Τελευταίες αναρτήσεις

26 Αυγούστου 2019

Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...

Γράφει ο GEWKWN 

29 Μαιου 1453, κατά την ημέρα αυτήν η βασιλίδα των πόλεων, η Κωνσταντινούπολις έπεσε στα χέρια του τούρκου κατακτητή, και μαζί με την πτώση της Πόλις, της ‘’ελπίδας και της χαράς όλων των Ελλήνων ‘’ καταλύθηκε και η ένδοξη και περίλαμπρη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και γενικά κτυπήθηκε αλύπητα ο Ελληνισμός, τον οποίον τόσο επαίσχυντα εγκατέλειψε η Ευρώπη, που εστεκετο μπροστά σε ένα τόσο τρομερό κίνδυνο, αδιάφορη και αμέριμνη. 

Από τότε το ένα μετά το άλλο , όλα τα Ελληνικά μέρη εγνωριζαν τον τουρκικό ζυγό, τον τουρκικό τούτο ζυγό με όλα τα επακόλουθα του τον εβασταζαν με υπομονή αιώνες ολόκληρους χωρίς να χάσουν την πιστιν τους στον ΘΕΟ, από τον οποίον προσδοκούσαν την ανατολή της ημέρας εκείνης, που θα έφερνε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Και πράγματι μια τέτοια μέρα ανέτειλε, αλλά, δυστυχώς όχι για όλα τα Ελληνικά μέρη.
‘’ Πάλι με χρόνια και καιρούς , πάλι δικά μας θα ναι ‘’ έλεγαν οι πρόγονοι μας , εμείς σήμερα ας μην αφήσουμε τα χρόνια αυτά να φύγουν ανεκμετάλλευτα, αλλά ας δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα των προγόνων μας και ως άξιοι συνεχισται των Ελληνικών μας παραδόσεων, ας αγωνιστούμε όλοι από κοινού για την απελευθέρωση ολων των κατεχομένων Ελληνικών εδαφών. 


Άλλα χρόνια και άλλους καιρούς ας μην περιμένουμε ποτέ πλέον……..
Κατά τον τουρκικό νόμο είναι έγκλημα, φαίνεται, να αμύνονται οι Έλληνες , πρέπει να παραμείνουν απαθείς, εύκολα θύματα εις τον τούρκο βάρβαρο δια να ικανοποιηθεί το μίσος των κατά του Ελληνισμού. 


ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και όσον αφορά την Κύπρο, θα το επαναλάβουμε ακόμη μια φορά …..
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… 

Σε έκθεση που εξέδωσε το Φόρουμ Μελετών του ΟΗΕ το 1997, τονίζεται απροκάλυπτα ότι…… 
»η Τουρκία, μια χώρα – Βρυκόλακας, που έχει πιει το αίμα άλλων εθνών και φυλών επί 700 χρόνια, είναι μεταξύ των εκτός νόμου χωρών της υφηλίου που δεν πρέπει να υπάρχουν και πρέπει να εξαφανιστούν απ’ το χάρτη της Υδρογείου». 

Συντάκτης της εκθέσεως είναι ο Τζώρτζ Τόμας Κούριαν, Πρόεδρος της »Ιντερνάσιοναλ Ενσαϋκλοπήντια Σοσάϊετυ». Στη παράγραφο για τη Τουρκία, ο κ. Κούριαν προβλέπει:
»Η Τουρκία θα διαμελιστεί. Η ανατολική Τουρκία θα δοθεί στην Αρμενία και στη νέα Δημοκρατία του Κουρδιστάν, η ευρωπαϊκή Τουρκία και η Ανατολία θα επιστραφούν στην Ελλάδα». 


Ο κ. Κούριαν υπογραμμίζει ακόμη: »Κάθε εκατοστό του εδάφους της Τουρκίας έχει κλαπεί από άλλους. Στον κατάλογο των χωρών που έπεσαν θύματα των λεηλασιών και των φρικαλεοτήτων της περιλαμβάνονται: Αρμενία, Κουρδιστάν, Συρία, Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Βοσνία, Κρήτη, Γεωργία και Ουγγαρία, όλες χώρες ανώτερες πολιτιστικά από τους Τούρκους. Η πλειοψηφία των σημερινών Τούρκων είναι, άλλως τε, απόγονοι αυτών που προσηλυτίστηκαν με το ζόρι στο Ισλάμ από τους Οθωμανούς». …

Για τη Κύπρο, ο κ. Κούριαν, τονίζει ότι είναι ένας από τους αρχαιότερους νησιωτικούς πολιτισμούς του κόσμου, που υπέστη τα πάνδεινα λόγω της γειτνιάσεως με την Τουρκία. Αναφέρεται στην εισβολή του 1974, μια πράξη που μέχρι σήμερα έχει μείνει ατιμώρητη…… Ο κ. Κούριαν προβλέπει ότι η Κύπρος θα ενωθεί με την Ελλάδα..’’ 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ…..
– Κωνσταντινούπολη
– Κύπρος
– Πόντος
– Ανατολική Ρωμυλία
– Β. Ήπειρος
– Μοναστήρι
– Μικρά Ασία
– Ίμβρος και Τένεδος 


Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν χαμένες Πατρίδες. Υπάρχουν αλύτρωτες Πατρίδες που περιμένουν την δικαίωση. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ: Ετοιμασθείτε παιδιά μου για την μεγάλη αλλαγή, ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.