Τελευταίες αναρτήσεις

24 Ιουνίου 2019

Νέα επίθεση των μασωνόπληκτων Δωδεκαθεϊστών στην Εκκλησία και των Ελληνισμό ενόψει εκλογών


Δεν χάνουν ευκαιρία οι Δωδεκαθεϊστές να βγάζουν χολή για την πίστη μας και την Εκκλησία

Στην νέα τους παρέμβαση με αφορμή τις επικείμενες εκλογές και την αναγραφή του θρησκεύματος στα απολυτήρια των μαθητών μιλούν για “ψυχασθένεια” και “ορθόδοξα παραληρήματα” καθώς και περί “οθωμανοβυζαντινής κλειστότητας, κακομοιριάς, εκμαύλισης και διαφθοράς”.

Διαβάστε όσα γράφουν εκείνοι που αυτοαποκαλούνται «Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών»:

“ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟ… «TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ»

Σε προεκλογικές περιόδους, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία αποφεύγει να παρεμβαίνει ακόμη και για πολιτικο-κοινωνικές παθολογίες που ολοένα αναδύονται από τις γνωστές φαιές ζώνες όπου το «σύγχρονο» πολίτευμα κατρακυλά απροκάλυπτα στον βυζαντινό μεσαίωνα και την κανονική θεοκρατία. Μιλάμε για τις γνωστές φαιές ζώνες, για την ύπαρξη των οποίων ευθύνεται ολόκληρο, από άκρου σε άκρο, το έως σήμερα κομματικό φάσμα των Ρωμιών.

Δεν μπορούμε ωστόσο να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά στον παραλογισμό να επιχειρείται από οργίλους «θρήσκους» δημοσιογράφους και πολιτικούς, η έγερση θέματος για μία λογική (εκ των ολίγων) υπουργική απόφαση για επιλεκτική αναγραφή θρησκεύματος στα απολυτήρια των μαθητών, την ώρα που το πραγματικό θέμα, αλλά και σκάνδαλο συγχρόνως, είναι το ότι εξακολουθεί να προβλέπεται θρήσκευμα σε δημόσιο έγγραφο το περιεχόμενο του οποίου θα ζητείται από εργοδότες και μύριους άλλους, την στιγμή που η αναγραφή στις ταυτότητες έχει τερματισθεί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

Δεν μπορούμε επίσης να μείνουμε σιωπηλοί και μπροστά στα πολλά ορθόδοξα παραληρήματα διαφόρων υποψηφίων, ακόμα και ανηκόντων σε κόμματα που ισχυρίζονται πως θα εκπροσωπούν «όλους» τους Έλληνες. Δεν αναφέρουμε ονόματα, συνιστούμε απλώς στους αρχηγούς τους, που ξέρουν πολύ καλά ποιοι και ποιες είναι, να τους μαζέψουν. Ρήσεις από υποψήφιους βουλευτές, όπως η παρακάτω:
«οι πνευματικοί μας, στηρίζουν με το έργο τους μέρα νύχτα την κοινωνία. Η πρώτη καταφυγή για όλους μας στις δυσκολίες… Όποιος ακολουθεί το σχέδιο του Θεού, δεν χάνεται», 
μπορεί να ακουσθούν αλλού, όχι όμως σε ομιλίες ή γραπτά πολιτικών, πόσω μάλλον εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Η μεταφορά τέτοιων διατυπώσεων στον πολιτικό λόγο, αποτελεί είτε σχεδιασμένη κανονική επίθεση στον κοινοβουλευτισμό, είτε σύμπτωμα κανονικής ψυχασθένειας (θρησκευτικό παραλήρημα).

Ως φιλική συμβουλή, έχουμε να πούμε στους αρχηγούς των κομμάτων που στεγάζουν τέτοια στελέχη, πως η «πίττα» της Ορθοδοξίας έχει προ πολλού εξαντλήσει το μέγεθός της, ως προς το πλατύ μοίρασμά της. Ας κάνουν τον κόπο να μελετήσουν λίγο το ποια «άλλα» πράγματα πρεσβεύουν όλοι εκείνοι, ιδίως οι νέοι, που εξακολουθούν να μένουν συνειδητά μακριά από τα ρωμέϊκα κόμματα και που βεβαίως εξακολουθούν να απέχουν από την εκλογή προσωρινών διαχειριστών της ίδιας οθωμανοβυζαντινής κλειστότητας, κακομοιριάς, εκμαύλισης και διαφθοράς, που αυτές και μόνον αυτές έχουν καταστρέψει την χώρα μας. Και ίσως μάθουν κάποτε, ακόμα και για ψηφοθηρικούς λόγους, να σέβονται αυτά τα πολύμορφα «άλλα» του ημίσεως περίπου του πληθυσμού, τα οποία είναι διάφορα αλλά και πολύ ομορφότερα από εκείνα που πιστεύουν οι ανοικτοί λάτρεις του βυζαντινού μεσαίωνα”. 

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Από πού ξεφύτρωσαν οι δωδεκαθεϊστές;
Απαντά στο ερώτημα ένας δικός τους λόγιος αρχαιολάτρης έναν μήνα πριν τον θάνατό του και ενώπιον αρχαιολατρικού ακροατηρίου!!!!!... 
(το βίντεο είναι από το κανάλι μας στο YouTube)

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.