Τελευταίες αναρτήσεις

26 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση-απάντηση στις Παμμακεδονικές Ενώσεις από τις ΕΝ.Ε.Δ.

«Ως Παμμακεδονικές Ενώσεις, θέλουμε να αξιοποιήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας της 4ης Σεπτεμβρίου 2019 στην «Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών» που αναφέρονται στην δυνατότητα και την ανάγκη ακύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών». 

Για αυτό, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, για να μην εμπλακούμε στις πορείες, που συνήθως προγραμματίζουν πολιτικά κόμματα, συνδικαλιστικοί φορείς και συλλογικότητες, από νωρίς το απόγευμα θα είμαστε στην κύρια είσοδο της «Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης» (στη συμβολή των οδών Αγγελάκη και Λεωφόρου Στρατού) ενημερώνοντας τον κόσμο και αποφεύγοντας οποιαδήποτε ανάμειξη σε τυχόν επεισόδια ή προβοκάτσιες.»
Νίνα Γκατζούλη


Με ιδιαίτερη προσοχή διαβάσαμε την ανακοίνωση των Παμμακεδονικών Ενώσεων για τον τρόπο διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσουν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 στην ΔΕΘ.

Αναλύοντας λοιπόν την ανακοίνωση προκύπτουν τα εξής σχόλια- ερωτήματα:

Α) Γιατί δεν χρειάζονται φέτος οι μεγάλες συγκεντρώσεις για την Μακεδονία;

Άλλαξε κάτι από πέρσι μέχρι φέτος σε σχέση με την προδοτική Συμφωνία;
Μήπως με τη φετινή σας ανακοίνωση άθελά σας απαξιώνετε τις πρωτοφανείς μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και την απίστευτα μαζική συμπαράσταση του Ελληνικού λαού που σημάδεψαν την περσινή χρονιά;


Β) Η μοναδική δικαιολογία που προβάλλεται για να μην διοργανώσετε φέτος κάποια αντίστοιχη διαμαρτυρία, είναι για να μην εμπλακείτε σε τυχόν "επεισόδια ή προβοκάτσιες".
Μα αν διοργανώσετε εσείς μια ειρηνική συγκέντρωση στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης γιατί να σας κατηγορήσουν αν σε άλλο χώρο προκληθούν επεισόδια ενδεχομένως από άσχετους με το θέμα της Μακεδονίας διαδηλωτές κάπου αλλού κοντά στην ΔΕΘ; 


Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που πήραν μέρος στα μεγάλα συλλαλητήρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, οι χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν στο Πισοδέρι, θυμούνται πολύ καλά ΠΟΙΟΣ πετούσε ανεξέλεγκτα και για ώρες δακρυγόνα και βαριά χημικά, αδιαφορώντας αν κινδύνευαν ιερωμένοι και γυναικόπαιδα, αν κινδύνευε να ποδοπατηθεί κόσμος. 

Αν έχει πάψει να υπάρχει κράτος δικαίου και δεν επιτρέπεται ούτε και με αυτή την κυβέρνηση να συγκεντρώνονται οι Έλληνες η αστυνομία θα έχει την ευκαιρία να δείξει ποιες πολιτικές εντολές έχει λάβει.

Σε κάθε περίπτωση όμως, εσείς ως Παμμακεδονικές Ενώσεις οφείλετε να κάνετε το χρέος σας, όπως το κάνατε και με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Γ) Γιατί ωθείτε τον Ελληνικό Λαό στην εθνική αδράνεια, λέγοντας του λίγο ή πολύ ότι υπόθεση του θέματος της συμφωνίας των Πρεσπών πρέπει να περιοριστεί σε δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα και να μην συνεχίζει να διαδηλώνει για τα εθνικά μας δίκαια;

Γιατί δεν περιοριστήκατε και πέρσι σε ομιλίες ενημερωτικού χαρακτήρα;
Νομίζετε ότι η διατήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι θέμα ενημέρωσης; Ή υποταγής;

Και τι νομίζετε ότι πιστεύει ο Ελληνικός λαός;

Δ) Τι θα γίνει εάν η αστυνομία σας απαγορέψει την προσέγγιση στην ΔΕΘ για να έρθει και να αποχωρήσει ο πρωθυπουργός χωρίς να καταγραφούν αντιδράσεις, χωρίς να καταγραφεί η βούληση του Ελληνικού λαού ΕΝΑΝΤΙΑ στην συνεχιζόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας; 

Μήπως τελικά αυτός είναι ο στόχος που όλοι επιδιώκουν;
Να ξεχαστεί σιγά σιγά το θέμα; Να πέσουν οι τόνοι;
Μπορεί να επηρεάζουν οι προσωπικές κομματικές προτιμήσεις το χρέος απέναντι στην προδοσία 3000 χρόνων Ελληνικής ιστορίας;


Ε) Και επειδή δεν μας αρέσει μόνο να κρίνουμε αλλά και να προτείνουμε:
Γιατί δεν γίνεται συνδυασμός δράσεων για να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα;

Δηλαδή και ενημερωτική ομιλία και ενημέρωση μέσω φυλλαδίου όχι μόνον την ημέρα των εγκαινίων αλλά καθ΄όλη την διάρκεια της ΔΕΘ αλλά και μεγάλη ενωτική και ειρηνική συγκέντρωση στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης, ώστε να ενεργοποιηθεί και να συμμετέχει και πάλι μαζικά ο Ελληνικός Λαός σε ένα τόσο φλέγον εθνικό ζήτημα;

Κύριοι-ες των Παμμακεδονικών Ενώσεων.

Εμείς που πρόσφατα παραμερίσαμε τους εγωισμούς και τις πρωτοκαθεδρίες και ενωθήκαμε για να αποτελέσουμε τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις (νόμιμα σωματεία και ομάδες πολιτών) δίνουμε -όπως και εσείς και άλλοι πολλοί- τον Αγώνα για τα εθνικά μας θέματα και για τα ιδανικά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, εδώ και χρόνια, με πολύ προσωπικό κόστος. 

Εμείς στις 7 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε εκεί που επιτάσσει το εθνικό μας καθήκον.
Για να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν υποτάχθηκαν, που δεν έσκυψαν το κεφάλι στις επιταγές γεωπολιτικών συμφερόντων και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Ελπίζουμε να σταθείτε άξιοι των περιστάσεων, ελπίζουμε να διαλύσετε τους συνειρμούς που εύλογα δημιουργούνται και να ενεργοποιήσετε και πάλι τον Ελληνικό Λαό γιατί η Ιστορία θα μας κρίνει όλους, όχι μόνο για αυτά που κάναμε αλλά και για αυτά που-εσκεμμένα ή μη- δεν κάνουμε.

Ας ενωθούμε ως μια ψυχή κρατώντας και πάλι τη γαλανόλευκη στο χέρι για να φωνάξουμε:
Όχι στην Προδοτική Συμφωνία
Η Μακεδονία ήταν είναι και θα παραμείνει Ελληνική.Με εκτίμηση ΕΝ.Ε.Δ.
Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις


Ιερός Λόχος 2012Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.