Σελίδες

24 Μαρτίου 2019

Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Σήμερα καλούμεθα, εμείς ως απλοί Έλληνες Πολίτες, οι απόγονοι των αγωνιστών του 1821 να ολοκληρώσουμε το έργο της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον ξένο ζυγό

Τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου εορτάζουμε την 198η επέτειο της Ελληνικής επανάστασης του 1821. Η επανάσταση ήταν έργο μίας ομάδας πατριωτών, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Κανάρη και λοιπών ηρώων που αφιέρωσαν την ζωή τους και την περιουσία τους για την ελευθερία του Ελληνικού Έθνους.

Αγωνίσθηκαν μόνοι τους, χωρίς να περιμένουν καμία βοήθεια από τους ξένους και στηρίχτηκαν στις δικές τους δυνάμεις και στο φρόνημά τους. Το αρχικά μικρό ελληνικό κράτος, με αγώνες και θυσίες έφτασε στα σημερινά του σύνορα. Εκείνο που μας διδάσκει η επανάσταση είναι η εθνική ενότητα χάρις στην οποία πέτυχε, ενώ όταν υπήρξε διχόνοια, η επανάσταση κινδύνεψε να χαθεί.

Το μήνυμα της επανάστασης είναι ότι η ελευθερία απαιτεί εθνική ενότητα και ομοψυχία και όχι διχόνοιες. Δυστυχώς όμως η επανάσταση του 1821 δεν έχει εισέτι ολοκληρωθεί. Το ότι διώχτηκαν οι Τούρκοι, δεν μας κατέστησε ελεύθερους καθότι σήμερα βρισκόμαστε υπό έναν άλλο ζυγό, αυτόν των μνημονίων και της ξένης επιτήρησης την οποία μας επέβαλαν οι ξενοκίνητοι πολιτικοί μας της διαπλοκής και διαφθοράς και εθνομηδενιστικά υπηρετούν, αφού συνεχώς με ψεύδη δεξιοί και αριστεροί υφήρπαξαν.τη ψήφο Ελλήνων Πολιτών.

Σήμερα καλούμεθα, εμείς ως απλοί Έλληνες Πολίτες, οι απόγονοι των αγωνιστών του 1821 να ολοκληρώσουμε το έργο της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον ξένο ζυγό.

Δεν έχει σημασία αν τότε ήταν τουρκικός ζυγός και σήμερα έχει μεταλλαχθεί σε ζυγό αμφιλεγόμενων χρεών και εθνομηδενιστών αριστερών και δεξιών. Τώρα ο αγώνας συνεχίζεται και απαιτεί Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για να υποστηρίξουμε την ανεξαρτησία μας, την Εθνική μας Κυριαρχία στη Πατρίδα μας, τα Συνταγματικά και Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μας ως Έλληνες Πολίτες.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΑΓΙΑ (Νομικός, οικονομολόγος, κλπ).
    ΕΙΜΕΘΑ ΕΤΟΙΜΟΙ (ως γνωστόν).
    Να οριστεί συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.