15 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, βαδίζοντας στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και της παρουσίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση της ΝΔ από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο! 

Σύμφωνα λοιπόν με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση ανέλαβε αμέσως να υλοποιήσει το έργο της χωρίς να σταματήσει μια μέρα, παρ΄ ότι βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο! 

Όπως λένε, στις άμεσες προθέσεις της είναι η άμεση μείωση του ΕΝΦΙΑ, η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, η μείωση στα μερίσματα και μια σειρά άλλων φορολογικών κινήτρων που θα ανακουφίσουν την ελληνική Κοινωνία!

Επίσης, στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών, που επί των ημερών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντολή “να ραίνει με ροδοπέταλα” τα αναρχικά αποβράσματα της Κοινωνίας, ή και να τρώει ακόμη ξύλο από τις κάθε λογής αριστερές συλλογικότητες και να πρέπει εκείνη να απαντά με χαμόγελο! Πέραν του γεγονότος, πως Ρουβίκωνας και Σια είχαν το κυβερνητικό δικαίωμα να καταστρέφουν ξένες περιουσίες, επειδή στη δική τους Δημοκρατία, η επιχειρηματικότητα είναι ταξικός εχθρός! 

Έτσι ήδη η νέα κυβέρνηση έχει εξαγγείλει πως θα εξαλείψει το άβατο της περιοχής των Εξαρχείων (αμήν και πότε) και θα παραδώσει σύντομα στην κανονικότητα μια ιστορική περιοχή της Αθήνας! Προς τούτη την κατεύθυνση είναι και η ενίσχυση της ομάδας “ΔΙΑΣ” καθώς και η επανασύσταση της ομάδας “ΔΕΛΤΑ”, που η κυβέρνηση των αριστερών την θεωρούσε περιττή! 
 
Επίσης η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό εξήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στην Παιδεία! Που ευχόμαστε αυτές οι αλλαγές, κυρίως στα σχολικά βιβλία, να είναι θεμελιακές με ξερίζωμα της κομμουνιστικής θεώρησης που εφάρμοσε η απελθούσα κυβέρνηση! 

Αναμένουμε με χαρά να δούμε, όλες αυτές τις κυβερνητικές παρεμβάσεις και να επευφημήσουμε την κυβέρνηση εάν υλοποιηθούν! 

Για τα εθνικά ζητήματα θα πείτε μια κουβέντα;

Ωστόσο, δεν διακρίναμε από τη νέα κυβέρνηση καμιά σημαντική εξαγγελία για τα εθνικά μας ζητήματα! Και εάν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρεί, ότι ο ελληνικός λαός θα σκεπάσει με την υλοποίηση των παραπάνω τα εθνικά μας ζητήματα, όπως σκεπάζει η γάτα τις ακαθαρσίες της, είναι πολύ γελασμένοι εκεί στην κυβέρνηση! Γιατί Έλληνας πολίτης θα υπάρχει, όταν θα υπάρχει Ελλάδα! Και Ελλάς είναι, τα κυριαρχικά της δικαιώματα, η Ελληνορθόδοξη παράδοσή της, τα ήθη και τα έθιμά της, η ένδοξη ιστορία της και ο πολιτισμός της!

Από την προεκλογική περίοδο είχαμε ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να τοποθετηθεί ευκρινώς για τα εθνικά μας ζητήματα! Του το ζητάμε άλλη μια φορά! Διαφορετικά ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν θα μακροημερεύσουν! 

Συμφωνία των Πρεσπών και κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης…

Η κυβέρνηση των Νέο-Μπολσεβίκων (Τσίπρας – Κοτζιάς) παρέδωσε με την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς! Παρέδωσε έδαφος, γλώσσα, ιστορική και πολιτιστική ελληνική κληρονομιά. Όλες οι κυβερνήσεις της ΝΔ ήταν αντίθετες σε αυτήν την παράδοση! Τι θα πράξει, ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ, για μια Συμφωνία η οποία είναι νομικώς διάτρητη και καταδικασμένη από – σχεδόν όλο – τον ελληνικό λαό; Όχι μισόλογα! Αλλά ξεκάθαρες θέσεις! Θα την καταργήσει ή θα υπακούσει στις εντολές της κ. Άγκελα Μέρκελ, η οποία με απύθμενο θράσος λίγο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, δήλωσε, πως πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Θα ζητήσει να συναντηθεί με όλους εκείνους τους συνταγματολόγους, διεθνολόγους, νομικούς, διπλωμάτες, που έχουν την άποψη της ακυρότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών; Και οι οποίοι θεωρούν την Συμφωνία των Πρεσπών, ως ανυπόστατη, άκυρη, αντισυνταγματική, αντιλαϊκή και παράνομη!

Θα μας αποδείξει ο κ. Μητσοτάκης ότι είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδος και των Ελλήνων, ακυρώνοντας τη διμερή Συμφωνία των Πρεσπών, ή θα μας πιστοποιήσει ότι είναι ο κυβερνήτης της καγκελαρίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την προδοτική αυτή διμερή Συμφωνία, ως Διεθνή Συνθήκη;

Βέβαια, τα πρώτα πειστήρια της νέας κυβέρνησης στο ζήτημα του Σκοπιανού δεν είναι και τα καλύτερα! Αφού έθεσε το πάλαι ποτέ κραταιό, ουσιαστικό και δημιουργικό Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης κάτω υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Εσωτερικών (στην ουσία καταργώντας το) βαδίζοντας έτσι, στα χνάρια του Εθνολετήρα Γιώργου Παπανδρέου! Πιο συγκεκριμένα: 

Το επί δεκαετίες λεγόμενο Υπουργείο Βορείου Ελλάδος, μεταλλάχτηκε την 19η Αυγούστου 1988, όταν με απόφαση του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου μετονομάστηκε σε Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης! Ακολούθως καταργήθηκε μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις 7 Οκτωβρίου 2009 (Π.Δ. 185/2009) και μετατράπηκε σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης και η οποία υπήχθη στο Υπουργείο Εσωτερικών! Όμως ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 21 Ιουνίου 2012 (Π.Δ. 85/2012) κατήργησε τη Γραμματεία και επανίδρυσε το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης!

Στο Υπουργείο Εσωτερικών λοιπόν σήμερα, υπάγεται το μέχρι πρότινος Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με αρμόδιο υφυπουργό τον Θεόδωρο Καράογλου! Ο οποίος μετά την ορκωμοσία του δήλωσε: 
«Αναλαμβάνω με αυξημένη ευαισθησία, λόγω της απαράδεκτης Συμφωνίας των Πρεσπών. Θα αξιοποιήσουμε το βέτο στην ΕΕ για να μειώσουμε τις συνέπειες της Συμφωνίας για τη χώρα»!

Εάν λοιπόν η πολιτική γραμμή της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, να μειώσει τις συνέπειες αυτής της Συμφωνίας, τότε πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν! 

https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/07/mouftis_kommotini-600x337.jpg
Θα καταργήσει το Νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τους Μουφτήδες;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας – Γαβρόγλου) άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου στη Θράκη μας με την καρατόμηση των νόμιμων Μουφτήδων, διορίζοντας Τοποτηρητές! Στη συνέχεια μεθόδευαν την εκλογή των Μουφτήδων, που εξυπηρετεί απόλυτα τον Ρ. Τ. Ερντογάν και τα τουρκικά σχέδια στην περιοχή!
Εκλογή που δεν γίνεται σε καμιά ισλαμική χώρα στον κόσμο, ούτε και στην Τουρκία!

Ως γνωστόν οι νόμιμοι Μουφτήδες της Ξάνθης (Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου) και της Κομοτηνής (Τζαμαλή Μέτσο) προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και από το οποίο ζητούν να ακυρωθούν οι υπουργικές αποφάσεις (υπουργείου Παιδείας), διά μέσω των οποίων τον περασμένο Αύγουστο παύτηκαν των καθηκόντων τους, αφού ήταν αντισυνταγματικές και αντίθετες με τη Συνθήκη της Λοζάνης και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (οδηγία 2000/78/ΕΚ)!

Επίσης ισχυρίζονται στην αίτησή τους, ότι σε καμιά άλλη χώρα, εκτός της Ελλάδος δεν προβλέπεται αποπομπή των Μουφτήδων λόγω της συμπλήρωσης του 67ου έτους της ηλικίας τους, ως του ανωτάτου ορίου!

Να σημειωθεί ότι οι Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής αναγνωρίζονται από όλους τους πρέσβεις των μουσουλμανικών αραβικών χωρών και όχι μόνο…

Στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου η ΝΔ ψήφισε “παρών”!

Ως αυριανή κυβέρνηση θα επαναφέρει τους νόμιμους Μουφτήδες ή θα συνταχτεί με την διαχρονική απαίτηση της Άγκυρας; 

Τι θα πράξει με την έκνομη δραστηριότητα του “Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής”;

Θα ελέγξει την έκνομη δραστηριότητα του “Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής” ο κ. Μητσοτάκης; Το οποίο λειτουργεί στην Θράκη μας ασύδοτο, συνεργαζόμενο με το ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) που έχει για πρόεδρο την 32χρονη Τσιγδέμ Ασάφογλου, που πρόσφατα μίλησε για την ύπαρξη “τουρκικής εθνικής ταυτότητας” λέγοντας ακριβώς:

«Είμαστε μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες με τουρκική εθνική ταυτότητα. Μας έχουν περιθωριοποιήσει»!

Θα επαναδραστηριοποιήσει το κλιμάκιο της ΕΥΠ σε αυτήν την εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Πατρίδος μας, που εξάρθρωσε ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ Πασοκοσυριζαίος Γιάννης Ρουμπάτης; 

Θα ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ;

Ποια η επίσημη θέση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ; Η οποία επί δεκαετίες έχει γίνει το “γεφύρι της Άρτας”; Γνωρίζουν εάν έχουν βάση οι φήμες περί μυστικής Συμφωνίας Τσίπρα – Ερντογάν για ανακήρυξη ελληνικής ΑΟΖ με την εξαίρεση του Καστελόριζου και της Στρογγύλης, έτσι ώστε η Τουρκία να “εισέλθει” στο διάκενο μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ; Γνωρίζουν εάν έχουν βάση οι φήμες για μυστική Συμφωνία Τσίπρα – Ερντογάν περί της συγκυριαρχίας του Αιγαίου Πελάγους και της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού του πλούτου με τις ΗΠΑ και την Τουρκία; 

Τι θα πράξει με την παράνομη μετανάστευση και την υπογεννητικότητα;

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα από συστάσεως του Κράτους είναι η αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση! Που δέχεται ένα βίαιο εποικισμό – κυρίως – των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά και τον ηπειρωτικό χώρο! Αλλάζοντας έτσι, τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδος, αλλά ταυτόχρονα διασαλεύεται η δημόσια τάξη και η εθνική ασφάλεια!

Ταυτόχρονα, το πρόβλημα γίνεται οξύτερο με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την ελληνική Κοινωνία λόγω και των Μνημονίων και έτσι, από τη στιγμή που οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις, η Ελλάς έχει και δημογραφικό πρόβλημα! Όταν οι νέοι μας, που αποτελούν το μέλλον του Έθνους μας εγκαταλείπουν τη χώρα κατά χιλιάδες;

Θα ενεργοποιήσει την πολεμική μας βιομηχανία;

Τι θα πράξει ο κ. Μητσοτάκης και η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ με το εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων; Από τη στιγμή που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει μπει στο οπλοστάσιό τους, ούτε κυνηγετική καραμπίνα; Όταν η Τουρκία έχει εφαρμόσει ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα βάθους ετών, αναβαθμίζοντας και αξιοποιώντας την εγχώρια πολεμική της βιομηχανία, η οποία καλύπτει τουλάχιστον το 60% του πολεμικού της οπλοστασίου με σύγχρονα πολεμικά συστήματα; Θα ενεργοποιήσουν και θα αναβαθμίσουν την πολεμική μας βιομηχανία που σκόπιμα οι κυβερνήσεις Αλέξη Τσίπρα υποβάθμισαν με πρόσχημα τα Μνημόνια; 

Να γνωρίζουν οι Ορθόδοξοι Έλληνες τις θέσεις Μητσοτάκη…

Σύντομα θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ζητήματα της Εκκλησίας και στην αναθεώρηση του Συντάγματος! Συντάσσεται με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην αναθεώρηση του άρθρου 3, που επί της ουσίας διαχωρίζει το Κράτος από την Εκκλησία; Συντάσσεται στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως η Πολιτεία πρέπει να είναι ουδετερόθρησκη;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.