24 Μαΐου 2019

Εκλογές υπό καθεστώς Merkel-Soros

«Στις 26 Μαΐου χρειάζομαι τη στήριξή σας για να φέρουμε μαζί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή πορείας. Αλλαγή σε πρόσωπα. Αλλαγή νοοτροπίας. Γιατί ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν αλλάζουμε εμείς. 
Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους.
Να δημιουργήσουμε νέες, καλύτερες δουλειές.
Να ξαναφέρουμε γύρω μας το αίσθημα ασφάλειας.
Για να το πετύχουμε ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ στην Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα.
Περισσότερους πόρους.
Φύλαξη και προστασία των συνόρων μας..... » 

..... ακούγεται σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ, να υπόσχεται στους ψηφοφόρους ο Κ. Μητσοτάκης και να τους περιγράφει συνάμα ότι η χώρα ευρίσκεται υπό καθεστώς Ευρωπαϊκής (Γερμανικής) κατοχής, που σημαίνει ότι: ΑΝ η ΕΥΡΩΠΗ πει «ΟΧΙ» στον κάθε Μητσοτάκη, τότε ΔΕΝ θα υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής, πορείας, προσώπων και νοοτροπίας στην χώρα και ΟΥΤΕ πρόκειται να μειωθούν οι φόροι, να δημιουργηθούν νέες δουλειές, να υπάρξει αίσθημα ασφαλείας, να αυξηθούν οι πόροι του κράτους ή να φυλαχθούν/προστατευτούν τα σύνορά του! 

Πρόκειται για τον ίδιο Κυριάκο Μητσοτάκη που αδιαφορεί αν πάει ενάντια στο περί δικαίου αίσθημα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, όταν δηλώνει ότι θα τηρήσει τις συμφωνίες/πολιτικές Τσίπρα στο Μακεδονικό, στο υπερταμείο, στις μνημονικές δεσμεύσεις, στο Αιγαίο, στο μεταναστευτικό/στα τζαμιά, στην Β. Ήπειρο, στην Θράκη, στο Κυπριακό, στους Τσάμηδες, στο τραπεζικό, στους πλειστηριασμούς, στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό, στην ύλη των σχολικών βιβλίων και στο εκκλησιαστικό. 

Είναι πλέον τελείως αδιάφορο αν ο Πρωθυπουργός/διαχειριστής της φτώχειας και του αέναου χρέους είναι γερμανοτσολιάς δεξιάς, κεντρώας ή αριστεράς απόχρωσης. Τα κοινοβουλευτικά κόμματα στην Ελλάδα έφτασαν στο σημείο να διαφέρουν μεταξύ τους, μόνο στα προγούλια, που προτάσσουν και στα ROLEX, που φορούν οι αρχηγοί τους. Οι Γερμανοί ελέγχουν, συντονίζουν και κατευθύνουν πλέον απόλυτα το πολιτικό, θεσμικό, οικονομικό και στρατιωτικό γίγνεσθαι στην χώρα μας.

Τα ίδια και χειρότερα παρατηρούνται και στο αντιμνημονικό μέτωπο όπου επικρατεί πανσπερμία και πολυφωνία από (και με) «ανιδιοτελή» και «ταπεινά» ΕΓΩ, που αρνούνται διακαώς να γίνουν ΕΜΕΙΣ. Ολόκληρη η χώρα έχει περιπέσει σε κώμα επειδή η Ελληνική κοινωνία δηλώνει ανίκανη να δαμάσει/εξοντώσει το μικρόβιο της φυλής. Το προσωπικό συμφέρον και ότι καταγράφεται στην τσέπη του καθενός Μεσσία, φαίνεται ότι είναι τα μόνα που ενδιαφέρουν όλους αυτούς που καυχόνται από τους καναπέδες τους ότι φυλάττουν Θερμοπύλες.

Τα πράγματα θα ήταν απλούστερα αν καταλάβαιναν οι ενδιαφερόμενοι «σωτήρες», ότι η λευτεριά, η ιστορία, η ανθρωπιά, το δίκαιο, η παιδεία, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια μας δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα ή δόγμα. Είναι τόσα πολλά τα θέματα ουσίας που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία, που εύκολα δημιουργείται μια κοινή πολιτική πλατφόρμα, ικανής να λειτουργήσει ως κέντρο συσπείρωσης των συνειδήσεων και των δυνάμεων εκείνων που αποφάσισαν να πάνε αντίθετα στον μνημονικό μονόδρομο που χάραξαν οι τοκογλύφοι! 

Η καταγγελία των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, της συμφωνίας των Πρεσπών, αυτής του Μαρακές (μεταναστευτικό) και εκείνης (1953), περί μη επιθέσεως με τη Γερμανία, η ακύρωση των μνημονικών δεσμεύσεων/συμβάσεων και του υπερταμείου, η εγγύηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων σε κάθε πολίτη, η απέλαση των παράνομων μεταναστών, ο επανέλεγχος όλων των ελληνοποιήσεων από 01.01.2010 και εντεύθεν, η επιστροφή των κλεμμένων, η αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, η δίωξη των εγληματιών πολέμου, των επιόρκων και των εθνοκτόνων, η δημιουργία 1,5 εκατομυρίου νέων θέσεων εργασίας, η επιστροφή των παιδιών μας, που μετανάστευσαν, στην πατρίδα, το δημογραφικό, η ΑΟΖ και η επανίδρυση του κράτους και των θεσμών του, είναι λίγα από τα προβλήματα της χώρας που χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής λύσης και μάλιστα εκείνης που μόνο οι πατριωτικές αντιμνημονικές δυνάμεις προτείνουν.

Το βράδυ της 26ης Μαϊου 2019 θα αντιληφθεί κάθε πικραμένος ότι το πολιτικό παιχνίδι σην Ελλάδα είναι στημένο. Οι εκλογές διεξάγονται υπό καθεστώς αντίστοιχο αυτών του 1856 και αν υπάρξουν ατασθαλίες, θα υποστούμε και τις συνέπειες, ανάλογες εκείνων του 1946. Η αδυναμία και η ανικανότητα του αντιμνημονικού μετώπου να κατέβει ως ενιαίος πολιτικός φορέας στις εκλογές όπως και οι χιλιάδες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών των τελευταίων 5 χρόνων, θα οδηγήσουν στην αλλοίωση της κάλπης. 

Το ρολόϊ της ιστορίας δείχνει ήδη περασμένες 12.00 αλλά για τά σκορποχώρια των αντιμνημονικών κομμάτων/κινημάτων ισχύει ακόμη το «πέρα βρέχει», αφού επιμένουν να επενδύουν στον φθόνο, στην έχθρα, στην μικροψυχία και στο μίσος αντί να αρπάξουν την ευκαιρία για να κάνουν την υπέρβαση.

Ας μας ενώσει λοιπόν ότι μας χώριζε στα τελευταία 198 χρόνια και ας τολμήσουμε επιτέλους, για πρώτη φορά μετά την Επανάσταση του ’21, να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας, .... έστω και τώρα, στον λίγο χρόνο που απέμεινε! 

«Ξέρεις κάτι; Η Ελλάδα πεθαίνει. Πεθαίνουμε σα λαός. Κάναμε τον κύκλο μας, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα. Και πεθαίνουμε.... Αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα, να πεθάνει γρήγορα. Γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο...» (Θ. Βέγγος) 

Νέα Φιλική Εταιρεία



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.