Τελευταίες αναρτήσεις

30 Μαΐου 2019

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΙΕΦ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές το ΚΙΕΦ…
Διακατέχεται από υψηλά εθνικά αισθήματα η ηγεσία του Αρείου Πάγου;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Όταν εμείς κρούαμε – όχι καμπανάκι – αλλά μεγάλες καμπάνες για τις πολιτικές αστοχίες, που αγγίζουν τα όρια της προδοσίας, των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων για την αντεθνική πολιτική στη Θράκη, όλοι οι εγκάθετοι πολιτικάντηδες και τα ΜΜΕ της μάσας και της διαπλοκής, που δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας για τα εθνικά θέματα, σφύριζαν αδιάφορα…

Ειδικότερα η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χθεσινή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι μόνο άφησαν ανοχύρωτη τη Θράκη μας στις ορέξεις του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, παραχωρώντας του βίζα για να ξεσηκώνει το εκεί μουσουλμανικό στοιχείο, αλλά καρατόμησε τους νόμιμους διορισμένους Μουφτήδες – διορισμός που γίνεται σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, ακόμη και στην Τουρκία – με την ταυτόχρονη δρομολόγηση εκλογής τους. Μια εκλογή που θα φέρει στην εκεί Εξουσία τους εκλεκτούς του Ερντογάν και του παρανόμως λειτουργούντος “Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής”, αφού διεθνώς αναγνωρισμένη είναι Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης κι όχι “Τουρκική”!

Αλλά ταυτόχρονα στην Θράκη, σε αυτήν την εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Πατρίδας μας βιώσαμε την απίστευτη ενέργεια της κεντρικής διοίκησης της ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη, με το ξήλωμα του εκεί κλιμακίου της Μυστικής Υπηρεσίας μας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΚΙΕΦ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
Κάθοδος του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές…

Τα οδυνηρά αποτελέσματα από τα παραπάνω τα βιώσαμε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, όπου το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) με πρόεδρο την 32χρονη Τσιγδέμ Ασάφογλου, σάρωσε στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης! Η οποία λίγη ώρα μετά μίλησε για την ύπαρξη “τουρκικής εθνικής ταυτότητας”!

«Είμαστε μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες με τουρκική εθνική ταυτότητα. Μας έχουν περιθωριοποιήσει»! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιγδέμ Ασάφογλου
Ωστόσο, δεν είδαμε καμιά αντίδραση του αυριανού Πρωθυπουργού της Πατρίδος μας Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματός του σε αυτήν την πρακτορική ρητορική υπέρ της Τουρκίας, της κ. Ασάφογλου! Αντίθετα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, επεσήμανε τον επερχόμενο κίνδυνο, αυτών των αισχρών και προκλητικών δηλώσεων, που υπαγορεύονται από το “τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής” και σχετίζονται με την κάθοδο του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές!

Όμως η τελευταία αξιόπιστη πληροφορία μας είναι, πως σε αυτήν την κάθοδο του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές, θα προετοιμαστεί κατάλληλα όλο το ελληνοποιημένο μουσουλμανικό στοιχείο που ζει στην Ελλάδα, ώστε να ψηφίσει τον ανθελληνικό αυτόν συνδυασμό! Δηλαδή, αυτοί που μέχρι πρότινος ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα ψηφίσουν ΚΙΕΦ! Όπερ σημαίνει, πως θα υπάρξει ηχηρό πανελλαδικό μήνυμα της Τουρκίας προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση!

Την παραπάνω πληροφορία μας ενισχύει το γεγονός ότι, στα διάφορα μουσουλμανικά – ισλαμικά στέκια της Αθήνας, ήδη γίνεται κουβέντα για τους Ελληναράδες, Χριστιανοφασίστες και ρατσιστές Έλληνες, που τους καταπιέζουν το θρησκευτικό συναίσθημα και έτσι επιζητούν την εξέγερση! 
Τότε λοιπόν θα πούμε: Εάλω η Θράκη κι όχι μόνο! 

Εκ του πονηρού ορίσθηκε ως ημέρα εκλογών η 7η Ιουλίου…

Στην Κυριακάτικη ομιλία του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποδεχόμενος τη συντριβή του κόμματός του, προκήρυξε πρόωρες εθνικές εκλογές και άφησε να εννοηθεί πως αυτές θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου 2019! 

Ωστόσο, μετά από σειρά κυβερνητικών και κομματικών συσκέψεων, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μας ανήγγειλε ότι:
«Απόφαση του Πρωθυπουργού είναι οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου, για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των (σχολικών) εξετάσεων»!

Όμως ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός! Άλλωστε πότε ο ΣΥΡΙΖΑ νοιάστηκε πραγματικά για τη μαθητιώσα νεολαία της Πατρίδος μας;
Η πραγματική αιτία της επιλογής του Μαξίμου για τις εθνικές εκλογές, την 7η Ιουνίου είναι, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πριν διαλυθεί η παρούσα βουλή, να πραγματοποιήσει την αλλαγή της ανώτατης ηγεσίας της Δικαιοσύνης και να τοποθετήσει Δικαστές της απόλυτης επιλογής του, δεσμεύοντας έτσι την επόμενη κυβέρνηση! 

Αφού τυπικά η θητεία της σημερινής ηγεσίας του Αρείου Πάγου, αλλά και των υπολοίπων δικαστικών μελών (ανωτάτων δικαστηρίων), ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2019!

Διακατέχεται από υψηλά εθνικά αισθήματα η ηγεσία του Αρείου Πάγου; 

Ωστόσο, όπως και να έχει θα πρέπει πάραυτα ο Άρειος Πάγος να κηρύξει το “Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας”, ως παράνομο, αφού η δράση του είναι έκνομη και αντίθετη με τις διεθνείς συνθήκες, που ομιλούν για μουσουλμανική μειονότητα στη Δ. Θράκη και όχι τουρκική!

Άλλωστε, για πολύ πιο ασήμαντους λόγους στις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές απαγόρευσαν την κάθοδο σε αυτές, κάποιων κομματικών συνδυασμών!

Θα πρέπει έτσι, να μας αποδείξει η ηγεσία του Αρείου Πάγου, ότι διακατέχεται από υψηλά εθνικά αισθήματα και ότι τηρεί τους νόμους και τις διεθνείς συνθήκες!

Διαφορετικά, αν επιτρέψει ο Άρειος Πάγος την κάθοδο του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές, θα έχει κύρια την ευθύνη του εθνικού διαμελισμού της Πατρίδος μας!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.