Τελευταίες αναρτήσεις

11 Αυγούστου 2019

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ και ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ πρέπει να λέμε.

Χαριτωμένοι άνθρωποι μας μεταφέρουν χαριτωμένους λόγους προς ενίσχυση και παραμυθία εν μέσω πνευματικού καύσωνα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

«όποιος συγκρουσθεί με την Ελλάδα στην κατηφόρα που την έβαλαν να κατεβαίνει θα πάθει μεγάλη ζημιά» 
«νόμισαν ότι θα κτυπήσουν και θα αποτελειώσουν την Ορθόδοξη αυτή χώρα, ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους ότι κτυπούν τον ίδιο τον Δημιουργό της που θα τους συντρίψει ως σκεύη Κεραμέως» 
«η αρχή θα γίνει με τον ζωηρό τούρκο που θα τον κοντύνει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Συνέχεια παίρνουν οι δανειστές- δυνάστες της Ελλάδος με πρωτόγνωρες δοκιμασίες στις χώρες τους.»
«τα θηρία που ετοίμασαν για την χώρα που τους έδωσε τον ΦΩΣ του Πολιτισμού θα βγουν από τα κλουβιά για να τους κατασπαράξουν» 

«μαζέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας, η καθημερινή συχνότητα των προσωπικών τραγωδιών που συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι έρχεται το «μεγάλο ατύχημα» (έτσι θα το θεωρήσουν οι άνθρωποι του life style), αλλά θα είναι το χέρι της παιδαγωγίας που θα βάλει στοπ στην επίγεια κόλαση της αμαρτίας.» 
«μόλυναν το χώμα και το νερό της Ελλάδος με μαγείες και αμαρτίες, αλλά η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ δεν τους επιτρέπει να πετύχουν τον σκοπό τους» 

«μέρες άγιες και καταφεύγουν να βλασφημούν το όνομα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, μήπως με την βλασφημία τους μαυρίσουν τον γαλάζιο ουρανό μας. ΚΑΙ αυτό δεν πιάνει, απλώς επιβαρύνουν την θέση τους την στιγμή που θα ξεσπάσει η οργή» 
«η Ελλάδα δεν θα χαθεί ακόμα και όταν οι κάτοικοι της αποφασίσουν να αποστατήσουν ομαδικά» 
«άγγελοι και αρχάγγελοι δηλώθηκαν στα δημοτολόγια της για να κλείσουν τα κενά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την χώρα» 
«ο τούρκος είναι ασήμαντος μπροστά στο τέρας της αμαρτίας που κατέκλυσε την πατρίδα» «η εθνική ομόνοια είναι το πανίσχυρο όπλο του ΕΛΛΗΝΑ στις δύσκολες ώρες που ξημερώνουν» 

«καθαρίστε το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ σας με την ΜΕΤΑΝΟΙΑ» 
«θεραπεύστε την ζωή σας με τα ΑΧΡΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ» 
«Πλησιάζει της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, μην απομακρύνεστε από την ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» . 
«Μετά τον καύσωνα αυτών των ημερών έρχονται τρομακτικοί αέρηδες με βοή που θα τα ρίξουν όλα, βοά η φύση γιατί δεν αντέχει άλλο να βλέπει εγκλήματα» 
«Η ΠΑΝΑΓΙΑ πάλι θα δώσει μήνυμα στα παιδάκια της»
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.