Τελευταίες αναρτήσεις

27 Απριλίου 2019

Νέος Ιούδας

Μηδενική ανοχή στην (υπό εγκαθέτων) βάναυση συμπεριφορά καθοσιώσεως  

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά* 

Ενώ βαίνουμε εις την κορύφωση των Αγίων Παθών, της Αγίας και Μεγάλης εβδομάδας, νιώθουμε πραγματικά εσχάτως προδομένοι υπό της ιδίας της κυβερνήσεως, η οποία διαχέει εμπάθεια και μίσος κατά των συστατικών αρμών του έθνους μας. Το ανθελληνικό μένος, ο απηνής διωγμός των Ελλήνων, διά παντός τρόπου, εν τοις πράγμασι αφαίμαξη διά επαχθών φόρων, μη προστασία της κύριας κατοικίας, καλπάζουσα ανεργία, αλλά και διανοητικώς, διά της παραχαράξεως της ιστορικής γνώσης, απαξίωσης της ελληνικής γλώσσας, κατασυκοφάντησης και βεβηλώσεως της ιεράς μνήμης των θυσιασθέντων ηρώων διά την ελευθερία της πατρίδος μας αλλά και η λοιδορία προς την Ορθοδοξία αποτελούν ασφαλώς δοτές αντιλήψεις από τα υπερεθνικά και εξωθεσμικά παράκεντρα εις τα οποία γονυπετώς λογοδοτεί. Απλώς είναι φερέφωνο αλλότριων αντιλήψεων προς διευκόλυνση των ιταμών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης, η οποία σκοπεί εις την απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας, την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος και την καθολική πτωχοποίηση των πολιτών, οι οποίοι θα επιβιώνουν αποκλειστικά εκ των χορηγουμένων επιδομάτων, άνευ ουδενός οράματος και προοπτικής εξέλιξης και προόδου.

Οι αρειμάνιοι ανθέλληνες της κυβερνήσεως ποδηγετούν λυσσωδώς την αγελαία διανοητικώς λοβοτομημένη μάζα, η οποία επί μισό αιώνα έχει γαλουχηθεί με τη συνθηματολογική ρητορική μιας αριστερεπωνύμου φενάκης, προς τον εθνομηδενισμό και προς τον σιδηρούν ολοκληρωτισμό της παγκοσμιοποιήσεως αλλά και της εξάρσεως του Ισλάμ. Η αναλγησία προς την ανθρώπινη ζωή, εκ μέρους της κυβερνήσεως, αποδεικνύει τη στυγνά σταλινική προέλευσή της. Σέβεται, στέργει και μνημονεύει επιλεκτικά όποιον είναι κυβερνητικός, ήτοι τους ημετέρους, είτε στα δικαστήρια είτε τους οικονομικά ασθενείς, ή θύματα βίας, τα αντίστοιχα δε πρόσωπα, θύματα των αυτών ακριβώς περιστάσεων της κοινωνίας μας, της είναι παντελώς αδιάφορα, ακριβώς διότι δεν είναι αριστεροί.

Η προκρούστεια αυτή ολοκληρωτική αντίληψη διαχέεται σε όλες τις εκφάνσεις της στάσεως της κυβερνήσεως. Το σκεπτικό αυτό είναι: ας πεθάνουν όλοι και καλώς να πράξουν, διότι είναι μη ΣΥΡΙΖΑ, άρα φασίστες, μη άνθρωποι. Τη νοοτροπία αυτήν την ψηλαφούμε στην καθημερινότητά μας, καθώς εις τόσες δολοφονίες Ελλήνων από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ή εις τους ήρωες πεσόντες κατά την εύορκη εκτέλεση του καθήκοντός των, υπέρ της κοινωνίας και της πατρίδος, αστυνομικών, στρατιωτικών, δεν επιδεικνύεται καμία ευαισθησία. Ο ρατσισμός και το μίσος εις βάρος των Ελλήνων είναι έκδηλα και σαφή. 

Φρονώ ότι η μισανθρωπία και η μισαλλοδοξία των είναι συστατικό στοιχείο της αντιδημοκρατικής κυβέρνησης, η οποία ουχ ήττον βία χρησιμοποιεί εκ των εντεταλμένων ταγμάτων εφόδου ιδεολογικά απροσδιόριστων «γκρουπούσκουλων», τα οποία εξουδετερώνουν απηνώς τους αντιφρονούντες, επιβάλλοντας αυθαίρετα ένα ερυθρό «απαρτχάιντ». 

Εν κατακλείδι ερανίζομαι το εξής: «Πλανάσθε μη ειδότες τα γραφάς μηδέ την δύναμη του Θεού», ήτοι δέον όπως γρηγορούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εναποθέτοντας την ελπίδα μας στην εξανάσταση του Κυρίου μας, περιθωριοποιώντας τους ανά την Ιστορία Ιούδες, οι οποίοι αδίστακτα και ανενδοίαστα απεμπολούν κάθε ψήγμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, καταφρονώντας τον ανθρώπινο πόνο, χάριν τριάκοντα αργυρίων. Εφεξής επιβάλλεται να επιδείξουμε μηδενική ανοχή στην υπό εγκαθέτων βάναυση συμπεριφορά καθοσιώσεως.

*Δικηγόρος 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.