20 Μαΐου 2019

Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και οι άλλοι μνημονιακοί συγγενείς είναι όλοι τους ίδιοι

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας 

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκη και οι λοιποί συστημικοί πολιτικοί και πολιτικάντηδες, διαγκωνίζονται μεταξύ τους για να μας πείσουν ότι ο καθένας απ’ αυτούς είναι καλύτερος διαχειριστής του μνημονιακού μονόδρομου. Σωτήρες της συμφοράς. Παρ’ όλα τα βάσανα που έχει επιβάλλει στη χώρα το Ευρωϊερατείο, επιμένουν στην απόλυτη όσο και γελοία προσήλωσή τους στον Ευρώπη της Γερμανίας. Επιμένουν ότι, θα καταφέρουν να απαλλάξουν τη χώρα από τη δυστυχία του μνημονίου, από το Μερκελισμό και τη γερμανική ηγεμονία. Μας δουλεύουν προφανώς. 

Δεν μας εξηγούν πως θα τα καταφέρουν έχοντας απέναντί τους το θηρίο την Αγγέλα Δωροθέα Μέρκελ, τη μητέρα δηλ. του Μερκελισμού. Η Δωροθέα και η παρέα της ως εκφραστές του σύγχρονου πανγερμανισμού, κρατούν σε ομηρία τα κράτη της ευρωζώνης, ελέγχοντας τη νομισματική και οικονομική τους πολιτική, με ολέθριες συνέπειες για υποτελείς χώρες όπως η Ελλάδα. Η μόνιμη φτώχεια είναι η επικεφαλίδα αυτής της πολιτικής.

Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και οι άλλοι μνημονιακοί συγγενείς είναι όλοι τους ίδιοι. Αδυνατούμε να φανταστούμε πως μια οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει τις βουλήσεις της στα μεγάλα ξένα αφεντικά, στους Γερμανούς και στη Νέα Τάξη, που εμμένουν στην ίδια γραμμή της ακραίας λιτότητας που σκοτώνει τις περιφερειακές χώρες αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Μια Ευρώπη που όλοι οικονομικοί δείκτες δείχνουν ότι παραμένει ουραγός στο στίβο της διεθνούς οικονομικής ανάπτυξης. Μόνο όταν η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες και θα διευθύνεται από έντιμους και ικανούς Έλληνες πατριώτες και δημοκράτες, μπορεί να ανακάμψει, με προσοχή βέβαια για να μην γίνουν λάθη του παρελθόντος. 

Είναι εντελώς αντιφατικό και παράλογο να επιχειρείται η κατάργηση του Μερκελισμού με τη Μέρκελ αρχηγό. Η απελευθέρωση από την Γερμανική κατοχή και τη Νέα Τάξη με εκφραστές τους εδώ δουλόφρονες εκπροσώπους της, είναι ένα άσκημο παραμύθι για μικρά παιδιά. Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και οι λοιποί μνημονικοί φτωχοί συγγενείς μας, οι «σωτήρες» της συμφοράς, μας δουλεύουν. Το θηρίο είναι ανίκητο όσο βρισκόμαστε μέσα στο κλουβί του. 

Αν σ’αυτούς αρέσει ή βολεύει το κλουβί, αυτό δεν μπορεί να ισχύει για τον ελληνικό λαό στο διηνεκές. Και στο κοντινό μέλλον, δεν μπορεί, θα ανατείλει ο ήλιος ξανά. Και οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι ένα μεγάλο πρόκριμα για την ύπαρξη της χώρας μας στο μέλλον. Για αυτό μακρυά από τον Αλέξη και τον Κυριάκο αλλά και όλους τους άλλα τα μνημονιακά κομματικά παρακλάδια του ίδιου συστήματος. Της Ευρώπης της Γερμανίας, της Νέας Τάξης και της Ελλάδας υπό οικονομική κατοχή και Ισλαμική εποίκηση. 
Ψηφίστε σωστά για την πατρίδα και τη δημοκρατία.  

odosdrachmis.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.