8 Αυγούστου 2019

Το Σαμαρικό Antinews κατά Μητσοτάκη…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΑΡΑΣ ANTINEWS
(Απόσπασμα από το Κόκκινο Πιπέρι της 6 Αυγούστου 2019) 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Antinews προετοίμασε εν πολλοίς την αναρρίχηση του Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ, και ακολούθως στην Πρωθυπουργία! Άκρως μαχητικό ενημερωτικό σάιτ, το πρώτο την εποχή εκείνη στον διαδικτυακό ελληνικό χώρο! Την εποχή εκείνη, που ζούσε ο ιδιοκτήτης του και καλός μου φίλος, Βασίλης Ζήσης! Εκ των πρωτεργατών και στενότερων συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά! Που ήταν τιμή μου να αναρτά τα άρθρα μου στο Antinews! Ειλικρινά θυμάμαι με νοσταλγία το μεγαλείο αυτού του αξέχαστου ανδρός! Ο οποίος κάπνιζε μανιωδώς, αλλά από το κάθε τσιγάρο τράβαγε 5-6 ρουφηξιές και ακολούθως το έσβηνε! Τότε γνώρισα και τον Πάνο, τον γιο του, σημερινό ιδιοκτήτη του Antinews! Το οποίο εξακολουθεί να είναι μαχητικό, όπως τότε! 

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν, σήμερα, να αναδημοσιεύσω ένα πολύ εύστοχο άρθρο, που δημοσιεύθηκε προ λίγων ημερών στο Antinews με τίτλο: «Καλύτερα να βάζατε τον Πάιατ στην ΕΥΠ»: 

«Δυο βασικοί λόγοι που οι πολίτες μαύρισαν τον Τσίπρα και οδήγησαν τον Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία ήταν ο εθνομηδενισμός και η δουλικότητά του, τόσο απέναντι στους Ευρωπαίους όσο και στους Αμερικανούς…
Όχι ότι είδαν στο πρόσωπο του Μητσοτάκη τον υπερπατριώτη, απλώς ήταν η μοναδική λύση για να απαλλαγεί η χώρα από τον Τσίπρα. Το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή. Δυστυχώς όμως με τις τελευταίες κινήσεις του ο Μητσοτάκης θα τους κάνει... κοψοχέρηδες, καθώς φαίνεται ότι αποφάσισε να κολυμπήσει κι αυτός στα θολά νερά της μειοδοσίας…

Η αρχή έγινε με την κωλοτούμπα όσον αφορά τη στάση του για τη συμφωνία των Πρεσπών. Επιχειρήθηκε ωστόσο μια κίνηση κατευνασμού των αντιδράσεων μετά από τα λεκτικά ατοπήματα υπουργών του, η οποία δεν είχε την προσδοκώμενη επιτυχία.
Και πως να την έχει όταν την ίδια στιγμή διορίζεις γραμματείς τον Μαυρωτά και τον Σκάλκο, που αν μπορούσαν θα γίνονταν.... Βορειομακεδόνες…

Κι εκεί που νομίζαμε ότι θα σταματήσουν οι εθνομηδενιστικές ενέργειες της νέας κυβέρνησης, που υποτίθεται ότι ψηφίστηκε για να απαλλαγούμε από αυτές της προηγούμενης, ήρθε η Γιάννα. Μέσω της οποίας ο Μητσοτάκης ευελπιστεί ότι θα τονώσει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την επανάσταση…

Πάλι στα κάγκελα ο κόσμος, με το Μαξίμου να αναλαμβάνει εκ νέου ρόλο πυροσβέστη, λέγοντας ότι τις αποφάσεις θα τις παίρνει η κυβέρνηση και η βουλή κι όχι η Γιάννα. Δικαιολογίες που δεν έγιναν πιστευτές από κανένα. Διότι ως γνωστόν η Γιάννα δεν επιθυμεί τον ρόλο της... γλάστρας. Κάτι που σύντομα θα φανεί και να δούμε τι θα λέει τότε το Μαξίμου…

Κι ενώ οι κυβερνώντες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τη Lady G, για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά έβαλαν ταυτόχρονα κι άλλο αυτογκόλ… Ανακοίνωσαν ότι επικεφαλής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ένας πρώην σεκιουριτάς της αμερικανικής πρεσβείας. Και το ματς έληξε με βαριά ήττα που δεν μαζεύεται…

Πλέον ό, τι κι αν κάνουν, ό, τι κι αν πουν, δύσκολα θα βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά του ραγιαδισμού…
Γιατί όταν επιλέγεις να βάλεις στην ηλεκτρική καρέκλα της ΕΥΠ ένα άτομο του οποίου το βασικό προσόν είναι ότι δούλευε σε εταιρεία σεκιούριτι που φυλούσε τους Αμερικανούς τότε δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας…
Καλύτερα να έβαζαν κατευθείαν τον Πάγιατ. Λιγότερο θα... καρφώνονταν...

Ποιος θα το περίμενε, η ασφάλεια της χώρας να εξαρτάται από τους σεκιουριτάδες της αμερικανικής πρεσβείας… Ούτε οι Συριζαίοι δεν το τόλμησαν, οι οποίοι τώρα κουνάνε το δάχτυλο στον Μητσοτάκη μέσω σκληρών ανακοινώσεων μπας και σβήσουν το αμαρτωλό τους παρελθόν. Καλύτερη πάσα δεν μπορούσε να τους δώσει ο Μητσοτάκης. Ήμαρτον!!!

Ας ευχηθούμε ότι δεν θα ξυπνήσουμε ένα πρωί με την είδηση ότι χάθηκε το Καστελόριζο γιατί η ΕΥΠ κοιμόταν… Ή με την είδηση ότι προβοκάτορες έκαψαν πάλι την Αθήνα και η κυβέρνηση κοιτούσε τις φλόγες άπραγη...

Ίσως ένας εκ των υφισταμένων του Κοντολέων, που ακούγεται ότι είναι της πιάτσας και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Προστασίας του Πολίτη, να μας γλυτώσει από τα χειρότερα…

Κάτι τελευταίο. Αν νομίζουν στην κυβέρνηση ότι οι απαράδεκτες επιλογές θα ξεχαστούν από την οικονομική βελτίωση που αναμένουν, ας αναθεωρήσουν. Το ίδιο νόμιζε κι ο Τσίπρας με τα γνωστά αποτελέσματα.
Συνεπώς, τα λάθη πρέπει να διορθωθούν πάραυτα. Προτού να είναι αργά»!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.