Τελευταίες αναρτήσεις

12 Φεβρουαρίου 2019

Στον Κεραμεικό συμμορίες αλλοδαπών πουλάνε ναρκωτικά και κανένας δεν απελαύνεται

Μην μου πείτε ότι διαβάζετε για πρώτη φορά ότι ο Κεραμεικός έχει γίνει στέκι εμπόρων ναρκωτικών.

Ίσως για πρώτη φορά μαθαίνετε ότι οι «μάγκες» του Κεραμεικού που διακινούν το θάνατο ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Όταν τους συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί έχουν μια μικρή ποσότητα πάνω τους και στο δικαστήριο ισχυρίζονται ότι είναι χρήστες. Έτσι με βάση τη νομοθεσία αφήνονται ελεύθεροι και επιστρέφουν και με τη σφραγίδα του νόμου στην υπαίθρια αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Στον Κεραμεικό έχει πολλά ακατοίκητα σπίτια και υπάρχουν πολλές κρυψώνες. Ξέρουν που θα κρύψουν τα ναρκωτικά και φυσικά εκεί υπάρχουν και οι φύλακες των ναρκωτικών ουσιών. Είναι μια καλοστημένη επιχείρηση από αλλοδαπούς εμπόρους.

Η αστυνομία δεν φτάνει στις κρυψώνες. Δεν φτάνει ίσως γιατί δεν προσπαθεί. Η δεν φτάνει γιατί δεν τις εντοπίζει.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι έμποροι πουλάνε το θάνατο και θησαυρίζουν. Υπάρχουν αλλοδαποί που έχουν συλληφθεί μέσα σε δύο χρόνια δέκα φορές. Και τις δέκα έχουν αφεθεί ελεύθεροι αφού δηλώνουν χρήστες.

Οι αστυνομικοί που άρχισαν να παρακολουθούν πιο στενά κάθε μέλος ξεχωριστά εντόπισαν τα μέλη της συμμορίας των αλλοδαπών που έχουν έδρα την οδό Κεραμεικού. Οι συλλήψεις έγιναν αλλά τελικά δεν λύνουν το πρόβλημα. Όλοι αφήνονται ελεύθεροι.

Λένε ότι είναι χρήστες και αυτό δεσμεύει τους δικαστές που εφαρμόζουν τη νομοθεσία. Οι αλλοδαποί σκάβουν σε τοίχους, χρησιμοποιούν κάδους σκουπιδιών η ακόμη και υπονόμους για να κρύβουν το εμπόρευμα. Μετά από κάθε πώληση επιστρέφουν στις καβάτζες και παίρνουν τις επόμενες δόσεις. Κάνουν πολλά δρομολόγια καβάτζα – στέκι και έτσι ποτέ δεν έχουν μεγάλες ποσότητες πάνω τους.

Αν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών τους παρακολουθήσουν και τους πιάσουν την ώρα που προμηθεύονται τις δόσεις από την καβάτζα τότε θα τους στείλουν στον εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπορίου.

Στο κόλπο βρίσκονται ακόμη και γυναίκες που πλησιάζουν τα θύματα για να πουλήσουν την ηρωίνη. Όλοι στην περιοχή του Κεραμεικού ξέρουν ποιοι είναι οι έμποροι, που κρύβουν τα ναρκωτικά και ποιοι τους καλύπτουν.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Στο μεταξύ με την ανοχή των προδοτών αποδομητών η ελληνική νεολαία πεθαίνει από τα ναρκωτικά....
Μερικές φορές λοιπόν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε την απάθεια της κοινωνίας μας...
Ενα κτήνος προδότης Υπουργός της κυβέρνησης του νεκροθάφτη της Μακεδονίας μας, είχε πει πριν λιγο καιρό, "όταν μπουν σπίτι σας κλέφτες να κάνετε ότι κοιμάστε και όλα θα πάνε καλά"......
Κοπρόσκυλα....

Η λύση είναι μία...
Όπλο στο σπίτι και υπερασπιζόμαστε την ζωή και το βιός μας μόνοι μας....
Μην περιμένετε την αστυνομία, ψάχνει τους αφισοκολλητές για την Μακεδονία.... 

Εξάλλου το όπλο σύντομα ίσως χρειαστεί και για την ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος... που λέει υπεράσπιση της δημοκρατίας με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ....
Που ξέρεις;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.