Τελευταίες αναρτήσεις

31 Μαΐου 2019

Η τιμωρία των Πρεσπών

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Στις αρχές του χρόνου (6/1/2019) ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο Σκοπιανό από την ακριτική Σαμοθράκη, με μια περισσή δόση υπεροψίας : «Μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται -ούτε το έκανα τα τρεισήμισι αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός- να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο». 

Όταν έκανε τις δηλώσεις αυτές γνώριζε βέβαια πολύ καλά πως «η πλειοψηφία των Ελλήνων», όπως απέδειξαν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν συμφωνούσε καθόλου με τις ιδιόρρυθμες αντιλήψεις του για το τι είναι «εθνικά ωφέλιμο» για την χώρα. Για τον λόγο ακριβώς αυτόν επιστράτευσε, στις 20 Ιανουαρίου 2019, όλο το γνωστό παρακράτος με τις άριστα οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων προκειμένου να διαλυθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές που συνέρρεαν στην πλατεία Συντάγματος από κάθε γωνιά της Ελλάδος, για να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στην κατά Τσίπρα «εθνικά ωφέλιμη» Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός, είχε απλά αποφασίσει να αγνοήσει αυτούς που τον έστειλαν με την ψήφο τους στο Μέγαρο Μαξίμου, πιστεύοντας προφανώς πως δεν αντιμετώπιζε κανένα κίνδυνο, ούτε κάποιο πολιτικό κόστος. 

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα (13/1/2013) ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «γνωστούς ακροδεξιούς» και «εθνικιστικούς κύκλους» όλους όσους δεν συμφωνούσαν με την Συμφωνία των Πρεσπών, όλους αυτούς που αγνοήθηκαν προκλητικά και υποτιμήθηκε η νοημοσύνη τους με τις «μεταγραφές» αποστατών και περιπλανώμενων βουλευτών, προκειμένου να ψηφίσει όπως-όπως, την λεγόμενη «Συμφωνία των Πρεσπών». 

Τέτοια ήταν μάλιστα η πρεμούρα και η βιασύνη του να την επικυρώσει, ώστε αμέσως μετά την ψήφιση της από τους περιπλανώμενους βουλευτές που ντρόπιασαν το λειτούργημα τους, εστάλη στον (συνένοχο) Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αμέσως μετά στο ΦΕΚ για να γίνει νόμος του κράτους, χωρίς καμιά καθυστέρηση! 

Αυτοί όμως που αγνοήθηκαν, χτυπήθηκαν και κακοποιήθηκαν από τα «αριστερά» ΜΑΤ, λοιδορήθηκαν με την λάσπη ακραίων χαρακτηρισμών, αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δεν ήθελε να αντικρύσει ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε και οι επιτελείς του. Βρισκόταν στον δικό τους κόσμο που θεωρούσαν βέβαιο πως δεν κινδύνευε καθόλου! 

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς και ορισμένα πολύ ενοχλητικά για τις λαϊκές μάζες φαινόμενα κυβερνητικής συμπεριφοράς ή αδιαφορίας με «αριστερή αλαζονεία»: 

· Ο Αλέξης Τσίπρας «δεν ξεχνάει από πού προέρχεται» και «πολεμάει την διαπλοκή», καπνίζοντας πανάκριβα πούρα πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος ζάπλουτου επιχειρηματία.
 

· Ο «καθ΄ εικόνα και καθ΄ ομοίωση» συνεργάτης του στο Υπουργείο Υγείας, αισθάνεται τέτοια έπαρση και παντοδυναμία, ώστε λυπάται γιατί δεν έχωσε ενοχλητικούς δημοσιογράφους «τρία μέτρα κάτω από τη γη», επιτίθεται με κυνισμό σε άξιους ανθρώπους στους οποίους οφείλει στοιχειώδη σεβασμό για την άδικη ταλαιπωρία τους από την φύση και καπνίζει προκλητικά τσιγάρα σε χώρους που το κάπνισμα απαγορεύεται δίνοντας πρακτικά το μήνυμα πως οι νόμοι που φτιάχνονται είναι είτε μόνο για τους άλλους, είτε για τα σκουπίδια.
 

· Γίνονται ευρύτερα γνωστές υποθέσεις που βάζουν σε σοβαρή αμφισβήτηση το ηθικό πλεονέκτημα και τις αρχές της «αριστεράς», όπως π.χ. ο Μανώλης Πετσίτης που αν και κολλητός του Μεγάρου Μαξίμου μπαινόβγαινε με το αζημίωτο σε μεγαλο-επιχειρηματίες ή ο Νίκος Καρανίκας που αν και αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και απλά… σερβιτόρος, διορίστηκε σαν «στρατηγικός σύμβουλος» στο Μέγαρο Μαξίμου!
 

· Ένας κατά συρροή δολοφόνος που εκτέλεσε εν ψυχρώ δεκατρείς ανθρώπινες ζωές βυθίζοντας σε ανείπωτη δυστυχία δεκάδες οικογένειες και βρίσκεται φυλακισμένος, απολαμβάνει μια απίστευτα προνομιακή μεταχείριση, λες και τα φρικιαστικά του εγκλήματα είναι … πταίσματα! 

· Γνωστές παρακρατικές ομάδες (Ρουβίκωνας, αναρχικοί με διάφορα ονόματα και χρηματοδότηση από σκοτεινές πηγές) κυκλοφορούν και οπλοφορούν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα, κυρίως στα Εξάρχεια αλλά και σε πολλά άλλα σημεία, καταστρέφοντας περιουσίες, τραυματίζοντας ανθρώπους, παρεμβαίνοντας στις διεθνείς σχέσεις της χώρας, παραλύοντας την οικονομική ζωή πόλεων κάτω από το αδιάφορο βλέμμα κυβερνητικών «υπευθύνων» οι οποίοι είτε προέρχονται, είτε υπακούουν στον εθνομηδενιστικό «πυρήνα» του 4% της αφετηρίας του ΣΥΡΙΖΑ.
 

· Η λαθρομετανάστευση, με τις πολιτικές «ανοικτής αγκαλιάς στα απανταχού ταξικά αδέλφια μας» και τις «ελεύθερες δομές φιλοξενίας» της κυρίας Τασίας, οδήγησε στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε, δεν μπορούν να εργαστούν, δεν μπορούν να στεγαστούν με στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής και δεν μιλούν καμιά γλώσσα επικοινωνίας με τον τοπικό πληθυσμό. Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς σταδιακά «Ελληνοποιούνται», αποκτούν δικαιώματα και απαιτούν να εκτελούν τα «θρησκευτικά» τους καθήκοντα με την δημιουργία νέων τζαμιών! Ήδη στην Ελλάδα λειτουργούν περισσότερα από 320 τζαμιά, αλλά εμείς συνεχίζουμε…
 

· Η κατά βούληση επαιτεία επεκτείνεται ανεξέλεγκτα: Η κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και οι γύρω δρόμοι, τα κατ΄ εξοχή τουριστικά σημεία υποδοχής ξένων επισκεπτών, τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς κάθε προορισμό, τα φανάρια κεντρικών δρόμων – όλα πλημμύρισαν από επαγγελματίες επαίτες που καταφθάνουν από την Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Ασία. Οι αυθεντικοί, ντόπιοι επαίτες σχεδόν εξαφανίστηκαν λες και πλούτισαν ξαφνικά!  

· Η μετατροπή πολλών Ελληνικών Πανεπιστημίων σε χώρους αναρχίας, με σωματική ή ψυχολογική βία σε Πρυτάνεις και καθηγητές, ελεύθερη κυκλοφορία ναρκωτικών ουσιών, παραεμπόριο, ανομία και ανασφάλεια, οδηγεί ολόκληρη την Ελληνική παιδεία σε δραματική υποβάθμιση.
 

 · Φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω αποτελεί η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και η ανασφάλεια, όχι μόνο στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου που πλημμυρίζουν από χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους τους οποίους στέλνει μεθοδικά η Τουρκία, αλλά και μέσα σε κάθε Ελληνικό σπίτι. 

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της μέσης Ελληνικής οικογένειας, η ανεργία, η υπερβολική φορολόγηση, η φυγή των νέων και η παράνομη μετανάστευση αποτελούν διαχρονικά προβλήματα της τελευταίας δεκαετίας και φυσικά δεν αφορούν μόνο την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ούτε φυσικά η διαχρονική προκλητικότητα της Τουρκίας.
Τον αφορούν όμως οι απλουστευμένες υποσχέσεις μαγικής εξάλειψης των προβλημάτων αυτών που μοίραζε πλουσιοπάροχα προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία και η «ανοικτή αγκαλιά στα ταξικά αδέλφια μας» με τις «ελεύθερες δομές φιλοξενίας» της κυρίας Τασίας, που οδήγησε την παράνομη μετανάστευση σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, με πολλαπλές παρενέργειες. 


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η συντριπτική ήττα που υπέστη η αλαζονεία της «αριστερής» εξουσίας για τα περίσσια προβλήματα που πρόσθεσε σε μια ήδη προβληματισμένη κοινωνία, έχει σαν βάση της την τιμωρία για τις Πρέσπες. Σε ολόκληρη την Ελλάδα οι κατά τον Αλέξη Τσίπρα «ακροδεξιοί» (όπως π.χ. ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά και τόσοι άλλοι), τον τιμώρησαν με την ψήφο τους και θα τον ξανα-τιμωρήσουν ακόμα πιο σκληρά στις βουλευτικές εκλογές, αν επιμένει στην ίδια αδιέξοδη κατεύθυνση. 

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών στην Ελλάδα δεν αποτελούν όμως «εν λευκώ» ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή στην Νέα Δημοκρατία και ας «βάφτηκε μπλε» ολόκληρη σχεδόν η Ελλάδα – ακόμα και ένα μέρος της Κρήτης. Άλλωστε, η παραμικρή ένδειξη «αλαζονείας εξουσίας» θα έχει απείρως μεγαλύτερες πολιτικές συνέπειες για την Νέα Δημοκρατία, χωρίς κανένα ίχνος ανοχής. 

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου (καθώς και της 2ας Ιουνίου που ακολουθούν), αποτελεί «ψήφο τιμωρίας» του Αλέξη Τσίπρα και των στενών συνεργατών του.
«Ψήφο τιμωρίας» κυρίως για το Σκοπιανό αλλά και όλα τα άλλα προβλήματα που δημιούργησε στην κοινωνία η αλαζονεία της «αριστερής» εξουσίας. 


Ειδικά στο Σκοπιανό που απειλεί να διαλύσει ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα κριθούν ακόμα πιο αυστηρά. Πολύ σύντομα, η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση θα κληθεί να αποδείξει στην πράξη αν η συμμετοχή και η συμπαράσταση στις διαδηλώσεις για το Σκοπιανό ήταν απλά για να ψαρέψει ψήφους ή αν έχει κάποιο πρακτικό σχέδιο που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την καταστροφή της λεγόμενης «Συμφωνίας των Πρεσπών». 

Ο Ελληνικός λαός απέδειξε πανηγυρικά πως όσοι τολμούν να τον θεωρούν άβουλο «πρόβατο», το πληρώνουν ακριβά -αργά ή γρήγορα. 

Επιτέλους, ας το καταλάβουν καλά οι πολιτικοί μας, μήπως και η πατρίδα μας δει καμιά άσπρη μέρα…  

πηγή
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

2 σχόλια:

Μιχάλης Κ είπε...

Συντριπτική ήττα;;;!!!
Πού την είδατε την συντριπτική ήττα;
Με σχεδόν το 25% των ψηφοφόρων να επιμένουν να ψηφίζουν Συριζα στην Μακεδονία, με πλειοψηφία του Συριζα στην ΗΛΙΘΙΑ Κρήτη [που την σχεδιάζουν και αυτήν για απόσχιση] και με μουσουλμανική πλειοψηφία στην Θράκη, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι "συντριπτική εθνική καταστροφή".

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οχι και 25% στην Μακεδονια φιλε μου...
Για την "ηλιθια" Κρητη απο την οποια δυστυχως ηταν οι περισσοτεροι οπλαρχηγοί του Μακεδονικου αγωνα οντως υπαρχει θεμα...
Παντως αληθινα σε πανελλαδικο επιπεδο ειναι τρομακτικο το ποσοστο του συριζα μετα απο τοση προδοσια... και αισχος.
Και οι προδοτες εκει στην Θρακη τα κομματοσκυλα δεν ειναι ικανοι ουτε να συνασπισθουν ολοι μαζι και να κατεβασουν εναν κοινο Ελληνα υποψηφιο...

Παντως και παλι αν βαλεις την αποχη το 23% του συριζα παει στο 13% επι ολων των εγγεγραμμενων...
Απορω γιατι δεν πανε να ψηφισουν εστω μονο στις ευρωεκλογες ρε φιλε μου...
Να δουμε πως θα τους πεισουμε ολους να πανε στην καλπη για τις εθνικες....

Οσο περισσοτεροι πανε τοσο πιο μικρα θα ειναι τα ποσοστα και στα 2 μεγαλα κομματα ειναι σιγουρο...
Καλα για τον συριζα δεν το συζητω καθως ειναι σχεδον απολυτως σιγουρο οτι το 40% που παλι δεν ψηφισε ειναι αντισυριζα ολοι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.