Τελευταίες αναρτήσεις

8 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Αποσιώπησαν – όπως πάντα – τα Συστημικά ΜΜΕ και τα ελεγχόμενα από αυτά social media, την προδοτική ομιλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την επικύρωση της εμετικής - προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Αποσιώπησαν ή δεν έδωσαν έκταση σε αυτήν την προδοτική ομιλία ενός Έλληνα Βουλευτή! Που με θράσος μας είπε μεταξύ των άλλων ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, πως τα Δωδεκάνησα χρειάζονται μια Συμφωνία του τύπου των Πρεσπών! Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος! Τι άραγε υπονοούσε ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; Τι μηνύματα και πού τα απόστελλε ο κ. Καματερός; Θεωρεί ότι τα Δωδεκάνησα δεν ανήκουν στην Ελλάδα; Τι σηματοδοτούν οι ευσεβείς πόθοι του; Καθ΄ ότι μας είπε μεταξύ άλλων:

«..Πόσο καλά θα ήμασταν και εμείς (σ.σ. οι Δωδεκανήσιοι) εάν είχαμε μία Συμφωνία (το αναφέρει σε άλλο σημείο, των Πρεσπών) ώστε να είχαμε τέτοιες σχέσεις με τους γείτονες και να μην είχαμε αυτά εδώ τα προβλήματα; Πόσο καλά θα ήμασταν να πηγαίναμε απέναντι – που είναι κοντά – και να είχαμε ένα σωρό δραστηριότητες, ενώ τώρα πρέπει να πηγαίνουμε επί ώρες και επί μέρες από εδώ και από εκεί; Σας ζηλεύουμε, αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Να το ξέρετε και λάβετέ το υπόψη σας.»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ
Στοχευμένος ο γενικός μαρασμός της Κω… 

Διαπιστώνετε φίλοι αναγνώστες, αγαπητοί Συνέλληνες, πως ο Ηλίας Καματερός επέδειξε ιδιαίτερη σπουδή στο πλήρες άνοιγμα των συνόρων Ελλάδος – Τουρκίας στα Δωδεκάνησα, ως γνήσιος διεθνιστής, και ειδικότερα για τις περιοχές Καστελλόριζου (σ.σ. διακαής πόθος – στόχος των διεθνιστών Παπανδρέου και Τσίπρα) και Κω! Ενώ η αδιαφορία του κ. Καματερού είναι πλήρης για τα Δωδεκάνησα και κυρίως για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κω! 

Όταν στην Κέφαλο (σ.σ. 4 χιλιάδες κάτοικοι) της Κω έκλεισε το κατάστημα της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος!

Όταν το Ταχυδρομείο της Κεφάλου είναι έτοιμο να κλείσει, αναστέλλοντας τη λειτουργία του, ενώ το ίδιο μεθοδεύεται και για το Κεντρικό Ταχυδρομείο του νησιού στην Πόλη της Κω!

Όταν είναι έτοιμο να κλείσει το Γυμνάσιο της Κεφάλου, ενώ ο πληθυσμός της καλύπτει άνετα την λειτουργία του Λυκείου!

Όταν το μισό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Πόλεως της Κω είναι έτοιμο να παραιτηθεί και να εγκαταλείψει το νησί!

Δεν τα γνωρίζετε αυτά τα προβλήματα που η κυβέρνησή σας δημιουργεί στη Κω κ. Καματερέ; Δεν ενημερώνεστε από τον Τοπικό Τύπο του νησιού; Τι ακριβώς κάνατε για να αναστείλετε αυτήν την ανθελληνική πολιτική στην Κω και ιδιαίτερα στην Κέφαλο; Τι ακριβώς σηματοδοτούν όλα τα παραπάνω μετά και τις αντεθνικές, εχθρικές δηλώσεις σας για τα Δωδεκάνησα από του Βήματος της Βουλής;

Εάν έχετε πρόβλημα, “να φύγετε, να πάτε αλλού”, όπως εύστοχα έλεγε και μια υπέροχη διαφήμιση!

Στρατηγικό σημείο η Κέφαλος…

Αλλά οι καταγγελίες που μας έρχονται από Κώες αλλά και από τον τοπικό Τύπο είναι πάρα πολύ ανησυχητικές!

Μας καταγγέλλεται, ότι έχουν παραλύσει οι πολιτικές δομές του κράτους σε αρκετά από τα Δωδεκάνησα! Με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να στρέφονται προς τα παράλια της Ιωνίας, αφού όπως μας προέτρεψε ο κ. Καματερός:

«Πόσο καλά θα ήμασταν να πηγαίναμε απέναντι – που είναι κοντά – και να είχαμε ένα σωρό δραστηριότητες, ενώ τώρα πρέπει να πηγαίνουμε επί ώρες και επί μέρες από εδώ και από εκεί;»! 

Μας καταγγέλλεται, ότι έχουν πυκνώσει σε υπέρμετρο ανησυχητικό βαθμό τα “επεισόδια” ανάμεσα στις ακταιωρούς του ελληνικού Λιμενικού Σώματος και της τουρκικής ακτοφυλακής, η οποία εμφανίζεται συχνά – πυκνά προκλητικότατη, λες και επιδιώκει τη δημιουργία ενός θερμού επεισοδίου που θα ενέπλεκε και τις Ένοπλες Δυνάμεις των δυο χωρών!

Μας καταγγέλλεται, ότι έχει ατονήσει η εκπαίδευση της Εθνοφυλακής της Κεφάλου της Κω τα τελευταία δυόμιση χρόνια, όταν η Κέφαλος είναι σημείο πρώτου τουρκικού στόχου – σε περίπτωση σύρραξης - λόγω της στρατηγικής της θέσεως!

Μας υπενθυμίζεται, ότι η Κέφαλος της Κω μπορεί να βρίσκεται μακρύτερα από το βεληνεκές των τουρκικών όπλων, από οποιοδήποτε άλλη περιοχή της νήσου Κω, όμως την ίδια στιγμή είναι και η περιοχή με την πιο ολιγάριθμη παρουσία τμημάτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Και πρώην ανώτατος αξιωματικός του στρατού μας, που γνωρίζει άριστα τα της ευρύτερης περιοχής μας ενημερώνει λέγοντας:

Τα γειτονικά νησιά της Νισύρου, Γυαλιού, Αστυπάλαιας, Τελένδου, Τήλου και το δυτικό τμήμα της Καλύμνου, αλλά και η ανατολική πλευρά της Αμοργού, μαζί με τις νήσους Κίναρο, Μαύρα, Λέβιθα, ελέγχονται και εποπτεύονται με άριστο τρόπο από την περιοχή της Κεφάλου, η οποία βρίσκεται στο μέσον αυτής της νησιωτικής – πολυνησιακής περιοχής! 

Εξυπηρετηθείτε στους απέναντι… 

Ενημερωνόμαστε από την τοπική εφημερίδα της Κω, “Το Βήμα της Κω”, για τις ιδιαίτερες ανησυχίες του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεωργίου Χατζημάρκου, στην μείωση των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ του Νοτίου Αιγαίου!

Ειδικότερα ο κ. Χατζημάρκος απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ και στην οποία του ζητάει την εξαίρεση της μείωσης των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ του Νοτίου Αιγαίου, από το σχέδιο μείωσης του αριθμού τους, στο πλαίσιο σχεδίου εξυγίανσης (;;;), επισημαίνοντας στον κ. Πολυχρόνη Γριβέα: 
«Τα 63 υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ που λειτουργούν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου είναι αναντικατάστατα γιατί οι νησιώτες δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν καθόλου, σε περίπτωση αραίωσης του δικτύου στα νησιά»!

Εκτός και εάν η αραίωση του νησιωτικού δικτύου στο Νότιο Αιγαίο, αποβλέπει εκεί ακριβώς που μας προτρέπει ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Σε διατεταγμένη αντεθνική υπηρεσία ο ΣΥΡΙΖΑ…

Επίσης ενημερωνόμαστε από “Το Βήμα της Κω” (29/1/2019), ότι με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καματερού στη Βουλή κατά τη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ότι ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης, επιτέθηκε στον Δωδεκανήσιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με τις δηλώσεις του στη Βουλή ο κ. Καματερός, δείχνει ότι, ή δεν έχει ιδέα από το διεθνές δίκαιο και τις ισχύουσες με το καθεστώς της Δωδεκανήσου διεθνείς συνθήκες, ή ότι τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία εν όψει του προσεχούς ταξιδιού του κ. Τσίπρα στην Τουρκία! Ας ελπίσουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμβαίνει το πρώτο! Στο άμεσο μέλλον θα φανεί…

Σε κάθε περίπτωση, επειδή παρόμοιες δηλώσεις πολύ εύκολα μπορεί να αποτελέσουν κερασάκι στην τούρτα των γειτόνων μας, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να ανακαλέσει στην τάξη τον Βουλευτή του. Οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι η πολιτική της ελληνικής κυβερνήσεως, ουδεμία σχέση έχει με όσα επιπόλαια και επικίνδυνα ταυτοχρόνως κατέθεσε ο βουλευτής της ενώπιον του Εθνικού Κοινοβουλίου! Ο κ. Καματερός παραλλήλως, ας σκύψει να ακούσει τη φωνή και την οργή των συμπατριωτών μας Δωδεκανησίων σε σχέση με όσα δήλωσε, και ας προσπαθήσει να ανασκευάσει τις ανήκουστες δηλώσεις του»!

Ωστόσο θα έλεγα, πως προσωπικά πιστεύω, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη αντεθνική υπηρεσία!

Αφού ο Πρωθυπουργός, δεν ανακάλεσε στην τάξη τον Δωδεκανήσιο Βουλευτή του και από τη στιγμή που λίγες ημέρες μετά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στην Κύπρο, μας διαβεβαίωσε, ότι ο ίδιος θα βοηθήσει στις προσπάθειες για εξεύρεση δίκαιης (;;;) και βιώσιμης (;;;) λύσης στο Κυπριακό, όπως ακριβώς έγινε με τη Συμφωνία των Πρεσπών! Έτσι, υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να μην έχει πειστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διατεταγμένη αντεθνική υπηρεσία;;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.