Τελευταίες αναρτήσεις

8 Ιουνίου 2019

Προς τον αρχηγό και τα στελέχη της Ν.Δ.

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αιτία της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωπαϊκές και Δημοτικές εκλογές οφείλεται τάχα στην όντως άθλια οικονομική του πολιτική αλλά όπως είδαμε η προεκλογική πολιτική παροχολογίας προς έναν στερημένο και φτωχοποιημένο λαό δεν έπιασε τόπο. Όλοι προσπαθούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι το αποτέλεσμα το έκρινε κυρίως η προδοσία της Μακεδονίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το αποκρύπτουν διότι κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ακυρώσει την προδοσία όταν έλθει στην εξουσία. 

Έλληνες και ξένοι μελετητές του διεθνούς δικαίου έχουν δηλώσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών και παρανόμως έχει αναγνωριστεί από ανθελληνικούς κύκλους αλλά ακόμη και τώρα μπορεί να εκπέσει σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Είναι πλέον προφανές εκ των πραγμάτων ότι οι κύκλοι που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την πτώχευση της Ελλάδος με την εξαγορά ή τον εκβιασμό των Ελλήνων πολιτικών που υπέγραψαν τα μνημόνια είναι οι ίδιοι που με την ίδια μέθοδο εξαγοράς και εκβιασμού πέτυχαν την υπογραφή μίας προδοσίας πρωτοφανούς στην ελληνική ιστορία παρά την προφανή αντίθεση του Ελληνικού λαού ο οποίος και έδωσε την απάντηση του μέσω των ευρωεκλογών.

Σήμερα σύσσωμοι οι πολιτικοί ηγέτες του λεγόμενου «Δημοκρατικού Τόξου» οι οποίοι συνυπέγραψαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα μνημόνια και έχουν δέσει την θηλιά στον λαιμό του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 100 χρόνια ανταγωνίζονται ο καθένας με ψεύδη και διαστροφές ότι η δική του πολιτική διαχείρισης της υποτέλειας θα φέρει ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο χωρίς καν να αναφέρουν την στάση τους στις δυνάμεις κατοχής που τις θεωρούν μάλιστα σαν εγγυητές της συμμετοχής μας σε έναν υψηλότερο πολιτισμό παραβλέποντας ότι αυτός ο πολιτισμός στηρίζεται στην δύναμη του ισχυροτέρου και οδηγεί σε έναν νέο μεσαίωνα εκφυλισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του δικαίου και της ελευθερίας.

Είναι χαρακτηριστικό της προσπάθειας τους να εξαπατήσουν τον λαό το ότι κατά τις ευρωεκλογές μετέθεσαν τον προβληματισμό της υποτελούς σχέσης της χώρας με την Ε.Ε. και τον μετέφεραν σε μία εσωτερική αντιπαράθεση χρησιμοποιώντας μάλιστα μεθόδους εξαγοράς της ψήφου των δυστυχισμένων και των αφελών. Ας μη κόπτονται τα κόμματα της Ν.Δ. και του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, που πρώτοι έφεραν τα μνημόνια, και φυσικά το στερούμενο κάθε πολιτικής ιδεολογίας, αιρετικό της αριστεράς και διεφθαρμένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα σώσουν την Ελλάδα διότι είναι υποχείρια των δυνάμεων κατοχής.

Η επιλογή δεν είναι ποίος θα διαχειριστεί καλύτερα την κατοχή αλλά ποίος θα αντισταθεί σε αυτήν όπως έγινε στον Β παγκόσμιο πόλεμο όταν η αντίσταση τιμωρείτο με ποινή θανάτου των πολιτών. Σήμερα η τιμωρία θανάτου απειλεί μόνο τους αρχηγούς ενώ οι πολίτες τιμωρούνται με την στέρηση των αναγκαίων. Ο φόβος έχει οδηγήσει άλλους στην σιωπή και άλλους στον εξευτελισμό και την προδοσία.

Εάν ο αρχηγός της Ν.Δ. θέλει να οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε ημέρες φωτεινές δόξας και ευημερίας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι αναγκαίο να τον οδηγήσει σε μάχη ενάντια στις δυνάμεις κατοχής και αυτό απαιτεί όπως ο λαός ανακτήσει το χαμένο του πατριωτικό φρόνημα που πληγώθηκε με τα μνημόνια και κατακρεουργήθηκε με την προδοσία της Μακεδονίας. Αυτή η εθνική ανάταση πρέπει να ξεκινήσει με την ακύρωση της παράνομης συμφωνίας των Πρεσπών και τότε ο λαός θα βρει το θάρρος να πολεμήσει ενάντια στις δυνάμεις κατοχής και θα νικήσει.

Φτάνει πια η υποκρισία ότι τάχα διαφωνούμε με την προδοσία την στιγμή που δίνουμε υποσχέσεις στον κατακτητή ότι θα σεβαστούμε τα πεπραγμένα με την δικαιολογία ότι πιστεύουμε στην συνέχιση του κράτους που έτσι όμως υποβαθμίζεται σε κράτος υποτέλειας και αποικιοκρατίας. 

Ηλίας Σταμπολιάδης 
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός 
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης 
7/6/2019Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.