26 Φεβρουαρίου 2019

Η αστυνομία κλείνει τώρα ανθρώπους στην φυλακή επειδή γελάνε όταν βλέπουν άνδρες με γυναικεία ρούχα

Του Jonathon van Maren (LifeSiteNews) / ΚΟ

Υπήρχε μια ιστορία που κυκλοφορούσε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για έναν σοβιετικό δικαστή που επέστρεφε στο γραφείο του χαχανίζοντας δυνατά. 

Ο συνάδελφός του τον πλησίασε και τον ρώτησε τι ήταν τόσο αστείο. Ω, απλά άκουσα ένα φοβερό ανέκδοτο, απάντησε ο δικαστής. 

"Λοιπόν, για πες μου κι εμένα!" απάντησε ο συνάδελφός του. «Αχ, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε ο σοβιετικός δικαστής. "Μόλις καταδίκασα κάποιον δέκα χρόνια για αυτό".

Το θυμήθηκα αυτό, καθώς διάβασα μια ιστορία στην Edinburgh News την περασμένη εβδομάδα, με τίτλο "Εργάτης από το Εδιμβούργο επιτέθηκε λεκτικά σε γυναίκα τρανσέξουαλ". 

Η ιστορία λέει ότι κάποιος Graham Spiers, πατέρας δύο παιδιών και εργάτης οικοδομών που απασχολούνταν στο εργοστάσιο στην περιοχή του St. James, βγαίνοντας από μια παμπ στο Bonnington του Εδιμβούργου, με κάποιος φίλους, πέρασε δίπλα από μια γυναίκα τρανσέξουαλ – δηλ. έναν από βιολογικής άποψης άντρα. 

Παρόλο που ο δημοσιογράφος που γράφει την ιστορία προσπαθεί να παρουσιάσει τον Spiers ότι «κραύγασε» στο φερόμενο θύμα, ο Spiers και οι φίλοι του κατηγορήθηκαν ειδικά ότι «έδειχναν το άτομο αυτό και γελούσαν».
 


Το φερόμενο θύμα θεώρησε ότι χλευάζονταν για την εμφάνισή του, καθώς ο δημόσιος κατήγορος δήλωσε στο δικαστήριο του Εδιμβούργου ότι ο "καταγγέλλων πίστεψε ότι το γέλιο και το ότι τον έδειχναν αναφερόταν στη μετάβαση του φύλου του". 

Το transgender άτομο έκανε στην συνέχεια κάτι που θα έκανε ο καθένας αν κάποιος γελούσε μαζί του: Κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που παίρνει αυτά τα πράγματα πολύ σοβαρά αυτές τις μέρες

Η Edinburgh News, που προσπαθεί να κάνει τα χαχανητά κάποιων εργατών που είχαν πιει μπύρες να ακούγονται σαν να μοιάζει κάποιο φοβερό περιστατικό, αναφερόταν στο περιστατικό ως «μη προκληθείσα λεκτική επίθεση εναντίον της». 

Ο σερίφης πληροφόρησε τον Spiers ότι η αίσθηση του χιούμορ του δεν είχε «θέση στη σημερινή κοινωνία» και ότι το γέλιο και η τοποθέτησή του ήταν τόσο απαράδεκτα ώστε έπρεπε να πληρώσει τον άνθρωπο με τον οποίον είχε γελάσει πεντακόσιες λίρες «ως αποζημίωση» επειδή με το γέλιο του υπονόησε ότι ο άντρας δεν έμοιαζε με γυναίκα.

Η Edinburgh News είδε το περιστατικό ως «αντιπαράθεση», παρά το γεγονός ότι η παρέα των ανδρών απλά περπατούσε και πέρασε δίπλα από το άλλο άτομο και ο Spiers συνελήφθη πέντε ημέρες αργότερα. Ο δικηγόρος του transgender δήλωσε επίσημα ότι ο Spiers αντιλαμβάνεται τώρα ότι οι ενέργειές του «ήταν ενοχλητικές για τον καταγγέλλοντα».

Ο σερίφης Robert Fife επίσης, ενημέρωσε τον Spiers ότι "τα επιθετικά σχόλιά σας δεν ήταν αστεία τότε και δεν είναι αστεία τώρα. Τα παιδιά σας θα πρέπει να μεγαλώσουν κατανοώντας τις διαφορές των φύλων και θα ντρέπονται για τη συμπεριφορά σας που προέρχεται από μια διαφορετική εποχή που δεν έχει θέση στη σημερινή κοινωνία».

Μετά του είπε ότι εκτός από τα μετρητά που έπρεπε να πληρώσει στον από βιολογικής άποψης άνδρα επειδή γέλασε μαζί του, έπρεπε επίσης να καταβάλει πρόσθετο πρόστιμο άλλων πεντακοσίων λιρών.

Αυτή είναι η ιστορία. Ένας οικοδόμος γελάει μόλις βλέπει έναν βιολογικώς άντρα που προσπαθεί να γίνει γυναίκα. Σίγουρα, το να γελάμε με κάποιον μπροστά του είναι ένας αγενής τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε κατάστασης. Αλλά αυτό ήταν. Γελούσε.

Και γελούσε επειδή ο άντρας που προσπαθούσε να δείξει ότι είναι γυναίκα προφανώς δεν είχε καταφέρει να μοιάζει, κάτι που συμβαίνει με τους περισσότερους από εκείνους που προσπαθούν να αναγκάσουν τους υπόλοιπους από εμάς να συμφωνήσουμε με τις αυταπάτες τους.

Και γι’ αυτό -για το γέλιο- συνελήφθη, και άκουσε από το νόμο ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίσκει κάτι τέτοιο αστείο, και για αυτό θα πρέπει να πληρώσει στο transgender άτομο ένα υπερβολικό χρηματικό ποσό.

Αυτό το περιστατικό δείχνει ότι η ελευθερία στη Σκωτία είναι πραγματικά νεκρή. Αλλά χαρακτηριστικό του νέου Μεσαίωνα που ζούμε είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί μετά έκαναν κήρυγμα στον Spiers ότι ανήκει σε μια άλλη εποχή (η οποία είναι 10 χρόνια πίσω το πολύ, για την ακρίβεια) και ότι τα παιδιά του πρέπει να ντρέπονται για αυτόν.

Και πρέπει τώρα ο Spiers και οι κάθε Spiers να κάθονται σαν «άτακτα» παιδιά να ακούνε τους «καλούς» ανθρώπους τι τους λένε, ώστε να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι οι άντρες μπορούν τώρα να γίνουν γυναίκες και ότι αν σου έρθει να γελάσεις με το θέαμα αυτό είναι κάτι που απαγορεύεται από το νόμο.

Όπως έγραψα την περασμένη εβδομάδα, το τρανσεξουαλικό κίνημα θέλει να επιβάλει την ιδεολογία του στους υπόλοιπους με τη δύναμη του κράτους, διότι δεν είναι κίνημα λαϊκής βάσης.

Οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκουν ολόκληρο το φαινόμενο παράλογο και υπάρχουν ακόμη και κάποιοι οικοδόμοι εκεί έξω που έχουν το θράσος να χαχανίζουν σε έναν άντρα που προσπαθεί να δείξει ότι είναι γυναίκα μετά από λίγες μπύρες. 

Προσέξτε: Τα χαχανητά σας μπορεί να καταλήξουν να σας φορέσουν χειροπέδες. 

ΚΟ / από εδώ 
Πηγή
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.