Τελευταίες αναρτήσεις

12 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελλάδα που πικραίνει και μικραίνει

Η άποψη των σοφιστών ήταν ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει παρελθόν ούτε μέλλον παρά μόνο παρόν. Αυτήν την φιλοσοφική σκέψη μάλλον ενστερνίζεται ο Πρωθυπουργός μας για να συνεργήσει τόσο «διεθνιστικά» στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Του Σταύρου Γ. Μιχαηλίδη*

Η 25η Ιανουαρίου γράφτηκε αμετάκλητα στα κατάστιχα της ιστορίας. Με βούλα ελληνική παραχωρήθηκε μερδικό κυριότητας και νομή ιστορίας από «κτήσεως κόσμου» ελληνική σε σφετεριστές προς ικανοποίηση κυρίως ξένων προς την Ελλάδα συμφερόντων.

Την βούλα την έβαλαν οι κ. Τσίπρας, Καμμένος, Κοτζιάς και οι υπόλοιποι 150 ορκισμένοι για το συμφέρον της Ελλάδας βουλευτές.

Ποια δύναμη υπερνίκησε την ιστορική αλήθεια, ποια ιδιοτέλεια παρέκαμψε αδιαμφισβήτητα επιστημονικά κείμενα, τι σκοπιμότητες ύψωσαν τα χέρια Ελλήνων βουλευτών στο ΝΑΙ για την οριστική και δυστυχώς αμετάκλητη απεμπόληση δικαιωμάτων Ελληνισμού που βυθίζονται στο ιστορικό εθνικό παρελθόν;

Μια χούφτα κατά τύχη βουλευτών αντάλλαξαν προσωπικές επιδιώξεις εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού έθνους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και είναι φτηνή, αλλά αντάξια του επιπέδου τους, η δικαιολογία ότι θα έρθει η ώρα να καταλάβουμε εμείς τα εκατομμύρια «χαζοί» αυτό που 153 τσακάλια άρπαξαν με μιας.

Επιλέγει ο κ. Τσίπρας από την αρχή της πρωθυπουργίας του σε όλα τα κρίσιμα θέματα την πλευρά των μειοψηφιών, είναι ιδιαιτερότητα που ο ψυχαναλυτής χρόνος θα ξεδιαλύνει.

Το μείζον είναι η επόμενη της κύρωσης ημέρα. Τίποτα δεν πείθει ότι η γέννηση της «Β. Μακεδονίας», όπως είπε ο κ. Τσίπρας, θα είναι μια φίλη χώρα και διαχρονικός συμπαραστάτης της «αναδόχου» Ελλάδας. Ενδεχομένως, η σημερινή πολιτική ηγεσία αυτής της νεοσύστατης χώρας να είναι νουνεχής όμως το παρελθόν και το αμάλγαμα των εθνικοτήτων της δεν εγγυάται το μέλλον. Η επόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, εκτός του οικονομικού αδιεξόδου, κληρονομεί τετελεσμένα στο μείζον αυτό εθνικό θέμα.

Η συναίνεση της Ελλάδας στην είσοδο της Β.Μ. στην Ευρωπαϊκή Ένωση ίσως είναι το τελευταίο διπλωματικό εργαλείο να μαζευτούν σε κάποιο βαθμό οι τεράστιες ζημιές της επιβλαβούς μυστικής διπλωματίας της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.

*Υποναύαρχος (ε.α.) Λ.Σ. 

Πηγή: Moneypress 
ΑΒΕΡΩΦShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.