Τελευταίες αναρτήσεις

16 Ιουνίου 2019

"Διάγγελμα" του Θόδωρου Βαρίκου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Θόδωρος Βαρίκος*

Στο προηγούμενο κείμενό μου, για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, είχα προαναγγείλει πως στις εθνικές (όποτε γίνονταν) θα είμαι σκληρός, επιγραμματικός, εξομολογητικός και φανατικά ...αντικειμενικός (κάτι σαν την τυφλή δικαιοσύνη, όχι αλλοίθωρη), γιατί η τύχη, η επιβίωση της χώρας και του έθνους μας –γένους, φυλής και ράτσας μας- παίζεται κορώνα γράμματα ή άλλως βρίσκεται στον πάγκο του ... χασάπη.

Αυτή τη θέση-άποψη, κατά την ταπεινή μας εκτίμηση, όσοι και όσες δεν την ασπάζονται ή έστω δεν τη σέβονται, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν: 

1ον. Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι (απ' αυτούς που μπαίνουν σε δάσος και δεν βλέπουν ούτε ένα δένδρο) για το εσωτερικό και εξωτερικό ανθελληνικό φαύλο, αντιδημοκρατικό και εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα

2ον. Είναι εγωπαθείς -παρτάκηδες- (όπως τους χαρακτηρίζει η νεολαία), που νοιάζονται μόνον για το μαχαίρι, κουτάλι, πιρούνι, μετοχές και ομόλογα και 

3ον Είναι συνειδητά και από επιλογή, πιόνια ξένων συμφερόντων, με το αζημίωτο βέβαια σε αξιώματα, δύναμη και χρήματα. Είναι δηλαδή η κοινώς γνωστή, αρχέγονη και παραδοσιακή στη χώρα πέμπτη φάλαγγα -δηλαδή οι προδότες της πατρίδας τους/μας. 

Όπως σας έχω ήδη ...προϊδεάσει , απευθύνομαι -χωρίς πολιτικάντικες φιοριτούρες, γλοιώδη στρογγυλέματα και γελοίους τεμενάδες προσκυνήματα- στον γνήσιο, φυσιολογικό, και πατριωτικό λαό μας, αυτόν που πλήρωσε πανάκριβα την 10ετη οικονομική, εθνική, κοινωνική, ιστορική και πολιτιστική κρίση και καταστροφή. 

Δεν απευθύνομαι: 
1ον. (σταράτες κουβέντες είπαμε) Στους 1.200.000 ξένους εισβολείς μουσαφιραίους «μετανάστες» και «πρόσφυγες», του μυθικού, παγκόσμιου, σκοτεινού απατεώνα με τις Μ.Κ.Ο. του, (με αυτές ρίχνει τις κυβερνήσεις), Ουγγροεβραίου Τζώρτζ Σόρος...

2ον. Στους δήθεν ξένους ...ενσωματωμένους , που πρέπει να αποδείξουν, εν τοις πράγμασι, ότι μετέχουν τουλάχιστον της ελληνικής παιδείας και μετά βλέπουμε... 

3ον. Στους τσιγγάνους -που η παγκοσμιοποίηση και οι πολυεθνικές τους λένε τώρα ... ρομά, λες και θα σταματήσουν τις ληστείες, τις κλοπές, τις απαγωγές και το ναρκοεμπόριο, που εξαφανίσαμε το ...τσιγγάνους – που με κάτι ψευτοεπιδόματα της Ε.Ε και ένα 50αρικο για χειροκρότημα σε συγκεντρώσεις, μπορούν να πουλήσουν και τη μάνα τους και όχι μόνον 

4ον.Στους ορκισμένους και προαιώνιους εχθρούς της πατρίδας μας (παράνομα μεταφερόμενους –λεφούσια από Τουρκία) Τουρκογενείς της Θράκης -όχι τους Πομάκους και κατσίβελους τσιγγάνους, που τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη οι τραμπούκοι μουσουλμάνοι Τουρκογενείς με εντολές προξενείου. 

Αυτή η ...φανερή πέμπτη φάλαγγα (συνήθως οι φάλαγγες είναι πονηρά καμουφλαρισμένες) κατά της χώρας μας, πρέπει να κοπεί και να καυτηριασθεί, όπως η λερναία ύδρα, από το σπαθί και τον πυρσό του Ηρακλή, ειδικά τώρα με το ... προδοτικό έγκλημα που έκανε στις τελευταίες ευρωεκλογές: Για όσους δεν γνωρίζουν (οι πολιτικοί το ξέρουν, αλλά τα ...χαμίνια το παίζουν ...Κογκολέζοι, μπας και πάρουν καμία ψήφο, τρομάρα τους) η Τουρκία προμήθευσε με ...πλαστά μπλέ, σαν τα ελληνικά, ψηφοδέλτια (για την ευρωβουλή) τους ντόπιους μουσουλμάνους Κομοτινής και Ξάνθης και αυτά έριχναν στις κάλπες. Για να είναι σίγουροι, ότι κανένας δεν τους ξέφυγε (κοίτα ξεφτίλα, ελληνική εννοώ), άνθρωποι του Τουρκικού προξενείου τους ζητούσαν, όταν έβγαιναν έξω, τα νόμιμα ελληνικά ψηφοδέλτια, για να σιγουρευτούν ότι έριξαν στην κάλπη τα πλαστά και σημαδεμένα Τουρκικά ψηφοδέλτια. 

Όλες οι παραπάνω, αναξιόπιστες, αμφιλεγόμενες, φαύλες, ωφελιμιστικές και εθνικά ύποπτες κατηγορίες, είναι ο κομματικός στρατός και σκληρός πυρήνας των ομοίων τους, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καρατσεκαρισμένο. Και τούτο, διότι, το κόμμα αυτό, ουδέποτε ένοιωσε και συγκινήθηκε (όπως όλη η κομμουνιστική αριστερά) για οτιδήποτε προέρχεται από Ελλάδα, εκπέμπει Ελλάδα και μυρίζει Ελλάδα.

Και αυτό το γνωρίζουν πολύ βαθειά, για αυτό και τρέχουν για στηρίγματα, στις κρίσιμες ώρες, σε κάθε τι, που δεν είναι ...ελληνικό. 

Ούτως εχόντων των πραγμάτων θα πρέπει όλοι οι φυσιολογικοί, κανονικοί, στρέιτ, ανιδιοτελείς και ελληνόψυχοι πατριώτες να αναφωνήσουμε για άλλη μία φορά:
Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου, που έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, με το σουγιά στο κόκκαλο και το λουρί στο σβέρκο, σου ξύπνησαν, ξεπετάχθηκαν πάνω και αντρειέφτηκαν, τα παλιά σου γονίδια, κύταρα και μνήμες και έδωσες μια προκαταρκτική κλοτσιά (η επόμενη ας είναι νοκ αουτ) στο κεκαλυμμένο απολυταρχικό και αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα.

Σας προανέφερα, ότι θα είμαι επιγραμματικός, όχι αναλυτικός και συνθετικός, όπως στο κείμενο για τις ευρωεκλογές. 

Γιατί αν αναλύσω «τα έργα και τις ημέρες» του ΣΥΡΙΖΑ για εξωτερική και εσωτερική πολιτική, θα διαβάζετε μέχρι της ...Παναγίας. 

Θα δώσω, όμως, τον πυρήνα της σκέψης και πολιτικής του, με δύο προσωπικά παραδείγματα: 
Η δημοσιογράφος Έλλη Παππά, γυναίκα του Νίκου Μπελογιάννη, (έδωσε εντολή το βιβλίο της να εκδοθεί μετά το θάνατό της από το μουσείο Μπενακη), μου είχε πει, πως λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο Στάλιν, όλη η κομματική οργάνωση ήταν ... Σταλινική. Λίγες ημέρες μετά, όταν ανέλαβε την αρχηγία ο Νικήτα Χρουτσώφ, ...κανένας δεν ηταν με τον Στάλιν. Ολοι Χρουτσωφικοί. 

Ο κουμουνιστής συγγραφέας Μενέλαος Λουντέμης, έλεγε για τα συνέδρια της Αριστεράς (κομμουνιστικής και μη): Εκεί τα χέρια μας τα είχαμε μέσα στην αίθουσα για χειροκρότημα και σφιγμένες γροθιές. Τα κεφάλια όμως «έξω από την αίθουσα», γιατί ούτε ακούγαμε, ούτε κρίναμε και συγκρίναμε, ούτε τολμούσαμε να πούμε κάτι διαφορετικό από τις εκάστοτε ηγετικές ομάδες (σ.σ. 3- 4 άτομα το πολύ, αυτές είναι δημοκρατίες πλέριες).

Συμπέρασμα γενικό. Ψηφίστε οτιδήποτε, πλην Λακεδαιμονίων. Πλην ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τους φόβους που λανσάρει, για τους άλλους, δεν υπάρχει άλλο κόμμα, στην Ελλάδα, που ό,τι υπόσχεται και ό,τι δήθεν φοβάται και εξορκίζει, αυτό τα κάνει πρώτο και όλα και στον χείριστο βαθμό. ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Υ. Γ Πριν τις Ευρωεκλογές, μεταξύ Φικτίων και στην μεγάλη ευθεία, για Κουτσοπόδι, έγινε απόπειρα δολοφονίας μου, με σχεδιασμένο τροχαίο. Στην όλη ιστορία συμμετείχαν τρία αυτοκίνητα μέχρι την παραλία Αστρους (Φλόκα).

Θα τους προειδοποιήσω, όπως έκανε ο Γιώργης Καραισκάκης, όταν ψυχορραγούσε στο Παλαιό Φαληρο, όταν τον πυροβόλησε πισώπλατα ...Ελληνας, γιουσουφάκι των Γάλλων. Είπε και λέω το ίδιο: «Εάν ζήσω, θα τους ...γανώσω (άλλη λέξη είπε), και θα πάρω χάκι (εκδίκηση), εάν πεθάνω, θα μου ξυρίσουν τα ... φρύδια (άλλη λέξη είπε)

Η διαφορά μου, με Καραισκάκη, είναι η εξής: Είτε ζήσω είτε πεθάνω, εγώ θα πάρω (χάκι) γιατί έχω παλληκάρια φίλους κολλητούς δημοσιογράφους ...ερευνητές και θα αναγκάσουν αστυνομίες και δικαιοσύνες να βγάλουν άκρη είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Από την άλλη έχω και δύο αγόρια, που δεν ...μασάνε και θα πάρουν χάκι. 

*Ο Θόδωρος Βαρίκος είναι δημοσιογράφος και εργάστηκε για πολλά χρόνια σστην εφημερίδα Αυγή.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.