14 Σεπτεμβρίου 2019

Η 11/9, 18 χρόνια μετά (οι νεοταξικοί μύθοι καταρρίπτονται)

Γράφει ο Paul Craig Roberts 
Μετάφραση από αγγλικά: Wan Wert 

Θα ήμουν ευτυχής αν οι αναγνώστες είχαν πληροφορηθεί από τα έντυπα, τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά μέσα των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, για μια έκθεση, αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής τετραετούς έρευνας, σχετικά με την καταστροφή του κτιρίου 7 του Διεθνούς κέντρου εμπορίου. 

Η διεθνής ομάδα πολιτικών μηχανικών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επίσημη ιστορία της καταστροφής του κτιρίου 7 είναι εντελώς εσφαλμένη. Ανέφερα τα ευρήματά τους εδώ.

Υποψιάζομαι ότι η έκθεση των ειδικών αυτών καταχωνιάστηκε ήδη στην μαύρη τρύπα της λήθης όπως θα έλεγε και ο Τζορτζ Όργουελ. Το περιοδικό εκλαϊκευμενης μηχανικής, η Wikipedia και το CNN δεν θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτήν την διακεκριμένη ομάδα ειδικών " ως συνομοσιολόγους ". Επομένως, η εκπορνευμένη δημοσιογραφία καθώς και οι διάσπαρτοι πληρωμένοι καλλιτέχνες θα ενεργούν απλά σαν να μην υπάρχει τέτοια αναφορά για την παραπλανητική επίθεση της 11/9 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στον κόσμο δεν θα ακούσει ποτέ για αυτήν την έκθεση. Αμφιβάλλω αν οι πραγματικοί δράστες της 11ης Σεπτεμβρίου θα μπουν στον κόπο να προσλάβουν τη δική τους ομάδα για να "διαψεύσουν" την έκθεση, καθώς αυτό θα έφερνε την έκθεση στις ειδήσεις, το τελευταίο μέρος που θα ήθελαν οι δράστες. 

Η επίσημη έκθεση της Επιτροπής για τα την καταστροφή της 11/9 δεν ήταν έρευνα και αγνόησε όλα τα ιατροδικαστικά στοιχεία. Η προσομοίωση με τη μέθοδο NIST της κατάρρευσης του κτιρίου 7 ήταν στημένη για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι μόνες πραγματικές έρευνες έχουν γίνει από ιδιώτες επιστήμονες, μηχανικούς και αρχιτέκτονες. Έχουν βρει σαφείς αποδείξεις για τη χρήση εκρηκτικών νανοσωματιδίων στην καταστροφή των δίδυμων πύργων.

Περισσότεροι από 100 αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι άκουσαν μεγάλο αριθμό εκρήξεων μέσα στους πύργους, συμπεριλαμβανομένης μιας μαζικής έκρηξης στο υπόγειο πριν από τη στιγμή που λέγεται ότι τα αεροπλάνα χτύπησαν τον πύργο. Πολλοί πιλότοι της στρατιωτικής και πολιτικής αεροπορίας έχουν δηλώσει ότι οι ελιγμοί πτήσης που έγιναν κατά την επίθεση στο WTC και στο Πεντάγωνο είναι πέρα από τις ικανότητές τους και σίγουρα πέρα από τις ικανότητες των φερόμενων αεροπειρατών. Απροσδόκητα δε, τα συντρίμμια των αεροπλάνων λείπουν από τις τοποθεσίες πρόσκρουσης. Και ούτω καθεξής. Η κατάρρευση του κτηρίου 7 ήταν μια ελεγχόμενη κατεδάφιση γεγονός που δεν αμφισβητείται . 

Βάσει των γνωστών στοιχείων, γνώστες και ενημερωμένοι άνθρωποι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η 11/9 ήταν μια εσωτερική επιχείρηση που οργάνωσε ο Αντιπρόεδρος Dick Cheney, η νέο-συντηρητικοί, και το Ισραήλ με σκοπό την αναδιάταξη της Μέσης Ανατολής προς το συμφέρον του Ισραήλ και την ενδυνάμωση του ρόλου του συμπλέγματος στρατού/ασφάλειας των ΗΠΑ στη όλη διαδικασία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το ρόλο του Robert Mueller, διευθυντή του FBI στο να προστατεύσει την επίσημη εκδοχή των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου από τα ενοχοποιητικά τεκμήρια που την αντιμάχονταν. Ο Πωλ Σπέρι αναφέρει στην New York Post τις πολλές ενέργειες που έκανε ο Mueller ως διευθυντής του FBI για να κρύψει τα γεγονότα από το Κογκρέσο και το κοινό. (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο Patrick Pasin, Γάλλος συγγραφέας, παρέχει πρόσθετες αποδείξεις για την κακή χρήση του γραφείου του Mueller για την προστασία ενός επίσημου ψεύδους. Η Talma Studios, στην Ιρλανδία, δημοσίευσε στα αγγλικά μετάφραση του βιβλίου του Pasin, The FBI Accomplice of 9/11. (ΕΔΩ) 

Το βιβλίο του Πασίν αποτελείται από την δίκη του οργάνωση όλων των γνωστών αποδεικτικών τεκμηρίων, τα οποία έχουν υποκρυφθεί προκειμένου να δώσουν μια ψευδή εκδοχή της 11ης Σεπτεμβρίου, σε μια πειστική περιγραφή, του πώς μια ψεύτικη επίθεση προστατεύτηκε από την έκθεση. Περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιο "μέσω του οποίου το FBI προσπάθησε να αποδείξει την κυβερνητική αφήγηση συνωμοσίας—ανεξαρτήτως κόστους." Λάβετε υπόψη ότι ο Mueller είναι αυτός που το Βαθύ Κράτος επέβαλε στον πρόεδρο Τραμπ. Οι βρώμικες δουλειές είναι δουλειά του Mueller. 

Georges W. Bush, Robert Mueller and John Ashcroft
Ο Πασίν συλλέγει τα στοιχεία και τα υφαίνει σε μια συναρπαστική ιστορία. Είναι όλα εκεί. Η ανταλλαγή πληροφοριών πριν από τις αεροπειρατείες, η αδυναμία χρήσης κινητών τηλεφώνων στα αεροπλάνα το 2001, οι επιστολές άνθρακα που εστάλησαν στους γερουσιαστές Τομ Ντάσλε και Πάτρικ Λίχυ που άνοιξαν το δρόμο για το νόμο PATRIOT, η προσπάθεια να κατηγορήσουν τους Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες για τα γράμματα, μόλις αποκαλύφθηκε ότι ο άνθρακας μπορούσε να βρεθεί μόνο σε κάποιο στρατιωτικό εργαστήριο, καθώς και το παράλογο της εύρεσης ενός άθικτου διαβατηρίου στα ερείπια των δίδυμων πύργων, όπου οι φωτιές φέρονται να ήταν τόσο θερμές που έλιωναν χάλυβα. 

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να πιστέψει έστω και μια λέξη από αυτό. Προσπαθήστε να φανταστείτε μια έντονη θερμότητα που να λιώνει χάλυβα αλλά όχι αρκετή για να κάψει διαβατήριο! 

Το βιβλίο του Pasin είναι ευανάγνωστο. Απλά παραθέτει γεγονότα, αποκαλύπτοντας την μια παραποίηση μετά την άλλη, το ένα ψέμα μετά το άλλο. Η προφανώς ψευδής ιστορία δίδεται ως τροφή στον κόσμο, και οι ειδικοί που την αποκαλύπτουν ως ψευδή ονομάζονται "θεωρητικοί συνωμοσίας" από ανθρώπους πολύ ανόητους και ανενημέρωτους.

Αυτή είναι η Αμερική του 21ου αιώνα και προφανώς ο υπόλοιπος πληθυσμός δεν είναι πιο διαφωτισμένος. 

Σε 3 ημέρες θα είναι η 18η επέτειος της 11/9. Τι μάθαμε αυτά τα 18 χρόνια; Μάθαμε ότι χιλιάδες εμπειρογνώμονες με αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορούν να υπερισχύσουν ενός ολοφάνερου επίσημου ψεύδους.  

paulcraigroberts.org/
πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.