30 Αυγούστου 2019

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στο απόσπασμα η Ορθοδοξία και η ελληνικότητα της Πατρίδος…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο διαδίκτυο, όπου αναταράχτηκε από πολλά σάιτ, το τελευταίο μου άρθρο με αναφορά στα Δωδεκάνησα: “Έντονο Οθωμανικό παρασκήνιο στην Κω”!

Στο οποίο άρθρο μου συμπεριέλαβα δημοσίευμα του πάντα ενημερωμένου σάιτ για Δωδεκανησιακά θέματα, AegeaNews:
«Άμεση ήταν η απάντηση του ΒΑΚΟΥΦ της Κω στην ανακοίνωση των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι άσκησαν δριμεία κριτική για τα ανενεργά τζαμιά του νησιού.

Στην ανοικτή επιστολή του Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο οποίος θέτει ζήτημα τουρκικής μειονότητα και στην Κω, τονίζεται ουσιαστικά ότι οι ελληνικές Αρχές χρησιμοποίησαν τον σεισμό του 2017 στην Κω ως πρόφαση για να κρατήσουν σκόπιμα κλειστά τα τεμένη Ντεφτερντάρ Χατζή Ιμπραήμ Εφέντη και το τζαμί Γαζή Χασάν Πασά.

Στην ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, ο Χαμπίμπογλου έφτασε στο σημείο να διαστρεβλώσει και τον τίτλο του ΒΑΚΟΥΦ της Κω, το οποίο αναφέρει ως “Μουσουλμανικό Τουρκικό Ίδρυμα της Κω”! 
Στα όσα υποστήριξε ο Χαμπίμπογλου απαντά, μέσω του iefimerida.gr, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ της Κω, Ελβάν Κοτζαογλάν.

http://egerssi.gr/wp-content/uploads/2019/08/20-2-300x240.jpg

Η κ. Κοτζαογλάν, αρχικά, επισημαίνει ότι “δεν υπάρχει καμία τουρκική μειονότητα, όπως ισχυρίζονται, στην Κω. Είμαστε Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι”.

Σχετικά με τις αναφορές στα δυο τεμένη της Κω, η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ σημειώνει ότι “τα δυο τζαμιά δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν. Υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές στο σεισμό του 2017 και είναι άκρως επικίνδυνα για να μπει κάποιος μέσα. Δεν υπάρχει καμία πρόφαση. Αυτή είναι η αλήθεια”!

Η Ελβάν Κοτζαογλάν υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια έχει χρηματοδοτήσει το ΒΑΚΟΥΦ με 270.000 ευρώ για το τζαμί στο Πλατάνι. “Σύντομα βγαίνει η οικοδομική άδεια, ενώ θα ακολουθήσει προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας – Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου και ΒΑΚΟΥΦ για να ξεκινήσει το έργο”!

Η βασική προτεραιότητα του ΒΑΚΟΥΦ Κω είναι το τέμενος στο Πλατάνι, “καθώς αυτό χρησιμοποιεί το 80% των μουσουλμάνων του νησιού. Το Ντεφερντάρ είναι σε δεύτερο πλάνο” λέει στο iefimerida η κ. Κοτζαογλάν. Σύμφωνα με την ίδια, για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα δυο τεμένη έχει δημιουργηθεί ειδική αίθουσα προσευχών για τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων της Κω…

Η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω αναφέρει επίσης πως “δεν έχουν να ξεκινήσει να φτιάχνονται ούτε οι χριστιανικοί ναοί. Δεν είναι ότι άφησαν τα τεμένη μας για να φτιάξουν τις εκκλησίες. Ούτε στη Μητρόπολη, ούτε στην Αγία Παρασκευή έχουν προχωρήσει έργα” καταλήγει η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω Ελβάν Κοτζαογλάν»!

Μετά από αυτήν την σθεναρά στάση της κ. Ελβάν Κοτζαογλάν, η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι δέχεται πολυμέτωπο πόλεμο! Γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας και των εδώ κρυφών και φανερών πρακτόρων της!

Άραγε κινδυνεύει η κ, Ελβάν Κοτζαογλάν από τους φανατικούς συμπολίτες της, οι οποίοι πιθανώς υποκινούνται από τα Προξενεία της Ρόδου και της Κομοτηνής;
Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να ενδιαφερθεί για όλη αυτή την τουρκική δραστηριότητα, που μόνο τυχαία δεν είναι;
Πρέπει η ελληνική Πολιτεία να γίνει πιο σκληρή και να δείξει στον κακό μας γείτονα, ότι η Ελλάς δεν αστειεύεται;

Φανεροί και κρυφοί “Τούρκοι” στην Κω…

Μετά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου μου, η εγκυρότατη πηγή μας στα Δωδεκάνησα – και καλά θα κάνει η νέα διοίκηση της ΕΥΠ να ασχοληθεί προς εξακρίβωση αυτών των πληροφοριών μας – επανήλθε, λέγοντας, πως η κ. Ελβάν Κοτζαογλάν είναι ένα κομβικό πρόσωπο! Αφού η άλωση της Κω γίνεται διά μέσω της εξαγοράς γης από τους Τουρκοκαταριανούς! Πού τη διοίκηση του Βακούφ (το Βακούφι είναι δωρεά, συνήθως κτηματική, η οποία παραχωρείται σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, για μουσουλμανικούς θρησκευτικούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς, χωρίς πρόθεση ανάκτησης των περιουσιακών στοιχείων) Κω την έχει η λογική και μετριοπαθής Ελβάν Κοτζαογλάν! Η οποία δεν θέλει να πουλήσει τα ακίνητα του Βασκούφ σε Τουρκοκαταριανά funds!

Γι΄ αυτό πιέζεται και ενδεχομένως εκβιάζεται από συγκεκριμένους Οθωμανούς παράγοντες του νησιού, που δεν κρύβουν τα φιλοτουρκικά τος αισθήματα, αλλά και από μουσουλμανικούς Συλλόγους της Δυτικής Θράκης και της Σμύρνης! Στο σημείο αυτό η πηγή μου, άφησε έντονο τον προβληματισμό της, πως μπορεί όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι να χρηματίζονται από τον Εμίρη του Κατάρ και “φίλο” της Ελλάδος (;;;) Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί!

Εκτός όμως από αυτούς τους φανερούς “Τούρκους” υπάρχουν και οι καμουφλαρισμένοι Έλληνες, που ζουν στο νησί και που την ύστατη ώρα θα πετάξουν το φερετζέ από το πρόσωπο και θα εκδηλώσουν το φιλοτουρκικό προσωπείο τους! Είναι πρόσωπα υψηλής αποδοχής της τοπικής κοινωνίας, που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια κομμάτων και χαίρουν της εμπιστοσύνης και της φιλίας υψηλών πολιτικών παραγόντων και της σημερινής κυβερνήσεως (;;;)! 

Σχέδιο αρπαγής της νησιωτικής γης…

Επίσης η πηγή μας, ισχυρίζεται πως η μουσουλμανοποίηση των Δωδεκανήσων γίνεται μεθοδικά και προγραμματισμένα! Με χτύπημα του μεγάλου τουριστικού ρεύματος, που είναι το “φιλί της ζωής” για τα Δωδεκάνησά μας! Αφού οι ξένοι επισκέπτες πληροφορούνται την “μουσουλμανική περιφορά” των “καταληψιών” των νησιών μας και ψάχνουν αλλού τον καλοκαιρινό τους παράδεισο! Ειδικότερα, μας επισημαίνει η πηγή μας, πως στην περιοχή της Κεφάλου Κω, ο μήνας Ιούλιος παρουσίασε αισθητή κάμψη της τάξεως του 40% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018! Και οι 12 πρώτες ημέρες του Αυγούστου 2019 παρουσίασαν πτώση των εσόδων των τοπικών επιχειρήσεων, περί το 60% έναντι των αντίστοιχων περσινών ημερών! Έτσι, έχουν κατά νου οι νησιώτες, είτε την μετανάστευση από τον τόπο τους, είτε την πώληση περιουσιακών στοιχείων τους! 

Γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα, όσο οι νησιώτες ζούσαν εκτός του τουρισμού κι από τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, μελισσουργία) κι έτσι τους ήταν αδιανόητη η σκέψη πώλησης της γης τους!

Στο απόσπασμα η Ορθοδοξία και η ελληνικότητα της Πατρίδος… 

Στην Ελεύθερη Ώρα της Πέμπτης 29 Αυγούστου, ο Γιώργος Μιχαλόπουλος έγραψε πώς γαλακτοκομικά προϊόντα παραγωγής ελληνικών εταιρειών, παρασκευάζονται με το νόμο της Σαρίας!

Πιο συγκεκριμένα, επάνω σε αυτά τα προϊόντα υπάρχει ένα μικρό σηματάκι που παραπέμπει σε πιστοποίηση HALAL! 

https://voicenews.gr/wp-content/uploads/2019/08/600950529146f7b45427295467f8f93b-1.jpg

Ο αραβικός όρος δηλαδή, που είναι επιτρεπτός από τον ισλαμικό νόμο! Που όπου υπάρχει αυτό το σήμα, σημαίνει, πως στην περίπτωση του κρέατος δεν περιέχεται χοιρινό! Όμως με βάσει τον ισλαμικό νόμο αυτά τα ζώα θανατώθηκαν με συγκεκριμένο τελετουργικό! Όπου κατά την σφαγή ο μουσουλμάνος σφάχτης διαβάζει προσευχή! Το ίδιο ισχύει και για την παραγωγή άλλων προϊόντων! 

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε, ότι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος κατονομάζει πως αυτό το σήμα φέρουν, η φέτα “Ήπειρος” και τα κοτόπουλα “Πίνδος”!
Το θέμα αυτό είχε και κατά το παρελθόν ανακινηθεί και τότε (Μάρτιος 2017) ο πρόεδρος της “Πίνδου” είχε βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αναφέρονται στην ΠΙΝΔΟΣ και στην πιστοποίηση ''HALAL'', κάνουμε γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ παράγονται αποκλειστικά στο Νομό Ιωαννίνων και σφάζονται στο πτηνοσφαγείο μας στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, με τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που προβλέπονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και είναι ίδιες για όλα τα Ελληνικά πτηνοσφαγεία. Η καθημερινή διαδικασία σφαγής ελέγχεται και πιστοποιείται από 'Έλληνες κτηνιάτρους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η αναφορά στο 2003, αφορά πιστοποίηση για συγκεκριμένη εξαγωγή στην Αίγυπτο, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και ουδέποτε σφάχτηκαν κοτόπουλα με τη διαδικασία ''HALAL''. Η επαναφορά του θέματος το 2017 κάπου αλλού αποσκοπεί και προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση στους καταναλωτές που προτιμούν τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ»!

Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε όμως και την παρακάτω βεβαίωση με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2003 και στην οποία προφανώς αναφέρεται η ανακοίνωση της εταιρείας “Πίνδος”, όπου τα κοτόπουλα “Πίνδος” έχουν την πιστοποίηση “ΧΑΛΑΛ” από τον Μουφτή Ξάνθης για την τήρηση της διαδικασίας, που προβλέπεται από τη Μουσουλμανική Θρησκεία! 

Image
Θα πρέπει λοιπόν το καταναλωτικό κοινό (στη συντριπτική πλειοψηφία Χριστιανοί Ορθόδοξοι) να είναι προβληματισμένο ή όχι; 
Ωστόσο, βλέπετε πως με τούτα και με τα άλλα, η ζωή στην Ορθόδοξη Ελλάδα αλλάζει προς το χειρότερο με ραγδαίους ρυθμούς! 
Εγκαταλείπεται η Ορθοδοξία και η ελληνικότητα της Πατρίδος στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ! 

Και είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας γιατί δεν αντιδράμε! Αφού τρόποι αντίδρασης υπάρχουν πολλοί! Μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια, για να μην μας πουν φασίστες οι θολοκουλτουριάρηδες της ριζοσπαστικής αριστεράς και της νεοφιλελεύθερης δεξιάς!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.