19 Μαρτίου 2019

Balkan - Orient Express. Το τραίνο ξεκίνησε. Κάθε αρνάκι θα κρεμαστεί από το ποδαράκι του και θα λάβει τα επίχειρα των πράξεων του.

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι περιγράφονται διότι το παρασκήνιο είναι αβυσσαλέο. 
Τα Σχέδια της νέας εποχής της Δύσης- ο Πανσλαβισμός των Ρώσων (μετά των φίλων τους στα Βαλκάνια) και η πλεονεξία των τούρκων ετοιμάζουν φοβερό σκηνικό σύγκρουσης στην ευρύτερη περιοχή μας. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΒΑΛΚΑΝΙΑ – ΑΙΓΑΙΟ - ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ- ΣΤΕΝΑ – ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και οι χώρες που προσδιορίζουν αυτούς τους γεωγραφικούς εντοπισμούς συνιστούν εν δυνάμει πυριτοθήκη.
Το τρελοκομείο φλέγεται. 
Ο ένας κτυπάει τον άλλο και δεν μπορεί κάποιος να βγάλει νόημα το τι μέλλει γενέσθαι. 
Τα γεγονότα πάλι μας σέρνουν δίχως εμείς να αντιδρούμε. 

Μετά το χθεσινό: «Η Ρωσία αναγνώρισε το όνομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» γεγονός αναμενόμενο. Με αυτό διαφαίνεται ο ρόλος του προστάτη που επιθυμεί να παίξει η Ρωσία στους σλάβους των Βαλκανίων, εν όψει της συμφωνίας διέλευσης του Turkish stream μέσω της Βουλγαρίας- Σερβίας με κλάδο στα Σκόπια. 

Στα Βαλκάνια θα αλληλο- κτυπηθεί το αλβανικό και το σλαβικό στοιχείο για να διεκπεραιωθούν οι υπό χάραξη ενεργειακοί αγωγοί των μεγάλων, ενώ ο τούρκος καραδοκεί για λεηλασία. 

Εδώ σταματούμε την ανθρώπινη ανάλυση- εκτίμηση και συνεχίζουμε με αυτά που μας μεταφέρθηκαν από τον Γέροντα Χρυσόστομο, τον οποίο ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για τις επισημάνσεις του που προέρχονται από το περίσσευμα της αγάπης του για ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα. 
Τα μεταφέρουμε επί λέξει ώστε ο καθείς να τα αξιολογήσει: 

29 Νοεμβρίου 2018
«οι τούρκοι, αυτόν τον καιρό, να ξέρετε, εξετάζουν χάρτες κατά μήκος της ακτογραμμής για να δουν που τους είναι εύκολο να βαρέσουν. 
Να ξέρετε δεν παραιτήθηκαν ποτέ από αυτό. 
Να γνωρίζετε ότι τα έχουν βρει με αυτό το άθεο κράτος που βρίσκεται βόρεια από εμάς (Αλβανία). 
Με αυτούς θα έχουμε μπελάδες. Θα υπάρξει αναταραχή, και μάλιστα θα εμπλακούν και άλλοι Ορθόδοξοι που βρίσκονται βόρεια από εμάς (Σέρβοι). 

Μετά από αυτήν την αναταραχή θα γενεί ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και μετά από αυτά βάλαμε πλώρη για την ΠΟΛΗ και την Αγία Σοφία. 
Δεν είναι μακριά ο καιρός, να το ξέρετε αυτό. Έφτασε, έφτασε. 
Κρατηθείτε λοιπόν από τον ΘΕΟ και αρπαχτείτε από το ρούχο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Μετανοήστε και δείξτε την Πίστη σας στον ΘΕΟ. Χωρίς αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα.»
 

27 Ιανουαρίου 2019 
«Τί κάνουμε; Τι περιμένουμε και δεν προσευχόμαστε; 
Έπρεπε να είχαμε πέσει στα γόνατα προσευχόμενοι και να παρακαλάμε τον ΘΕΟ και να ζητάμε μετάνοια. Αυτοί βάλθηκαν να αφανίσουν το Ρωμαίικο Έθνος. 
Η πολιτειακή ανωμαλία με αυτά που συμβαίνουν ήδη ξεκίνησε. 
Πολλοί από αυτούς που παριστάνουν τους πατριώτες είναι ψευτοπατριώτες και προβατόσχημοι λύκοι. 
Μας λένε ψέματα και κατηγορούν τον κόσμο με χαρακτηρισμούς για να του κλείσουν το στόμα, μην φοβηθείτε. Με τον φόβο, το εργαλείο του αντίδικου, θα εκβιάσουν για την σιωπή σας. 

ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ. 
Ομολογώντας αναπαύετε τις ψυχές των σφαγιασθέντων κεκοιμημένων υπέρ βωμών και εστιών. 
Σε λίγο θα είναι έγκλημα να αγαπάς την πατρίδα. 
Θα είναι έγκλημα να προσκυνάς την σημαία με τον Σταυρό. 
Θα σας χλευάζουν για γραφικούς και οπισθοδρομικούς. 
Βάζουν τώρα την Βουλγαρία στο παιχνίδι. 
Εκεί υπάρχει το βουνό Αίμος. Οι Βούλγαροι το λένε Μπαλκάν. Με αυτό το βουνό ως σύνορο θα παιχτούν παιχνίδια. 
Θέλουν να ενώσουν την Ελληνική Μακεδονία, τα Σκόπια και ένα κομμάτι της Βουλγαρίας. 
(προσωπική επισήμανση: ο σχεδιασμός τους αυτός μπορεί να έχει σχέση και με τους υπό διάνοιξη ενεργειακούς αγωγούς στην περιοχή, ταυτίζεται δε με το γνωστό «Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία») 

Προσέξτε αδελφοί, συνεχίζει ο Γέροντας 

Θα σας βάλουν να φαγωθείτε μεταξύ σας οι συνεχιστές των ανομιών της πρόσφατης ιστορίας και δεν θα δυσκολευτούν γιατί κουβαλάμε την βούλα του διχασμού επάνω μας. Το ξέρουν καλά αυτό οι ξένοι, το έκαναν και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. 
Αυτό που έχουν οι μεγάλοι της γης στο μυαλό τους είναι μια Ελλάδα πιο μισή από την μισή που φαντάζεστε. 

Θα τρέχουν τα γεγονότα. Δεν θα τα προλαβαίνετε. Και εσείς ακόμα δεν θα καταλάβετε την προδοσία που σας έχουν κάνει. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών. Τους νομιμοποιείτε συνεχώς ενώ τους ξέρετε ποιοι είναι. 
Τον πραγματικό Δημοκράτη που μας αναγνωρίζει το αυτεξούσιο και μας περιβάλλει με την αγάπη Του, τον χλευάζετε. 

Τον θυμόμαστε μόνο την Μεγάλη Βδομάδα και μέσα σε αυτήν δυο μέρες, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, το δε Μέγα Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα τις αφιερώνετε στην γαστριμαργία σας. 

Σας το λέγω κατ επίφασιν. Και ο ΘΕΟΣ ο ίδιος να κατέβει στην γη θα τον αγνοήσετε και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Κάθε αρνάκι θα κρεμαστεί από το δικό του ποδαράκι και ο καθείς θα λάβει τα επίχειρα των πράξεων του, όταν έλθει η ώρα και η στιγμή.» 

Τα παραπάνω μας μεταφέρθηκαν στις παραπάνω ημερομηνίες και μας ταρακούνησαν. Κάθε λόγος αγιοπατερικός συνεργεί, ώστε να ξυπνήσουνε δια της μετανοίας και να μην σοκαριστούμε από τα επερχόμενα λυπηρά της καθημερινότητας. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.