Τελευταίες αναρτήσεις

22 Ιουνίου 2019

Η κυρία Εμινέ Ερντογάν τρέχει σε χριστιανικά μοναστήρια για την εύθραυστη Υγεία του συζύγου της;

Ο Σταυρός φαίνεται να γίνεται σύνηθες κόσμημα- διάδημα στην ενδυμασία της πρώτης κυρίας της Τουρκίας.

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη θα είναι θέλημα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ που εορτάζουν ανήμερα και είναι πάρα πολλοί μέσα στην Βασιλεύουσα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα έφερε έτσι η Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που ο τελευταίος ισχυρός πολιτικός ηγέτης της γείτονας χώρας να έχει ρωμαίικες ρίζες. 
Όλα ξεκίνησαν τον Δεκαπενταύγουστο που μας πέρασε. 

Οι Έλληνες παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το 2018 μαθαίνουν ότι ο πρόεδρος Ερντογάν απρόσμενα ελευθερώνει τους δυο αδίκως απαχθέντες στρατιωτικούς μας στην περιοχή του Έβρου. 
Χαρά και έκπληξη αλλά και δοξολογία στο ΘΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. 
Σας τα γράφω έτσι απλά και από καρδιάς γιατί συμβαίνουν πολλά πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουμε.

Άλλοι πάνω σε αυτό το ΘΑΥΜΑΣΤΟ γεγονός μετά από μέρες έδωσαν δικές τους ερμηνείες δηλ. ότι μεσολάβησε ο σουλτάνος του Κατάρ και άλλοι προσπάθησαν να απαξιώσουν το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ. (είναι για να τους κλαίει κανείς) 

Είδαμε και διαβάσαμε τους υβριστές της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας. 

Μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο νέων μας ξημερώματα της εορτής της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ καλοί φίλοι μας ενημέρωσαν και εμείς με την σειρά μας αρθρογραφήσαμε προς ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ. 
« Οι πληροφορίες πλέον συγκλίνουν και δείχνουν πρόσωπα. 

Το θαύμα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ να λευτερώσει τους δυο αιχμαλώτους στρατιωτικούς μας ανήμερα της Κοιμήσεως ΤΗΣ, τον Αύγουστο του 2018, είναι από τα μεγαλύτερα Θεο – σημεία και πρέπει να διαλαληθεί.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν άφησε την Ελλάδα και ούτε πρόκειται να την αφήσει.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ έκανε το θαύμα αυτό επειδή χιλιάδες πιστοί, Εκκλησίες, Ιερές Μονές , Ιερά θυσιαστήρια σήκωσαν ικετευτικές προσευχές με πόνο στην Μητέρα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να λευτερώσει τους δυο στρατιωτικούς που σάπιζαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη. 

«Σύμφωνα  με δημοσίευμα, ένας πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις μητέρες τους να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα.   

«Ο γιος μου μού είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», ήταν η κάθετη απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση. 

Επειδή λοιπόν η μητέρα του Άγγελου δεν πήγε να παρακαλέσει την σύζυγο του Ερντογάν, πήγε η Μητέρα όλου του Κόσμου και την πρόσταξε!» 
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!» https://oimos athina.blogspot.com/2018/08/2_17.html  

Ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου γίναμε αποδέκτες συγκλονιστικής πληροφόρησης.

Γνωρίζουμε ότι χείλη ιερέως δεν ψεύδονται, αποφασίσαμε να την αναφέρουμε ώστε να ψηλαφήσουμε μια εκδοχή του ανέλπιστου γεγονότος ξημερώματα της 15 Αυγούστου. 
Φυσικά ο καθείς μπορεί να τα δεχτεί ή να τα απορρίψει ή ακόμα και να σκανδαλιστεί η να συκοφαντήσει. 

Αναφέραμε λοιπόν 
«Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.  

Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.

Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς. 

Είπε ο κληρικός 

«αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες– πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της» 
«ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε: 

Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος» 

Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;  
Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου; 

Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ; 
Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ. 

Δεν του ήρθε ξαφνικά και κατακέφαλα του τούρκου εισαγγελέα στην Αδριανούπολη να αποφυλακίσει με αυτό το παράδοξο σκεπτικό τους Έλληνες στρατιωτικούς αν ο ίδιος δεν είχε άνωθεν προεδρική εντολή. 
Δηλ. ότι «οι Έλληνες πάση θυσία πρέπει να παραδοθούν στις οικογένειες τους για να εορτάσουν στην Ελλάδα την γιορτή της Παναγίας» 
η Emine Erdoğan δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο 

«Αν έχεις την εντύπωση ότι η Emine Erdoğan είναι μια άβουλη, υποταγμένη σύζυγος, στις υπηρεσίες του σουλτάνου Recep Tayyip Erdoğan, καιρός να αναθεωρήσεις. 
Είναι η απόδειξη πως πίσω από ένα σκληροπυρηνικό άντρα, κρύβεται μια έξυπνη γυναίκα, που κινεί αριστοτεχνικά τα νήματα.» της Κωνσταντίνας Γεωργίου 

Αν κάποιοι αναρωτιούνται πως η ΠΑΝΑΓΙΑ μας παρουσιάστηκε σε μια μουσουλμάνα, ας ανατρέξουν σε δεκάδες ή εκατοντάδες περιστατικά που η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε σε αλλόδοξους (βλέπετε η ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα).

Είναι γνωστό ότι η υγεία του κ. Ερντογάν έχει σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα η σύζυγος του να απευθύνεται στο ΘΕΙΟ, όπως το εννοεί η ίδια. 
Η σύζυγος του κ. Ερντογάν μετά τον περασμένο δεκαπενταύγουστο φαίνεται να εξοικειώθηκε με το έκτακτο γεγονός που της συνέβη και τρέχει σε μέρη χριστιανικά όχι κατ ανάγκη Ορθόδοξα για το πρόβλημα της εύθραυστης υγείας του συζύγου της. 

Μπορεί η σύζυγος του Ερντογάν να τρέχει να ανάψει κεράκια αλλά δεν γνωρίζουμε τι μπουρλότο βάζουν οι στρατηγοί και το περιβάλλον του συζύγου της που εποφθαλμιούν εξουσίες.
ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου. 

Όμως ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ οικονομεί τα πράγματα και μας δίνει ΜΗΝΥΜΑ. 

Η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ λίγες μέρες μετά της 15 Αυγούστου 2018 και το ΘΑΥΜΑ της παρουσιάστηκε σε Πάτερα και του είπε « το ΘΑΥΜΑ μου αυτό συνεχίζεται»

Γρηγορείτε αδελφοί, το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.