22 Ιουλίου 2019

Τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ δεν τα θέλουν μόνο οι τούρκοι αλλά και οι δυτικοί, γιατί από εκεί θα τρέξουν να πάρουν την ΜΕΡΙΔΑ του ΛΕΟΝΤΟΣ, όταν θα διαλύεται η τουρκία.

Στην φωτογραφία ο κόλπος της Γέρας στην Λέσβο και η ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ. 
Χρόνια πολλά για την ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟ και ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ που εορτάζει στις 22 Ιούλιου. 
Που να γνώριζαν οι απλοϊκές ψυχούλες τις προηγούμενες δεκαετίες στο αγιοτόκο νησί της Λέσβου από υψηλά γεωπολιτικά παιχνίδια, όπως τα βιώνουμε εμείς σήμερα. 
Όμως οι ΑΓΙΟΙ τους πληροφορούσαν για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Γνωστό το προσκύνημα της ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ στην Γέρα της νήσου Λέσβου, όπου καθ υπόδειξη της ΑΓΙΑΣ και μετά από κοπιώδεις – χρονοβόρες προσπάθειες ανευρέθηκε το θαυματουργό εικόνισμα της, που σήμερα το τιμάει ο απανταχού Ελληνισμός. Ή Εκκλησία άρχισε να κτίζεται το 1926 και τελείωσε το 1932 πού έγινε και ή πρώτη Λειτουργία.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετείχαν πολλοί λαϊκοί, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Όμως είχαν αποκτήσει τόση οικειότητα με την ΑΓΙΑ, όταν η ίδια τους κατεύθυνε στις προσπάθειες τους για να βρουν το εικόνισμα της. 

Οι μαρτυρίες πολλές, αλλά θα μείνουμε σε δυο ενδεικτικές που αποδεικνύουν, ότι οι ΑΓΙΟΙ μας νοιάζονται για την Ελλάδα σε βάθος χρόνο, διότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει η ΠΗΓΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ παρ όλο τον νοητό και αόρατο πόλεμο που δέχεται. 

Προφητεία της Αγ. Μαγδαληνής: «Μετά από ένα μεγάλο πόλεμο ο κόλπος της Γέρας Λέσβου θα γεμίσει από ξένα καράβια» 

Τον ρώτησα, γνωρίζετε άλλα θαύματα να έκανε ή Αγία Μαγδαληνή; Και μου είπε: «Ό αδελφός τού πατέρα μου ερχόταν με ένα ζώο από τά Βασιλικά, έπεσε κάτω και χτύπησε σοβαρά και έμεινε στην Καρήνη της Αγιάσου, γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί. Ή γριούλα εκείνη ή κυρά Ελένη πού εξυπηρετούσε την Εκκλησία, είδε σε όραμα την ‘Αγία Μαγδαληνή και της είπε να πάει ό Τακτικός να πάρει τον αδελφό του, γιατί τον έριξε κάτω το άλογο και πρέπει να τον μεταφέρει. 

Και πράγματι, πήγε και τον βρήκε σε άθλια κατάσταση. 
Ή κυρά-Ελένη, ή γριούλα πού έμενε μαζί της, είδε μια μέρα την Αγία Μαγδαληνή και της είπε: 
«Μετά από ένα μεγάλο πόλεμο, ό κόλπος της Γέρας θα γεμίσει από ξένα καράβια». 
Πάντοτε μου έλεγαν ότι θα έλθει μέρα πού θα έρχεται πολύς κόσμος να προσκυνά τη χάρη της Αγίας Μαγδαληνής. Ή φωτισμένη γριούλα προέβλεψε τον θάνατό της, ήμερα Παρασκευή. 

(Το 1974 η ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ προμηνύει την κατάληψη κυπριακού εδάφους) 

Μου διηγήθηκε ό Ευάγγελος Χατζηγιάννης ότι το 1974 είδε ένα όραμα, πώς κατέβηκε στα λαγούμια και είδε σε ένα ορισμένο σημείο της Κατακόμβης να είναι ανοιχτό και να ξανοίγεται ή θάλασσα. Ήταν αμέτρητα καράβια και άκουσε να τού λέει ή ‘Αγία Μαγδαληνή: «Έτσι όπως είναι τά καράβια αυτά, θα πήξει ό κόσμος». Δηλαδή έτσι εξηγούσε στον ύπνο του ότι θα έλθει πολύς κόσμος να προσκυνήσει την Αγία Μαγδαληνή. Του είπε ακόμα: «Ημέρα Παρασκευή και ώρα έκτη». Τότε κατέλαβαν οι Τούρκοι την Κύπρο.  
Νταλιάρης Γιώργος Πηγή www.ekklisiaonline.gr https://www.lesvospost.com/2018/03/blog-post_638.html 

Τα σχέδια που καταστρώθηκαν στα σκοτεινά παρασκήνια και αφορούν τα νησιά του Ελληνικού ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ αρχίζουμε να τα ψηλαφούμε όλοι λίγο πολύ. Αρχής γενομένης με τις προσφυγικές ροές, τις διεκδικήσεις των τούρκων (αναθεώρηση συνθήκης Λωζάννης), τις περιπολίες των Νατοϊκών σκαφών σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της συμφωνίας ΕΕ- τουρκίας για το προσφυγικό, την επίσκεψη του Ποντίφηκα του Βατικανού στην Λέσβο.

Όσο νοιάζονται οι ισχυροί της γης για το μέλλον της τουρκίας καθότι το γνωρίζουν, τόσο νοιάζονται και για τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ, διότι αυτά θα γίνουν εφαλτήρια για τα μελλοντικά σχέδια τους.

Σε αυτά θα ελλιμενιστούν, όπως φαίνεται για να πάρουν την ΜΕΡΙΔΑ του ΛΕΟΝΤΟΣ, όταν θα έρθει εκείνη την στιγμή για την οποία όλοι εργάζονται σήμερα. 
Είναι η στιγμή της διάλυσης της τουρκίας που την γνωρίζουν ο ΟΥΡΑΝΟΣ και οι ΑΓΙΟΙ.
Αυτό που είπε η ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ότι ο κόλπος της ΓΕΡΑΣ θα γεμίσει μετά από ένα μεγάλο πόλεμο με πλοία, τα συμπληρώνει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

Μετά άντε να μην πιστεύεις, όταν όλα τα προρρηθέντα δόθηκαν από ανθρώπους του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ σε ανύποπτους χρόνους. 
«*Μετά ρωτάω: Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο; «Όταν, λέει, θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί. 

Λέω: Και ποιά κράτη θα συμμετέχουν; 
«Κοίταξε, μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά. 
Όχι για να βοηθήσουν εμάς. 
Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. 
Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. 
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. 
Παράλληλα δέ, θα αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τα καταληφθέντα εδάφη. 
Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της Ε.Ε., ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη οπότε θα πουν: Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι; Όλοι, όμως, θα κυνηγούν την μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο. 

*Σ’ αυτό το σημείο ρωτάω: Εμείς, τί θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο; «Όχι, θα βγάλει η Κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δεν θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς τον Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι» . 
Από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994. Εκδόσεις: ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ενότητα «ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» Δ’ έκδοση, Θεσσαλονίκη 2008, Νικολάου Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. 
Βιώνουμε πλέον τις προφητείες ως ειδήσεις. 

Τελικά πρέπει να βιώσουμε και την ουσιαστική μετάνοια για να δούμε ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, όπως οι πρόγονοι μας.  
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.