24 Ιουνίου 2019

Περισσότερο από όλους ανησύχησαν οι Ρώσοι που η ΠΟΛΗ έπεσε στα χέρια των Κεμαλιστών.

Καμιά σχετική ανάλυση δεν φιγουράρει μέχρι στιγμής στα ρωσικά ΜΜΕ που να αναφέρεται στο συντριπτικό αποτέλεσμα της νίκης του κ. Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη. Αντίθετα η Δύση πανηγυρίζει με εκτενή σχόλια. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πριν από καιρό γράψαμε «άνθρωποι από χώμα προσπάθησαν να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» αναφερόμενοι στην λυκοφιλία Πούτιν – Ερντογάν που δοκιμάζεται σφόδρα τούτες τις ώρες. 

Και ενώ και οι δύο οι ηγέτες αυτοί ήταν γνώστες των γνωστών προφητειών θέλησαν να τις μεταθέσουν χρονικά αναδεικνύοντας τα στενά συμφέροντα τους βλ. Turkish stream – διευκολύνσεις στην ναυσιπλοΐα των ΣΤΕΝΩΝ και εικονικές συμμαχίες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Όμως η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που σαν φελλό την πάτησαν μέσα στο νερό της πλεονεξίας τους, πετάχτηκε ξαφνικά προς τα πάνω και σήμερα έχουμε νέα δεδομένα. 

Η περιώνυμος Κωνσταντινούπολη που επιλέχτηκε για το μεγαλύτερο deal ενεργειακών συμφωνιών έπεσε στα χέρια της τουρκικής αντιπολίτευσης με ότι αυτό σημαίνει για το εγγύς μέλλον. 

Σας μεταφέρουμε πληροφορίες αλληλοσυγκρουόμενες από την ΠΟΛΗ που δείχνουν το εύθραυστο της καθημερινότητας μας. 

Άλλες ισχυρίζονται ότι ο Ερντογάν επισπεύδει την ολοκληρωμένη παραλαβή των S-400 και την τοποθέτηση τους κοντά στην Κωνσταντινούπολη – ΣΤΕΝΑ φοβούμενος μήπως την χάσει εντελώς. 

Άλλες ισχυρίζονται ότι είναι σφόδρα θυμωμένος με τους δυτικούς και θα θελήσει να αποφύγει την συνάντηση του με τον Τραμπ στην Ιαπωνία σε λίγες μέρες( είδομεν) 

Άλλες ισχυρίζονται ότι ο Ερντογάν βλέποντας την αποδυνάμωση της εξουσίας σχεδιάζει να αλλάξει στρατόπεδο και να ξαναγίνει χωροφύλακας του ΝΑΤΟ σε όλη την περιοχή από ΣΤΕΝΑ- Αιγαίο- Αν. Μεσόγειο – Συρία- Ευφράτης.(φυσικά δεν θα πάρει τώρα τόσες αντιπαροχές που ονειρευόταν καθότι τα επιχειρήματα του αδυνάτησαν) 
Με όλα αυτά είναι να μην ανησυχεί ο Ρώσος; 
Ο οποίος τις τελευταίες μέρες καταστρώνει άλλα σχέδια για να διαχειριστεί την αλλαγή που συνέβη στην Τουρκία.

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας θα αγκαλιάσει τα νερά στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο (μέσω των ΣΤΕΝΩΝ φυσικά) 
Αξίζει τον κόπο να το διαβάσατε για να δείτε τι έρχεται μετά από αυτό που θα παίξει στα κρίσιμα ΣΤΕΝΑ. 

«Στις 13 Μαΐου 2019, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετατρέπεται σε 236 χρονών. Η πρώτη μοίρα των στρατιωτικών ιστιοφόρων πλοίων κάτω από τις σημαίες του Αγίου Ανδρέα εισήλθε στον κόλπο Akhtiar στις 13 Μαΐου 1783 - τρεις εβδομάδες μετά τη δημοσίευση του μανιφέστου που υπέγραψε η Αικατερίνη Β για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσική Αυτοκρατορία. 

Με τα χρόνια, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας χωρίστηκε και καταστράφηκε αρκετές φορές. Σήμερα, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας χρησιμεύει ως το κύριο μέσο επιρροής της χώρας στην περιοχή της Μαύρης θάλασσας και της Μεσογείου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας έχει σημειώσει σημαντική αναβάθμιση. 
Μετά την ανακατασκευή και την ενίσχυση της βάσης του Tartus της Συρίας, η επιρροή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας αγκάλιασε τη λεκάνη της Μεσογείου. 
Οι Ρώσοι ναυτικοί έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τους υπερσύγχρονους πυραύλους Caliber της Ρωσίας που έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους στη Συρία. 
Επίσημα, οι πύραυλοι Caliber δεν ανήκουν σε στρατηγικά όπλα, αλλά η εμφάνισή τους στη δομή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας άλλαξε σημαντικά την περιφερειακή ισορροπία δυνάμεων προς όφελος της Ρωσίας. 

Σχεδόν όλα τα νέα επιφανειακά πλοία και υποβρύχια της Ρωσίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας είναι οπλισμένα με πυραύλους Caliber. 
Η ναυτική αεροπορία αναβιώνει επίσης. Το σύνταγμα αέρα των πολυλειτουργικών μαχητικών Su-30SM και των βομβαρδιστικών Su-24MR, το οποίο σχηματίστηκε το 2016 στην αεροπορική βάση Novofedorivka στην Κριμαία, έχει καθιερώσει τον έλεγχο σε ολόκληρη την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. 
Οι παράκτιες δυνάμεις ενισχύθηκαν με νέα συστήματα Bal και Bastion. 
Οι Αμερικανοί δεν τους άρεσε μια τέτοια εξέλιξη, επειδή η Μαύρη Θάλασσα ήταν επισήμως κλειστή για τα πλοία τους και δεν μπορούσαν σαφώς να τεκμηριώσουν την ανάγκη για την παρουσία αμερικανικών πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα. 

Το 2008, μετά τη ρωσική επιχείρηση για να αναγκάσει τη Γεωργία στην ειρήνη, η αλληλεπίδραση στη Μαύρη Θάλασσα είχε φθάσει σε αδιέξοδο. Το πραξικόπημα στην Ουκρανία στη συνέχεια έθεσε και τελείωσε αυτήν την πρακτική.

Το 2014, η Κριμαία και η Σεβαστούπολη επέστρεψαν στη Ρωσία. Ήδη το 2015, ο στόλος άρχισε να δέχεται νέα πλοία ενάντια στον αυξανόμενο αριθμό στρατιωτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή. 

Σήμερα, τα πολεμικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μπορούν να πραγματοποιούν επιθέσεις πυραύλων υψηλής ακρίβειας από τόπους εγκατάστασής τους σε αποστάσεις μέχρι 1.700 χιλιόμετρα. 

Η Ρωσία εξετάζει επί του παρόντος την ευκαιρία να επεκτείνει την επίδραση του στόλου στα ύδατα της Ερυθράς Θάλασσας, στον Κόλπο του Άντεν και στον Περσικό Κόλπο, καθώς και στο δυτικό τμήμα της Αραβικής Θάλασσας, για το οποίο είναι τώρα υπεύθυνος ο Στόλος του Ειρηνικού. 

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Ρωσία θα πρέπει να επιλύσει πολλά προβλήματα, όπως να αποκαταστήσει το σταθερό σύστημα επιφανειακής και υποβρύχιας επιτήρησης στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, να αναπτύξει συστήματα ανίχνευσης πάνω από το ορίζοντα, να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο σύστημα υποβρύχιας, πλοία και αντιπυραυλική άμυνα των περιοχών στις οποίες βασίζονται οι αερομεταφορείς των πυραύλων κρουαζιέρας.» συντάκτης Dmitry Sudakov
Читайте больше на http://www.pravdareport.com/russia/142389-russia_black_sea_fleet/ 13.05.2019 21:03 


Και πάμε στο προκείμενο 
«άνθρωποι από χώμα ακόμα και αν είναι περισπούδαστοι ηγέτες δεν μπορούν να ακυρώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ»
Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός είπε ότι «το ΠΟΘOYΜΕΝΟ θα έρθει δύσκολα» αλλά θα έρθει στο τέλος αδελφοί. 
Ο δε ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας το διαμήνυσε προσωπικά και δεν ντρεπόμαστε για αυτό, αλλά αντίθετα χαιρόμαστε και προσμένουμε την ΩΡΑ την ΚΑΛΗ. 

Κάποια στιγμή θα τα πούμε όλα γιατί υπάρχει καιρός του σιγάν και καιρός του λαλεί. Τους δε συκοφάντες μας τους συγχωρούμε και τους αφήνουμε στο ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ. Μείζον για εμάς η ΑΓΑΠΗ για ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ. 
Ενόψει των Εθνικών Εκλογών θεωρούμαι χρήσιμο να ξανα- δημοσιεύσουμε το παρακάτω που είναι επίκαιρο και πνευματικό ωφέλιμο: 
«εγώ «ψήφισα» ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ γιατί μου είπε ότι αυτός θα κατεβάσει τους Ρώσσους , μετά την τουρκική επίθεση στο ΑΙΓΑΙΟ.»

«Φίλοι μου μας ενημέρωσαν για τα exit poll του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής της 26- 5- 2019, ανήμερα του Εσπερινού του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου. Έπρεπε αμέσως μετά να επισκεφτώ ένα σεβάσμιο γέροντα που βρισκόταν στην κλίνη του πόνου. 

Μετά τους Αναστάσιμους Χαιρετισμούς ο Γέροντας άρχισε να μας λέει παράξενα πράγματα.
Και εγώ πήγα και ψήφισα πρωί- πρωί 
Τα χάσαμε, νομίσαμε ότι ο Γέροντας παραμιλάει αλλά συνήλθαμε με πολλές εκπλήξεις. 
Ο Γέροντας είχε μια άλλη χαρά και συνέχισε μονολογώντας: 
Ξημερώματα μπήκε στην κάμαρα μου ένα όμορφο παλληκάρι και μου είπε «Γέροντα σήκω να ντυθείς θα σας πάω για να ψηφίσετε, η χώρα δίνει εξετάσεις» 
Μια εσωτερική δύναμη με ανασήκωσε και μαζί με το όμορφο αυτό παλληκάρι βρεθήκαμε σε ένα εκλογικό τμήμα που δεν ήταν παρά μια γνωστή μου εκκλησία. 
Ήταν ο περικαλλής Ιερός Ναός του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου του Ομολογητή στο Προκόπι της Εύβοιας. 
Σαν να άρχισα να καταλαβαίνω, τι συμβαίνει. 
Στο κέντρο του Ναού υπήρχε μια μεγάλη κάλπη που έγγραφε ΕΛΛΑΣ- ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Και συνέχισε ο Γέροντας: 
Όταν κατάλαβα ποιον είχα απέναντι μου στάθηκα σεβαστικά και υποκλίθηκα στην Χάρη του 
Όταν μάλιστα μου είπε ο ΑΓΙΟΣ τα παρακάτω συγκλονίστηκα: 
«ότι και να ψηφίσουν οι Έλληνες, δεν ψήφισαν ΜΕΤΑΝΟΙΑ» 
«έρχεται πολιτική ανακατωσούρα και γρήγορος πόλεμος στην Ελλάδα» 
«είναι αποφασισμένο να σας κτυπήσει ο τούρκος» 
«οι Άγιοι κλαίνε όχι γιατί θα γίνει το κακό αλλά γιατί δεν μετανοήσατε» 
«μαζί με τον γρήγορο πόλεμο έρχεται και γρήγορη μετάνοια» 
«τότε θα σας βοηθήσω κατεβάζοντας τους συστρατιώτες μου Ρώσσους για να κόψουν την μοχθηρία των τούρκων» 
«και εγώ κατέβηκα σαν στρατιώτης του Ρωσικού στρατού στην Μικρά Ασία και έγινα στρατιώτης του ΧΡΙΣΤΟΥ» 

Με τα λεγόμενα του Γέροντα άνοιξε το στόμα μας και δεν έκλεινε επί πολλή ώρα. 
Στο τέλος όταν τον αποχαιρετήσαμε μας είπε χαριτολογώντας: 
Τι να κάνω παιδιά μου, πήρα ένα λευκό ψηφοδέλτιο και έγγραψα ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ και το έριξα μέσα στην κάλπη που έλεγε ΕΛΛΑΣ – ΜΕΤΑΝΟΙΑ.»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.