Τελευταίες αναρτήσεις

19 Απριλίου 2019

ΙΝΚΑ Κρήτης για το Πάσχα 2019

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 670 17.04.2019 

Πάσχα 2019 την Κυριακή 28 Απριλίου 2019 

Από τις 13 Απριλίου 2019 όλοι οι κρεατέμποροι σε όλη την Ελλάδα αρχίζουν τις προμήθειες και γεμίζουν τις αποθήκες ισόγειες και υπόγειες και τα ψυγεία με κρέατα και συκωταριές κατεψυγμένα και εισαγωγής και ντόπια τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών κρέατος το Πάσχα την 28.4.2019 

Είναι φυσικό ότι τόσο μεγάλη ζήτηση και κατανάλωση σε 4 μέρες μόνο, από Μ. Πέμπτη μέχρι Μ. Σάββατο, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με τις συνήθεις ποσότητες που κινούνται σε καθημερινές περιόδους και για αυτό οι εμπόροι φροντίζουν να έχουν τα ανάλογα αποθέματα για αυτές τις 4 μέρες. 

Όμως, τα αποθηκευμένα αυτά κρέατα, θα διατεθούν ως φρέσκα όπως θα δούμε γεμάτες πινακίδες "ντόπιο νωπό", και στην τιμή του "ντόπιο νωπό".
Μπορεί να έχουμε την απάντηση: έλα τώρα ίδια τιμή έχει ντόπιο και άλλων
χωρών Ε.Ε.. Μπορεί να συμφωνήσουμε σε αυτό, αλλά δεν συμφωνούμε άλλο να γράφει η πινακίδα και άλλο να είναι. 


Στις κρεαταγορές και σε όλα τα κρεοπωλεία ζητούμε να υπάρχει απαραιτήτως η μια ενιαία πινακίδα με όλες τις κατηγορίες κρέατος – τιμοκατάλογος είδος τιμή. 

Ζητούμε οι ζυγαριές να βγάζουν αυτοκόλλητο με βάρος τιμή και είδος όπως αυτές στα SM.

Ζητούμε στις κεντρικές κρεαταγορές όλων των πόλεων να υπάρχει η εξωτερική ζυγαριά του Υπουργείου Ανάπτυξης και ο αρμόδιος υπάλληλός του εκεί.

Ζητούμε να μην υπάρχουν "έξυπνες" μεμονωμένες ταμπέλες στα τσιγκέλια όπως "Αρνιά Ντόπια Φρέσκα Συκωταριά 4 €" όπου, το 4 € πηγαίνει δήθεν στα Αρνιά, ενώ στο ταμείο πηγαίνει στην συκωταριά. 

Ζητούμε οι Κεντρικές Κρεαταγορές, όπως και οι Ψαραγορές, να κλείνουν στις 4 το απόγευμα και εφ όσον κριθεί απαραίτητο να υπάρχει ένα κατάστημα διημερεύον. Τούτο διότι: 

Ενώ δεν υπάρχει παρά ελάχιστη κίνηση μετά τις 4, κανένα κατάστημα δεν αποφασίζει να κλείσει πριν τις 6 η τις 7 το βράδυ. 

Ενώ δεν έχουν εισπράξεις μετά τις 4, δαπανούν για να είναι ανοικτά και επιβαρύνουν ανάλογα τις τιμές. 

Ζητούμε οι ποδιές των χασάπηδων να έχουν ανθεκτική ΄΄εναλλασόμενη΄΄ χάρτινη προεπιφάνεια. 

Σημ. Ο πελάτης καταναλωτής, δεν πρέπει να υποχρεώνεται στην ακαθάριστη και ακαθόριστη εικόνα, παντού αίματα. 

Επειδή ξυπνάνε στις 3,30 το πρωί και ανοίγουν τα μαγαζιά τους στις 5,30, δεν έχουν κανονικό ωρορυθμό ζωής με τα παρεπόμενα και στην αναλογική επαγγελματική τους συμπεριφορά. 

Ζητούμε οι χώροι των Κεντρικών Αγορών να είναι καθαροί και όχι να πλένονται μια φορά το βράδυ, και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας που τεμαχίζεται και πωλείται κρέας ακατάπαυστα με καταγής γεμάτο αποκόμματα και αίματα, να διέρχεται με απορροφητική συσκευή και όχι με σκούπα η δημοτική καθαριότητα ανά ώρα και να είναι όλα λαμπίκο. 

Ζητούμε αυτά να γίνουν τώρα πριν το ΠΑΣΧΑ για να έχουμε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.