24 Φεβρουαρίου 2019

Λίγο κουράγιο ακόμα είναι η τελευταία τους άνοιξη. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Να αφήσουμε για λίγο τις προφητείες να ξεκουραστούν διότι σε λίγο αναλαμβάνουν πνευματικό έργο προσανατολισμού πάρα πολλών.

BREXIT - πυρίκαυστη ζώνη Βαλκανίων - προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, ενεργειακά Κύπρου – Ελλάδος , μια εξίσωση που τείνει στο ΧΑΟΣ για τους εχθρούς μας.

Η κόντρα Μεγ Βρετανίας – Γερμανίας λόγω Brexit μεταφέρεται στην προεκλογική φαινομενικά Μαρτιάτικη περίοδο της Ελλάδος, στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο , ενώ ο τούρκος καραδοκεί μέσα – έξω.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πίσω από τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων φαίνεται να βρίσκεται η Μεγ. Βρετανία, πίσω αυτόν της Αλβανίας βρίσκεται η Τουρκία μετά της «φίλης» Γερμανίας, πίσω από αυτόν της Σερβίας βρίσκεται η Ρωσία, πίσω από την Βουλγαρία βρίσκονται όλοι οι άλλοι και σε αυτήν την γεωπολιτική συμφωνική ορχήστρα παίζουν Όμποε (ή οξύαυλο- πνευστό μουσικό όργανο) οι ΗΠΑ.

Δεν συζητάμε για Κύπρο , εκεί τα πράγματα πήραν την σειρά τους με τον σφετερισμό εν μέρους της τουρκίας εδάφους της ουδέτερης ζώνης της μαρτυρικής νήσου.

Όποιος ισχυρίζεται ότι όλα θα μας τα λύσουν οι φίλοι μας συνιστά αξιοπερίεργο φαινόμενο.
Κρατήστε αυτό. Ακόμη δεν μπήκε ο Μάρτιος και τα Βαλκάνια παίρνουν φωτιά. 

Πριν τρία χρόνια επισημάναμε πρώτοι, ότι με το Brexit θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική της Αγγλίας στην Βαλκανική χερσόνησο και όχι μόνο άλλαξε αλλά μας έφερε και τετελεσμένα. 

«Σάλος προκλήθηκε από το δημοσίευμα του BBC για την «αόρατη μειονότητα της Ελλάδας – τους Μακεδόνες Σλάβους» -σύμφωνα με τον τίτλο- μια «μειονότητα την ύπαρξη της οποίας αρνείται επί δεκαετίες», όπως υποστηρίζει.

Ένα ρεπορτάζ που προκαλεί πολλά και έντονα ερωτηματικά...» https://www.iefimerida.gr/news/481162/salos-me-dimosieyma-toy-bbc-gia-katapiesmeni-makedoniki-meionotita 

«Η στάση αυτή του BBC δεν θα πρέπει να μας ξενίζει. Το βρετανικό δίκτυο απλά εξέφρασε τις απόψεις και το σχέδιο του πρώην βρετανού διπλωμάτη "εκτελεστή" των βαλκανικών κρατών, Timothy Less.»  
https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/753757_vvc-kai-o-diavoitos-ekteli

Οι Εγγλέζοι ήθελαν τις Βαριές υπογραφές των Πρεσπών και τώρα στρώνουν την παγίδα.
Όλοι οι ανωτέρω ενδιαφερόμενοι των Βαλκανίων νοιάζονται όχι μόνο για αυτά αλλά και για την προεκλογική περίοδο που ανοίγει για τα καλά με την Σαρακοστή στην Ελλάδα.


Και φυσικό είναι να ρίχνουν λάδι στην φωτιά για να ανάψει για τα καλά. 

Έτσι μετά το κατάπτυστο και θρασύτατο άρθρο του BBC η αντιπολίτευση ξιφουλκεί κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης. 
Αλλά και η «φίλη» Γερμανία δίνει τον δικό της τόνο στα τεκταινόμενα. 
«DW: Προβληματική η κατάσταση στην Ελλάδα -Φεύγουν οι νέοι, στενεύουν τα περιθώρια για τον Τσίπρα»
 

Η κόντρα Μεγ Βρετανίας – Γερμανίας λόγω Brexit μεταφέρεται στην προεκλογική Μαρτιάτικη περίοδο της Ελλάδος, ενώ ο τούρκος καραδοκεί μέσα – έξω.

Η κόντρα αυτή μεταφέρεται και στα υπόλοιπά Δυτικά Βαλκάνια πρελούδιο των οποίων είναι οι διαδηλώσεις στην Αλβανία και στην Σερβία. 
«Απτόητοι οι διαδηλωτές στη Σερβία- Επιμένουν για 12ο Σάββατο στο αίτημα για παραίτηση του Βούτσιτς» 
Λέτε να αφήσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι την Ελλάδα δίχως ταραχές και αναταράξεις; 
Μεγ. Αλβανία Vs Μεγ. Σερβίας και την Ελλάδα την κατάντησαν παρακατιανή αλλά δεν ξέρουν … 

Δεν γνωρίζουν ότι οι δαιμονικές δολοπλοκίες τους θα σβηστούν με κρότο και θα τους γκρεμιστούν σαν τα λουκούμια και τους χαλβάδες. Σίγουρα όλα αυτά τα έβλεπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και για αυτό επέμενε δια το εύθραυστο που υπάρχει στα σύνορα της Βαλκανικής. 

Σας είπαμε στην αρχή «να αφήσουμε για λίγο τις προφητείες να ξεκουραστούν γιατί σε λίγο αναλαμβάνουν πνευματικό έργο.» 

Μέσα στην καταπόνηση μας και τον χλευασμό της γεωπολιτικής ανάλυσης των τελευταίων ετών σύμφωνα με τις προφητείες και τις προρρήσεις των Αγίων Πατέρων που σήμερα προβληματίζει γνωρίσαμε χαριτωμένες ψυχούλες ανά την Ελλάδα. 

Τα λεγόμενα τους πολλές φορές γινόταν δροσοσταλίδες ανάτασης και παραμυθίας στους δύσκολους καιρούς μας. 

Μια τέτοια χαριτωμένη ψυχούλα προσευχής και ελεημοσύνης άνω των 90 ετών μας τηλεφώνησε την επ αύριο του μεγάλου συλλαλητηρίου (21 Ιανουαρίου ) που έγινε στην πλατεία Συντάγματος για την Μία , Μοναδική και Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας και σχεδόν με κλάματα μας είπε: 
«- δεν μπόρεσα να έρθω από το νησί στο συλλαλητήριο 
- το είδα από την τηλεόραση 
- η Παναγία είδε τα παιδάκια που συμμετείχαν σε αυτό και θα κάνει τα πάντα. 
- λίγη υπομονή ακόμα 
- είναι η τελευταία τους άνοιξη 
- ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΣ βγήκε …» 

Κάτι γνώρισε η ψυχούλα αυτή, όπως και άλλες χαριτωμένες ψυχούλες έλαβαν μήνυμα για τα αμέσως επερχόμενα τώρα. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.