με συναγωνιστές στο δρόμο του αγώνα.
Οι χιλιάδες Έλληνες που παραβρέθηκαν έδειξαν στα φερέφωνα της ΝΤΠ ότι ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ. Και του χρόνου αλλά και σε κάθε ευκαιρία θα συντονιζόμαστε και θα θυμίζουμε ότι -παρά τις εξαγορές ψήφων και τις υπουργοποιήσεις για την υπερψήφισή της μέσα στη Βουλή- ΚΑΜΙΑ προδοτική συμφωνία δεν έγινε αποδεκτή από τον Ελληνικό λαό.

Περισσότερα στην σελίδα του Ιερού Λόχου 2012Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.