Τελευταίες αναρτήσεις

19 Ιουνίου 2019

Επιστράτευσαν «ελεγχόμενη προφητεία» για να μας την σερβίρουν στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο.

Μπερδεμένα πράγματα- μπερδεμένοι άνθρωποι εύκολα διαχειρίσιμοι. 
«Ευλογητός εί, Χριστέ ο Θεός ημών…» πρέπει να το λέμε τώρα που κορυφώνεται η δαιμονική μπόρα για να διακρίνουμε. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Τόσα χρόνια που διαβάζαμε τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας είχαμε και μια παράξενη συντροφιά, τις μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούσαν να τις αναλύσουν. 
Και όχι μόνο τις ανέλυσαν κατά την δική τους λογική αλλά προχώρησαν και πιο πέρα, τις έκοψαν και τις έραψαν στα μέτρα τους. 
Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να παίζουν μαζί τους. 

Σου λένε «όλο και περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν σε αυτές ας τους σερβίρουμε μια ελεγχόμενη προφητεία από εμάς» 

Έτσι ανακαλύψαμε την φράση «θερμό επεισόδιο με την τουρκία» που παραπέμπει στα επερχόμενα. Αυτό το αναμασάνε οι πάντες αλλά για να εξυπηρετήσουν δικούς τους στόχους. 

Και ο στόχος είναι μέσω της ελεγχόμενης προφητείας να μας σερβίρουν αντιπαροχές που υπογράφηκαν μυστικά και αφορούν περιοχές του ΑΙΓΑΙΟΥ και της ΑΟΖ της Κύπρου. 
Αυτά τα σκοτεινά κέντρα σήμερα δουλεύουν πυρετωδώς για να εκπληρωθεί η ελεγχόμενη προφητεία τους και να πούνε στον κοσμάκη «για δείτε πραγματοποιήθηκε» 

Φυσικά στον πόλεμο αυτό χρησιμοποιούν τα πάντα. 
Έβγαλαν και ένα γέροντα που μας συστήνει ψυχραιμία (μέχρις εδώ πολύ καλά) 
Επίσης μας τονίζει ότι η σημερινή έκρυθμη κατάσταση θα ξεφουσκώσει με ένα μόνο θερμό επεισόδιο με την τουρκία. 
Και συμπληρώνει «τα γεγονότα θα γίνουν αλλά μετά από χρόνια και μπορεί να μην ζούμε» 
Φυσικά αυτό επιθυμεί η ελεγχόμενη προφητεία τους… 

Δηλ. με ένα ελεγχόμενο επεισόδιο με την τουρκιά να αποδεχτούμε τις αντιπαροχές που ήδη δόθηκαν στην γείτονα χώρα και μετά όλα μέλι – γάλα γέροντα και βουρ στην αμαρτία και την περηφάνεια της, βουρ στα ΕΣΠΑ, βουρ στις μερσεντές, βουρ στις πρωτοκαθεδρίες. 

Πόσο γελασμένοι είναι ακόμα και ρασοφόροι. 
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ου μυκτηρίζεται 
Ευτυχώς υπάρχουν ψυχές που στις μέρες μας συντονίζονται με τον Ουρανό. 
Το ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο της κομμένης και ραμμένης προφητείας τους είναι θέμα ημερών να γίνει αλλά την συνέχεια την γνωρίζει μόνο ο Ουρανός. 
Σας μεταφέρουμε σημερινά λεγόμενα Πατέρων και είναι στην διάκριση του καθένα να τα αξιολογήσει, να τα αποδεχτεί ή να τα απορρίψει. 

Λέει κάποιος «θα περιμένουν τώρα ανάπτυξη αλλά την μόνη ανάπτυξη που θα δούνε θα είναι αυτή του τουρκικού στόλου στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου» 
Δεν πέρασαν λίγες ώρες και ανακοινώθηκαν γυμνάσια του τουρκικού στόλου έξω από την Ρόδο και στο Καστελόριζο την ημέρα που θα συνεδριάσουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη. 

Όμως σας μεταφέρουμε το πιο συγκλονιστικό και συγκρατήστε το: 
Ένας Πατέρας βρέθηκε εν πνεύματι μέσα στο αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων του τουρκικού στρατού. 
- Πρώτη φορά παιδί μου είδα τόσες μεγάλες τηλεοράσεις. 
- Τα πρόσωπα όλων ήταν βλοσυρά και άνοιγαν χάρτες προς την πλευρά των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ. 
- Σε κάποιους χάρτες διέκρινα λέξεις και αριθμούς όπως MAVİ 1 και MAVİ 2 
- Ανάμεσα στους τούρκους αξιωματικούς κυκλοφορούσε ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ κρατώντας μια τεράστια κοφτερή σπάθα. 
- Μου έμεινε η απορία όμως για τις λέξεις και τα νούμερα που είχαν οι χάρτες που ξεδίπλωναν οι τούρκοι, για αυτό ζήτησα μετά την πνευματική βοήθεια ενός αδελφού μου συνασκητή, τι άραγε να σημαίνουν αυτά; 
- Η απάντηση του αδελφού ήταν αποκαλυπτική: 
«όπως στην Κύπρο οι τουρκαλάδες το 74 κτυπήσαν με Αττίλα 1 και Αττίλα 2 εκμεταλλευόμενοι την πολιτειακή αστάθεια τώρα θα θελήσουν να κτυπήσουν με την ονομασία Γαλάζια Πατρίδα 1 και Γαλάζια Πατρίδα 2» 

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; 
Ο τούρκος θα θελήσει να πάρει περισσότερα από αυτά που του υποσχέθηκαν εκμεταλλευόμενος συγκυρίες και μυστικές συμφωνίες όπως και στην Κύπρο και τότε η ελεγχόμενη προφητεία των αντίχριστων θα γίνει ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που θα γυρίσει επάνω τους. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.