Τελευταίες αναρτήσεις

16 Μαρτίου 2019

Έχει πολύ κουπί ακόμα μέχρι να απαλλαγούμε από την πολυπολιτισμική γάγγραινα. Αλλά θα τα καταφέρουμε

Του Θάνου Τζήμερου

Δεν πιστεύεις τ΄αυτιά σου ακούγοντας το επιχείρημα που επικαλέστηκε η ΜΚΟ “Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο” (και Χοντρή Κονόμα, θα προσέθετα…) για να ζητήσει την αποκαθήλωση του σταυρού στη Λέσβο: ενοχλούνται λέει οι μουσουλμάνοι που θέλουν να παν για μπάνιο στην περιοχή. Βλέπουν τον σταυρό, κάτι παθαίνουν τα σώψυχά τους και χάνουν το κέφι τους. Πού γίνεται αυτό; Στην Ελλάδα, που είναι γεμάτη σταυρούς. Στην Ελλάδα, που είναι χώρα με χριστιανική παράδοση, όχι με μουσουλμανική. Στην Ελλάδα, που αυτοί, οι ενοχλούμενοι, διάλεξαν να έρθουν για να ζήσουν!

Και βρέθηκαν “άνθρωποι” με τέτοιο θράσος σαν αυτό της ΜΚΟ που απαίτησαν από τους ντόπιους να πάψουν να είναι αυτοί που είναι, να αισθάνονται αυτό που αισθάνονται και να πιστεύουν αυτό που πιστεύουν, για να μην κακοκαρδίσουν αυτούς που μπούκαραν στη χώρα παράνομα! Κι αντί να είναι στη φυλακή σε εφαρμογή του νόμου για παράνομη είσοδο, κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν! Κι ενοχλούνται από τον σταυρό! Φαντάσου να έχουν μπει εισβολείς στο σπίτι σου σπάζοντας το παράθυρο, να έχουν στρογγυλοκαθίσει στο σαλόνι, να απαιτούν να τους τρέφεις και να τους χαρτζιλικώνεις και να σε διατάζουν κι από πάνω να αλλάξεις τα έπιπλα διότι δεν τα βρίσκουν της αρεσκείας τους!

Θα περίμενε κανένας ότι αυτός είναι ο πάτος του πηγαδιού μιας χώρας που έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Αμ, δε! Υπάρχει και παρακάτω!

Υπάρχει η ΕΡΤ που έγραψε για “διχαστικό σταυρό” κι υπάρχει και το δίδυμο της συμφοράς, οι θλιβερές κυριούλες στο Υπουργείο Προστασίας του Μουσουλμάνου που διέταξαν την αστυνομία να συλλάβει τους Έλληνες που ξανάστησαν τον σταυρό!
Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη κατάντια για μια χώρα.

Οι κάτοικοι που έστησαν τον σταυρό δεν είναι ούτε φανατικοί ούτε θρησκόληπτοι. Είναι απλώς απελπισμένοι, βλέποντας να φυλακίζονται στην ίδια τους την πατρίδα. Κάτι πρέπει να κάνουν, διότι η επίσημη Πολιτεία αποφάσισε να υποβαθμίσει τον τόπο τους και τη ζωή τους, χωρίς να τους ρωτήσει. Κάπως πρέπει να αντιδράσουν. Κι έστησαν έναν σταυρό στα βράχια. Είναι παράνομο; Είναι, αλλά αυτά ισχύουν σε σοβαρά κράτη που σέβονται τους πολίτες τους. Όταν το ίδιο το κράτος παρανομεί ασυστόλως, τι του μένει του πολίτη; Πώς μπορεί νομίμως να προστατευθεί όταν όσες φορές το έκανε βρήκε και τον μπελά του από πάνω;

Επισκέφθηκα πρόσφατα τη Λέσβο. Φρίκη. Συμμορίες λαθρομεταναστών λυμαίνονται τα πάντα. Κυκλοφορούν με μαχαίρια και σφάζουν ό,τι ζωντανό ζώο βρουν, το γδέρνουν επί τόπου και το ψήνουν, κατακλέβουν τους κατοίκους, καίνε τα λιόδεντρά τους λόγω των αυτοσχέδιων μπάρμπεκιου στα χωράφια που τα αφήνουν με τη θράκα αναμμένη και φεύγουν. Κι όταν οι πολίτες καλούν την Πυροσβεστική, εκείνη απειλεί ότι θα τους μηνύσει διότι δεν φρόντισαν λέει να καθαρίσουν το χωράφι από ξερόκλαδα! Ένα χωράφι που δεν τολμούν να πλησιάσουν καν και από το οποίο έχουν κλαπεί τα πάντα: από τα δίχτυα για τις ελιές που τα κάνουν κουνουπιέρες οι λαθρομετανάστες μέχρι τα παλούκια από την περίφραξη που τα παίρνουν για να στήσουν τις σκηνές στην “εξωτερική” Μόρια.

Μπουκάρουν στα σπίτια ακόμα κι από την σκεπή και τα κάνουν λαμπόγιαλο, και για να μοιράσουν τα κλοπιμαία μαχαιρώνονται και μεταξύ τους κι από την άλλη, τα διεθνή λαμόγια των ΜΚΟ, κράτος εν κράτει στη Λέσβο, διακινούν απίστευτο χρήμα και ελέγχουν τα πάντα, εξαγοράζοντας τη σιωπή αρκετών και την υποστήριξη των χρήσιμων ηλίθιων της πολυπολιτισμικότητας. Για να μη μιλήσουμε για την υγειονομική κι όχι μόνο βόμβα της Μόριας. Και οι παραλίες το καλοκαίρι γεμίζουν από μπουργκοφορούσες που μπαίνουν στη θάλασσα καλυμένες από την κορφή ως τα νύχια σαν σκιάχτρα ενώ ο άντρας – αφέντης λιάζει το κορμί του νωχελικά, αραχτός στην άμμο. Και γιατί όχι; Τον ταΐζει, τον ποτίζει, τον ντύνει και τον πληρώνει, μια αυτοκτονική Ευρώπη που δεν αντιλαμβάνεται ότι μετατρέπεται με γοργά βήματα σε ισλαμικό χαλιφάτο.

Είναι ο σταυρός διχαστικός; Διχάζω σημαίνει χωρίζω στα δύο. Τι χωρίζει ο σταυρός; Οι κάτοικοι της Λέσβου είναι με την μία πλευρά, αυτή που λέει, πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μπαίνει στη ζωή σου με τέτοιο θράσος και τέτοια βαρβαρότητα και να απαιτεί να προσαρμοστείς εσύ στα γούστα του. Στην άλλη πλευρά είναι τα σκιάχτρα με τις μπούργκες και οι χρυσοπληρωμένοι διεθνείς απατεώνες που τα υποστηρίζουν. Σαν να λέγαμε πως το ΟΧΙ του Μεταξά… δίχασε τους πληθυσμούς στα σύνορα της Αλβανίας. Γιατί υπέρ του ήταν οι Έλληνες και εναντίον του ο στρατός των Ιταλών!

Δεν το ανέφερα τυχαία αυτό το παράδειγμα. Αν οι Ιταλοί, στις 28 Οκτωβρίου του 1940, δεν έρχονταν με κανόνια αλλά έκαναν σόου με βάρκες που δήθεν ναυάγησαν στις ακτές της Ηπείρου, θα άλλαζε κάτι; Η Ελλάδα σήμερα υφίσταται κανονική εισβολή. Κι όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά χρηματοδοτεί τον εισβολέα! Έχοντας καταργήσει αυτοβούλως, μόνη σε ολόκληρο τον κόσμο, τα σύνορά της. Διότι όταν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι που η ελληνική Βουλή έχει ψηφίσει για την προστασία των συνόρων, δεν υπάρχουν σύνορα. Τελεία και παύλα. 

Αν τα κόμματα της Βουλής, που δεν έβγαλαν άχνα για τον “διχαστικό” σταυρό στη Λέσβο, δεν θέλουν σύνορα, να βγουν να το πουν. Να φέρουν κι ένα νομοσχέδιο με τις υπογραφές όλων των φορέων της παρακμής, κόκκινων, μπλε και πράσινων, που να λέει: “Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Μπορείτε να μπαίνετε στη χώρα όποτε θέλετε, όποιοι θέλετε, από όπου θέλετε και λογαριασμό να μην δίνετε. Σύνορα τέλος.”. Να το ψηφίσουν και να ισχύσει ως νόμος του κράτους – ενός κράτους έχει ήδη αυτοκαταργηθεί!

Είμαι ολόψυχα στο πλευρό των κατοίκων της Λέσβου που σήκωσαν τον σταυρό στο “Απελή”. Ολόψυχα, μολονότι είναι γνωστό ότι με το θρησκεύειν δεν έχω καμμία σχέση. Αλλά δεν βλέπω τον σταυρό ως θρησκευτικό, μόνο, σύμβολο. Αλλοίμονο αν διαγράψουμε την ιστορία και την παράδοση της χώρας μας, επειδή ενοχλούνται οι εισβολείς του ισλαμικού μεσαίωνα. Φαντάσου να το έκανε αυτό μια ομάδα Μυτιληνιών στο Ριάντ. Να ζητούσε δηλαδή, να αφαιρεθεί η ημισέληνος, από εκεί που βρίσκεται, διότι ενοχλείται! Θα παίζαν μπάλλα οι Σαουδάραβες με τα κεφάλια τους.

Αν η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ήταν κυβέρνηση, σε ΟΛΟΥΣ όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα θα εφαρμοζόταν ο νόμος που εφαρμόστηκε μόνο στην περίπτωση των 8 Τούρκων αξιωματικών. Δηλαδή: συλλαμβάνεσαι, προφυλακίζεσαι, δικάζεσαι, καταδικάζεσαι, εκτίεις την ποινή και απελαύνεσαι. Αν προτιμάς, μπορείς να γλυτώσεις την φυλακή, παίρνοντας δώρο προσωρινά ταξιδιωτικά έγγραφα διάρκειας 15 ημερών και ένα αεροπορικό εισιτήριο one way για τη χώρα της αρεσκείας σου, εκτός Ευρώπης. Είναι αυτονόητο, φυσικά, πως από τη στιγμή που μπήκες παράνομα στη χώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υποβάλλεις αίτημα για άσυλο. Θυμίζω ότι άσυλο δόθηκε στους 8 Τούρκους επειδή η Τουρκία είναι όμορη χώρα και θεωρήθηκε, ορθώς, ότι διώκονται για τα πολιτικά τους φρονήματα κι ότι αν παραδοθούν δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. 

Τα εκατομμύρια εισβολέων του Ισλάμ που πλημμύρισαν τη Λέσβο και ολόκληρη την Ελλάδα δεν προέρχονται από όμορες χώρες. Δεν διώκονται για κάτι. Και ο πόλεμος στη Συρία, για όσους προέρχονται από κει, έχει ήδη τελειώσει. Αλλά οι Σύριοι, όπως αποδεικνύουν και τα στατιστικά στοιχεία, είναι μια ελάχιστη μειονότητα στη Λέσβο. Ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη για να μετάσχουν του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Να ξεφύγουν από την ισλαμοφασισμό των χωρών τους και να ζήσουν ελεύθεροι, αυτοί και η οικογένειά τους, στην κοιτίδα της ανεκτικότητας. Γι΄ αυτούς να δώσουμε και τη μπουκιά από το στόμα.

Αλλά αυτοί δεν ενοχλούνται από τα σύμβολα της χώρας που τους φιλοξενεί. Κι όταν κολυμπούν δεν ξεχωρίζουν από μας, γιατί η γυναίκα τους φοράει κανονικό μαγιό κι όχι τσουβάλι ολόσωμο. Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι τυχοδιώκτες, από την Ασία και την Αφρική, που μάθαν ότι στην Ευρώπη μοιράζουν λεφτά και ήρθαν να ωφεληθούν. Ή κανονικοί εισβολείς, στρατιώτες του Ισλάμ, με στόχο να αλώσουν την Ευρώπη εκ των έσω.

Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν. Ευτυχώς, στη Λέσβο, κάποιοι έχουν καλή όραση. Μαζί σας, παλληκάρια! Γερά! Έχει πολύ κουπί ακόμα μέχρι να απαλλαγούμε από την πολυπολιτισμική γάγγραινα. Αλλά θα τα καταφέρουμε. 

https://www.viadiplomacy.gr/stavroste-ton-stavro/ 
το είδαμε ΕΔΩShare

1 σχόλιο:

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

Προς εκεί που πρέπει: ;;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.