15 Φεβρουαρίου 2019

Α ΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς  

– Από 28.000 εκλογικά τμήματα θα προχωρήσει σε 41.000 η κυβερνησάρα. Γιατί άραγε; Έχουμε αύξηση πληθυσμού;

– Από το 2000 κάθε μικρή γειτονιά της Αθήνας είχε από δύο σουβλατζίδικα με Ουκρανούς κυρίως και από χώρες της Αν. Ευρώπης. Κάθε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και υπόγειο ήταν γεμάτα από μετανάστες. Το πεδίο του Άρεως ήταν απροσπέλαστο ή αν περνούσες από εκεί τις πρωϊνές ώρες άκουγες όλες τις γλώσσες, εκτός από Ελληνικά. Σήμερα, αν κατέβεις στο κέντρο, αν και όσοι τολμούν να ζουν στο κέντρο πρέπει να είναι ήρωες, θα δεις 90% ξένους και ελληνικά μαγαζιά λιγοστά που ασφυκτιούν ανάμεσα σε αυτά των αλλοδαπών με τα πατρώα τους εμπορεύματα. 

Τα «Ενοικιαστήρια» και τα «Πωλητήρια» παντού για όσους ακόμη σκέφτονται Ελληνικά, και δεν παρουσιάζουν ως «συγγραφείς» την πνευματική τους κατάθεση στον οβολό του εξαργυρωμένου πνεύματος δίχως να βλέπουν τί γίνεται πέρα από το αισθητήριο της μύτης τους, αφού τα αφηγήματά τους περιηγούνται από τον καιρό του «διχασμού» έως της ανούσια «ιδεαλιστική» καθημερινότητα που λίγοι διαβιώνουν λόγω ψιλικού οξέως (χρήματος). Τουλάχιστον, αν ήξεραν ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά που αναφέρουν, το νόημα των βιβλίων τους δεν θ’ αχρηστευόταν εκ προοιμίου! 

Όλα τα προαναφερόμενα υποδεικνύουν την κατάπτωση της οικονομικής άνθησης υπό την εξουσία του επιδόματος και καθόλου σύνταξης. Άιντε κι ολίγης ασφάλισης σαν το στραγάλι για μετά το πνεύμα, όπως το χάπι. Απουσία όμως πνεύματος και σκέψης έως την προγραμματισμένη διαβίωση του σώματος, όπως τον καιρό της Κατοχής, μέχρι την επομένη που δεν ήξερε αν θα γυρίσει πίσω. Μην ζητάς περισσότερα, καλή μου φίλη, γιατί όταν βλέπεις γνωμικά, και τσιτάτα τυποποιημένα εκ του παρελθόντος ως συνθήματα μιας Ελλάδας που πέθανε, η Ζωή τραβάει την κατηφόρα με την φασόν εκπαίδευση σε ρόλο μνημοσύνου που αποχαυνώνει τα Ελληνόπουλα! 
...

Η συμμετοχή στα κοινά φυσικά και απαιτεί επίπεδο γνώσης από τους μετανάστες που εργάζονται και δεν ζουν με επιδόματα τεκνοποίησης. Όσο και η ιθαγένεια που απαιτεί όμως γνώση της Ελληνικής ιστορίας για να μην μπερδεύουν την Μακεδονία με το «μακεντόνια», όσο και των εθίμων, αλλά με την πλήρη παράλληλη με της δική τους συνύπαρξη θρησκεία προς την ήδη επικρατούσα της χώρας που τους φιλοξενεί, για να μην γκρεμίζονται οι σταυροί και εξαφανίζονται οι εικόνες από τους δημόσιους χώρους.

Μόνον τότε σέβεσαι την χώρα που σε κάνει υπήκοό της, κι όχι στην χώρα που εισέρχεσαι να συμπεριφέρεσαι σαν να είναι χώρος που σου δίνει απλόχερα την ιθαγένεια, για να κλείνεις δρόμους και να διαμαρτύρεσαι ή να μην πληρώνεις το εισιτήριο –αφού ήρθες εδώ για να πάρεις τα 5.000 ευρώ και το κινητό στο χέρι από τις Μ(ι)Κ(υμάΟ(υς). Κι όταν εγκληματείς, σου παίρνουν την υπηκοότητα που έλαβες υποτίθεται μετά από διαμονή 5 χρόνων μαζί με το διαβατήριο και σε στέλνουν από εκεί που ήρθες, όπως όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου. 

Ειδικά όταν οι ιθαγενείς της καταδιώκονται βίαια με τον επιτηδευμένο τρόπο της μη–Παιδείας, μη–Εργασίας, μη–Περίθαλψης, μη–Σύνταξης και μη–Μέλλοντος δίχως την μελλοντική τους ψήφο από την αλλοδαπή, αφού το τελευταίο προνόμιο είναι μόνον των αλλοδαπών. Ενώ η αποκατάσταση ισχύει για τους πρώην Προέδρους και νυν Βαρώνους των τζακιών των κληρονομικών Βο(υ)λευτών που αγκωνίζονται με τους νέους παρακατιανούς «υποψηφίους» της περιφερείας, έστω και με «μέλλον», σε άλλα κομματικά συγκοινωνούντα δοχεία του Συστημικού καθεστώτος ωραιοποιημένο από την λέξη της ...δημοκρατίας με τα παρελκόμενα των διορισμένων καθενός υπαλλήλων του δημοσίου, αλλά και τα μερτικά των επιδοτήσεων όσων Ελλήνων ονειρεύονται να επενδύσουν στην χώρα της αιώνιας φορολόγησης. 

Γι’ αυτό, εσύ απλέ καθημερινέ πολίτη, που ζεις στην αφάνεια και την κάλυψη της αλήθειας δια της απουσίας σου, και κανείς δεν νοιάζεται τί θ’ απογίνεις μετά την Ισ(α)λαμοποίηση της Ελλάδος. Μην απορείς που την δημοκρατία ουδείς εμίσησε –ούτε και οι γόνοι του Ολοκληρωτισμού, αφού στο Ξενοβούλιο Όλοι χωρούν. Αρκεί να συντηρείται οριακά η «πλειοψηφία» της (εκάστοτε) Μειοδοσίας ή (συστημικής) Μειοψηφίας του «κέντρου», έναντι της αχρήστευσης της «λαϊκής» ψήφου από τα δύο «ακραία» κόμματα, για να σφάζονται τα ..υπόλοιπα στην ποδιά του Σουλτάνου : πόσα ακόμη πλούτη να ξεπουλήσουν για μια θεσούλα στο δημόσιο για το πόπολο του κατώτατου μισθού!

Η Προδοσία δεν έχει ιδεολογία, όταν δεν υπάρχει πατρίδα. Όποιον και να ψηφίσεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις! 

– Ο Μπογδάνος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Και εμείς, ρε σύντροφοι, τώρα τι θα ψηφίσουμε;

– Τσίπρα ψηφίστε, να του δώστε την καυτή πατάτα του Αιγαίου, της Θράκης, της Ηπείρου, των Επτανήσων και της Κρήτης. Και με την ψήφο στην «δεξιά» χείρα για εκλογή του Τατσόπουλου, θα κρατάνε τα εγγόνια μας στην αριστερά τους το μαντήλι από τα δάκρυ...α του γέλωτα, όταν θα βλέπουν στην εκπομπή του το αφήγημα της Ελληνικής φυλής επί Τουρκοκρατίας, για το τί κόμμα(τα) ψήφιζαν οι παππούδες τους και τους παρέδωσαν την Γραικία του μέλλοντος κάτω από τα φυσικά όρια των στενών των Τεμπών.

Μετά από όσα έγιναν, γίνονται και θα γίνουν από τους «δημοκρατικούς» πραξικοπηματίες, βγάλτε το γράσσο από τα μάτια σας, μήπως το ανάστημα που έχετε στα τέσσερα, σηκωθεί στα δύο, κι ασχοληθείτε με σοβαρότερα πράγματα τώρα που χάνεται η Ελλάς, αντί με τις μετριότητες της καθημερινότητας δίχως μέλλον.

Δείτε τις ελληνοποιήσεις των ξένων που θα σας πάρουν το κράτος και το επίδομα από το στόμα, ωρέ ξεφτίλες Γραικύλοι βολεμένοι. Δεν θα σας ακούει πλέον κανείς! 

Η περιοχή διαλύεται και πωλούνται τα υλικά οικοδομής σε τιμές ευκαιρίες. Κι αντί οι πολιτικοί να σταθούν στο ανάστημά τους, μεταλλάσσονται σε εργολάβοι, τσοπαναραίοι και τσελιγκάδες κοπαδιών δίποδων άπτερων για το βολευτιλίκι. 
Μπεεε... Ούστ!

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.