16 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί οι νεοταξίτες θέλουν ν’ αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Η Ελλάς και ο ελληνισμός βρίσκονται στην δυσχερέστερη θέση που έχουν βρεθεί ποτέ. Βιώνουμε την πλέον επικίνδυνα εξελισσομένη κατάσταση από τον καιρό που ο Δευκαλίων και η Πύρρα πετούσαν πέτρες πίσω τους, στον Παρνασσό. Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές είναι αποφασισμένοι να μας αφανίσουν δια παντός με κάθε τρόπο. Διότι στον νέου τύπου κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα ελληνικό.

Φυσικά αυτό φαντάζει απίστευτο, διότι αυτοί που μας έστησαν την παγίδα, με δολιότατο τρόπο, μέσα στην οποία είμαστε τώρα, φρόντισαν από πριν να μας καταστήσουν ένα έθνος το οποίο δεν ξέρει ούτε ποιο είναι, αλλά και ούτε ποιος είναι ο ρόλος του. Φρόντισαν να μας καταστήσουν ένα έθνος αμαθών και χαύνων, καθιστώντας μας ταυτοχρόνως άτολμους, διότι ήξεραν πολύ καλά ότι το αντίθετο του θάρρους δεν είναι η δειλία, αλλά το βόλεμα. Επίσης, μας έπεισαν ότι κάποιοι άλλοι, άτομα και διεθνείς οργανισμοί, θα φροντίσουν για το καλό μας, και αυτοί οι κάποιοι μας οδηγούν στον αφανισμό. Τρέμουν όμως, κυριολεκτικά τρέμουν, μην τυχόν και μάθουμε την αλήθεια. 

Αν δεν κατανοηθούν οι παρακάτω λόγοι, για τους οποίους μας πολεμούν, δεν θα κατανοηθεί και το μίσος που έχουν μέσα τους για μας. Το μίσος τους είναι άσβεστο. Η θρησκεία τους προστάζει «ν’ αγαπήσεις τον πλησίον σου (ενν. ομόφυλό σου) και μισήσεις τον εχθρό σου». Μας μισούν τόσο, όσο ουδείς φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να φανταστεί και δεχόμεθα επίθεση που όλο και θα εντείνεται, με εκδικητική μανία. Μια μανία που συσσωρεύθηκε μέσα τους, δεν λέω ούτε «ψυχές» ούτε «καρδιές», με το πέρασμα των αιώνων, κατά την διάρκεια των οποίων πολλές φορές ανατρέψαμε τα σχέδιά τους.
Οι λόγοι που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι ιστορικοί, θρησκευτικοί και φυλετικοί.


Ας αναλυθούν οι ιστορικοί λόγοι πρώτα. Η Νέα Τάξη που προσπαθούν να εφαρμόσουν επί της Γης είναι μια παμπάλαια Τάξη για την οποία φρόντισαν να μην γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Αυτήν την παμπάλαια Τάξη, μας την παρουσιάζουν ως δήθεν Νέα, ενώ ξαναέχει υπάρξει στην Γη. Ήταν η εποχή του αργυρού γένους όπως την ονομάζει ο Ησίοδος. Κατά την εποχή εκείνη, βασίλευε ο Κρόνος, γι αυτό μιλάνε για Κρόνεια θρησκεία σήμερα. Τότε, που οι άνθρωποι ήταν διεφθαρμένοι και μεμειγμένοι χωρίς κανένα όριο και φραγμό, ζούσαν αδιάφορα συμβιβασμένοι με τα βασικά μέσα στην απόλυτη άγνοια, χωρίς ιδιοκτησία, και λάτρευαν τους ηγέτες τους σαν θεούς.

Όλοι οι άνθρωποι ήταν σκλαβωμένοι σε μια παγκόσμια εξουσία. Ηγεμών τών τότε ανθρώπων ήταν ο Κρόνος ο οποίος είχε καταντήσει αρχομανής, θεωρούσε τον εαυτό του θεό, και βασάνιζε τους ανθρώπους που είχαν πλέον χάσει τον προορισμό τους. Ο Κρόνος σημειωτέον τιμάται μέχρι και σήμερα από τους νοσταλγούς του παρελθόντος. Ο Κρόνος ονομάζεται “Saturn”, εξ’ ου και “Saturday”, δηλαδή αντιστοιχεί στο Σάββατο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που έχουν ως αργία το Σάββατο προς τιμήν του Κρόνου, και γι αυτόν τον λόγο φρόντισαν να γίνει το Σάββατο παγκοσμίως αργία. Από το “Saturn” στο “Saturday” λείπει το “n”, και αυτό όχι τυχαία διότι προκύπτει από το ελληνικό «Σάτυρος», γι αυτό στις μυστικές τους τελετές τιμώντας τον Κρόνο, έχουν και τα σεξουαλικά όργια. Τα Saturnalia επί ρωμαϊκής εποχής ήταν τελετές οργίων προς τιμή του Κρόνου.

Την εποχή εκείνη ο κόσμος, όλο και υποβαθμιζόταν. Αλλιώς τον έπλασε ο Θεός, αλλά αλλιώς εξελισσόταν. Οπότε αναγκάσθηκε ο Θεός να επέμβει. Γι αυτό προφανώς ο Δαβίδ στον 81ο ψαλμό, 1-2, γράφει: «Ο Θεός έστη εν συναγωγή θεών, εν μέσω δε θεών διακρινεί. έως πότε κρίνετε αδικίαν και πρόσωπα αμαρτωλών λαμβάνετε;». Τι σημαίνει άραγε ότι: ο Θεός ήταν σε συγκέντρωση θεών και τους «μαλώνει» γιατί είναι άδικοι; Πόσοι Θεοί υπάρχουν τελικά;

Υπόψη ότι το ψαλτήρι που έχει και η Εκκλησία μας, το έχουν οι μασόνοι, οι μάρτυρες του Ιεχωβά, οι εβραίοι κλπ., διότι είναι διαφορετικές οι μεταφράσεις. Δεν είναι το ίδιο για όλους. Η κάθε μία θρησκευτική ομάδα έχει, κατά κάποιον τρόπο, το δικό της. Το ελληνικό ψαλτήρι, το μετέφρασαν από τα εβραϊκά στα ελληνικά, οι δύο και εβδομήκοντα, όχι απλά οι «εβδομήκοντα», αρχιραβίνοι , και έτσι μας το έδωσαν, χωρίς να μπορούμε να το ξαναμεταφράσουμε, εν αντιθέσει π.χ. με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι αλλάζουν τις μεταφράσεις ανάλογα με τις εποχές. Στον συγκεκριμένο 81ο ψαλμό, 1-2,η λέξη «Θεός» είναι γραμμένη με κεφαλαίο «Θ» και η λέξη «θεών» είναι με μικρό «θ», στα ελληνικά. Στο εβραϊκό κείμενο οι δύο αυτές λέξεις είναι διαφορετικές, και αναφέρονται σε Ελοχίμ. Ο Μιχαήλ Άγγελος πολύ σωστά τα ζωγράφισε όλ’ αυτά στην οροφή της Καπέλα Σιστίνα, στο Βατικανό, για όσους θέλουν να τα δουν.

Τα ανωτέρω βοηθούν στην κατανόηση των αληθειών που προέρχονται από την ελληνική μυθιστορία, όπως θα τις δούμε από δω και κάτω. Φθάνουμε στο σημείο λοιπόν που πρέπει να εκθρονισθεί ο Κρόνος, του οποίου η βασιλεία διήρκεσε χίλια χρόνια. Ο Κρόνος που έτρωγε και τα παιδιά του, και γι αυτό μέχρι και σήμερα υπάρχουν κρυφά θυσίες παιδιών, ήταν απάνθρωπος. Την εκθρόνιση του Κρόνου την πραγματοποιεί ο Δίας, και αποκαθιστά την δικαιοσύνη, απελευθερώνει και εξανθρωπίζει όλους των λαούς της Γης. Το έργο του συντελέσθηκε από τα «παιδιά» του, τους Έλληνες. Οι Έλληνες κατέστρεψαν την τότε Τάξη και από τότε είναι, δηλαδή είμαστε, εμπόδιο στην επανεδραίωση της «παλαιάς» Νέας Τάξης.

Ο μύθος μας λέει ότι ο Δευκαλίων σώθηκε από έναν κατακλυσμό και μαζί με την Πύρρα πετούσαν πέτρες πίσω τους, οι πέτρες εγίνοντο άνθρωποι, και έτσι δημιουργήθηκαν τα ελληνικά φύλα. Στην θέση αυτή είναι οι Δελφοί, όπου υπάρχει ο ομφαλός της Γης. Τι σημαίνει αυτό! Ότι εκεί ήρθε η ζωή, αλλά από πού; Διότι ο ομφαλός είναι σημείο στο οποίο μεταδίδεται ζωή από την «μητέρα» στο τέκνο. Δηλαδή η «μεταφορά ζωής», ήταν η εμφάνιση των Ελλήνων.

Άρχισαν λοιπόν οι Έλληνες, οι «στρατιώτες του καλού Θεού», το φιλάνθρωπο έργο της απελευθέρωσης όλων των λαών της Γης από την σκλαβιά των Κρονείων. Γι αυτό υπάρχουν ακόμη και σήμερα ελληνικά τοπωνύμια και σύμβολα σε όλον τον πλανήτη. Η τελική μάχη Ελλήνων – Κρονείων, δόθηκε στην Ατλαντίδα, και αυτά μας τα λέει ο Πλάτων, όπου ηττήθηκαν οι Άτλαντες από τους Αθηναίους. Υπάρχει και αντίστοιχο ραβινικό κείμενο, που διέρρευσε στην δημοσιότητα, που τα επιβεβαιώνει αυτά. Κατά την τελετή μύησης, που κάποιος ραβίνος προκρίνεται σε αρχιραβίνο, του παραδίδονται και κάποιες γνώσεις που αφορούν αδίδακτη σε μας Ιστορία. Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι ηττήθηκαν οι υπόγειοι Άτλαντες, έτσι τους αναφέρει, από τους Ανδρομέδιους – Έλληνες και ο Γιαχβέ τότε βύθισε την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό Ωκεανό και σώθηκαν μόνο οι ομόφυλοι των Ατλάντων που δεν βρισκόντουσαν στην Ατλαντίδα, δηλαδή οι ομόφυλοι, Μογγόλοι, οι Ισραηλινοί και οι Άραβες. Αυτά τα λένε οι αρχιραβίνοι. Η γνώση αυτή είναι ερμητικά κρυμμένη, και την γνωρίζουν μόνο κάποιοι, και συντηρείται μέσα στις κρυφές τελετουργίες των μυστικών εταιρειών.

Απ’ όλα αυτά συμπεραίνεται ότι εμείς οι Έλληνες υπάρχουμε εδώ, όχι από την αρχή της Ιστορίας των εδώ, γι αυτό στον Πλάτωνα αναφέρεται ότι οι Έλληνες είμαστε πάντα παιδιά, δηλαδή νεώτεροι των άλλων, υπάρχουμε λοιπόν εδώ για να επιβάλουμε την δικαιοσύνη και την ανάπτυξη όλων των ανθρώπων. Στοιχείο το οποίο συνηγορεί στην αδιάλειπτη παρουσία μας από τότε, είναι η γλώσσα μας. Και θα είμαστε εδώ μέχρι να υλοποιηθεί το σχέδιο του Θεού, το οποίο οριστικοποιείται με την Δευτέρα παρουσία του Χριστού. Επομένως, όσο και να κινδυνεύουμε από τα σμήνη των εχθρών μας δεν πρόκειται να πετύχουν τα σχέδιά τους.

Όλα ξεκινάνε από πολύ παλιά και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Η παμπάλαια Τάξη που προσπαθούν από τότε να επιβάλουν στον πλανήτη οι απόγονοι των Ατλάντων, για κάποιους λόγους, όχι τυχαίους, καταστρέφονται από εμάς τους Έλληνες. Δύο χαρακτηριστικά γεγονότα είναι διαφωτιστικά. Πρώτον. Δεν μας δίδαξαν ποτέ την αλήθεια στην Ιστορία γιατί η εβραία βασίλισσα της Περσίας Εσθήρ, υπάρχει και βιβλίο «Εσθήρ» στην Παλαιά Διαθήκη, έπεισε τον εβραίο επίσης εξάδελφό της Μαρδοχάϊ, εμείς τον γνωρίζουμε ως Μαρδόνιο και ο οποίος ήταν δεύτερος σε εξουσία στην Περσία μετά τον βασιλιά, να εκστρατεύσει εναντίον των Ελλήνων πέντε αιώνες π.Χ. για να υποτάξει ολόκληρη την Ελλάδα. Φυσικά απέτυχαν οι Πέρσες, έστω και αν η Ελλάς είχε φθάσει στο όριο αφανισμού, όταν οι Αθηναίοι πήγαν στην Σαλαμίνα. Στην Κούλουρη. Κούλουρη, είναι η Σαλαμίνα και η σχετική έκφραση υπάρχει από τότε.

Το άλλο σημαντικό περιστατικό. Όταν ο Χίτλερ, που είχε παππού τον Λ. Ρότσιλντ όπως ισχυρίζονται κάποιοι, ξαναπροσπάθησε να εγκαθιδρύσει την Νέα Τάξη και γι αυτό κάποιες χώρες δεν αντιστέκονταν, που όπως είχε πει θα διαρκούσε χίλια χρόνια (όπως του Κρόνου), ενεπλάκη σε πόλεμο με την Ελλάδα εξαιτίας των Ιταλών κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακατώθηκαν τα σχέδιά του και συνεπώς και τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όχι την ήττα του ναζισμού, αλλά την αναβολή υλοποίησης των σχεδίων του.

Τότε, επειδή ο Μουσουλόνι απέτυχε να καταλάβει την Ελλάδα, αναγκάσθηκε να επέμβει ο Χίτλερ ώστε να μην ηττηθεί ο «άξονας» και αρχίσουν οι χώρες να αμφιβάλουν για την ισχύ του, άρα και για το εφικτό των σχεδίων του. Αφού επιτέθηκε στην Ελλάδα, και την κατέλαβε με μεγάλο κόστος σε δυνάμεις και χρόνο, επιτέθηκε αμέσως στην Ρωσία καίτοι υπήρχε το σύμφωνο μη επίθεσης, η γνωστή συμφωνία Μολότωφ – Ρίμπεντροπ. Ήξερε ο Χίτλερ ότι εφόσον πήρε την Ελλάδα και βγήκε στο Αιγαίο, μέσω Μακεδονίας, (μια ίδια κατάσταση όπως σήμερα), ότι θα του επιτίθετο η Ρωσία από πίσω, και φρόντισε να επιτεθεί αυτός πρώτος στην Ρωσία. Ποιο σύμφωνο «μη επίθεσης» και αηδίες. Προέχει όλων η εφαρμογή της Νέας Τάξης. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι τους και ετεροχρόνισαν τα σχέδιά τους, τα οποία είναι αυτά που εφαρμόζουν σήμερα. Και έτσι λοιπόν, πάλι εξ αιτίας της Ελλάδος καταστράφηκαν όλα γι αυτούς. Και τώρα έτσι θα γίνει. Η Ιστορία θα επαναληφθεί.

Πήραν πολλά μαθήματα κατά την διάρκεια της Ιστορίας και έμαθαν πολύ καλά το μάθημά τους, γι αυτό, μπορεί ν’ αλλάζουν σχέδια, αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος. Η Νέα Τάξη. Αλλά, πείστηκαν ότι για να εδραιωθεί η Νέα Τάξη πρέπει ν’ αφανισθούν οι Έλληνες και η Ελλάς.

Άλλος λόγος που πρέπει να μας αφανίσουν είναι ότι η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός γενικότερα διαδόθηκε και εδραιώθηκε από τους Έλληνες. Το είχε πει και ο Χριστός ότι θα δοξασθεί ο ίδιος δια των Ελλήνων, όπως αναφέρεται στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, καίτοι έχουν αφαιρεθεί από τα λόγια του Ιησού κάποιες προτάσεις σύμφωνα με τον Πρόκλο, οι οποίες είναι «ύμνος» για την Ελλάδα. Τα Ευαγγέλια γράφηκαν στα Ελληνικά, λογικό, διότι μόνο η ελληνική έχει τόσο πλούσιο λεξιλόγιο ώστε να διατυπωθεί με σαφήνεια η ζωή και η διδασκαλία του Χριστού. Ναι, αλλά με την διάδοση του ευαγγελίου διεσπείρετο και η ελληνική γλώσσα παντού. Πάλι η Ελλάς, τώρα με την γλώσσα της, τους χαλούσε τα σχέδια, άμεσα αλλά και έμμεσα, διότι την γλώσσα μας την διέδιδον και οι ίδιοι.

Το ότι οι Έλληνες αποδεχθήκαμε τον Χριστό, και έγινε η διάδοση της διδασκαλίας του, όση έγινε μέχρι τώρα, διότι έχουμε ακόμη να παραδώσουμε και άλλα μαθήματα, είναι δύσπεπτο γι αυτούς. Προσέξτε αλληλουχία γεγονότων. Αν και ήμασταν υπό ρωμαϊκή κυριαρχία, γίναμε πνευματικοί κυρίαρχοί της. Τότε ευδοκεί ο Κύριος και δημιουργείται ο Βυζάντιο, το οποίο από το 740, επί αυτοκράτορος Λέοντος του Γ΄, μετατρέπεται επισήμως σε ελληνικό με την αναγραφή των νόμων και των νομισμάτων στα ελληνικά. Και ενώ στην Δύση, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από Γερμανούς, διολισθαίνει προς τον σκοταδισμό που κορυφώθηκε κατά τους μέσους αιώνες, στην Ανατολή, με τους Έλληνες έχουμε νέα δυναμική έκφραση και διάδοση της ορθοδοξίας, ανάπτυξη των τεχνών και την ίδρυση του πρώτου πανεπιστημίου παγκοσμίως. Το κυριότερο επίτευγμά μας ήταν ότι αρχίσαμε να κάνουμε ορθοδόξους και τους σλάβους, πρωτοποριακή για την εποχή φιλάνθρωπος ιδέα, κάτι που ανάγκασε τον Πάπα να τρέχει και να μην φτάνει. Βρε τον καημένο… Γι αυτό όσες χώρες έχουν το κυριλλικό αλφάβητο είναι ορθόδοξες και όσες έχουν το λατινικό είναι καθολικές.

Τα ξεχνάει αυτά ο Πάπας; Με το που πέφτει η Πόλη στους Τούρκους από την διασπορά των Ελλήνων στην Ευρώπη προκύπτει η Αναγέννηση των Ευρωπαίων.

Είναι δυνατόν να μας τα συγχωρήσουν ποτέ όλ’ αυτά; Αυτοί προσπαθούν να επιφέρουν την Νέα Τάξη στον πλανήτη και οι Έλληνες, από το πουθενά όπως αυτοί νομίζουν, με κάποιο απρόβλεπτο τρόπο τούς χαλάνε τα σχέδια. Γι αυτό στην Νέα Τάξη θέλουν τον Βασιλιά τους, τον Αντίχριστο, ως παγκόσμιο άρχοντα και Θεό, και όσοι έχουν γνωρίσει τον Χριστό και ειδικά οι Έλληνες, επειδή δεν θ’ αλλαξοπιστήσουν εύκολα, τους θέλουν ανύπαρκτους. Και δεν είναι μόνο αυτό, φοβούνται, και έχουν δίκαιο, ότι στην περίπτωση που υπάρχουν Έλληνες στην Νέα Εποχή, θα προσηλυτίζουν στην Ορθοδοξία και άλλους, ενώ το σχέδιό τους προβλέπει έναν γνωστό επί Γης θεό, και μία πίστη για όλους, χωρίς καμία εξαίρεση.

Υπάρχουν και οι φυλετικοί λόγοι οι οποίοι τούς υποχρεώνουν στον πλήρη αφανισμό μας. Τα χαρακτηριστικά της φυλής μας είναι τέτοια που είναι ασύμβατα με τον κόσμο που ετοιμάζουν. Η «εντελέχεια», όπως ονόμασε ο Αριστοτέλης την κινητήρια δύναμη της κάθε φυλής, μας οδηγεί στην μάχη για την ελευθερία όλων και το δίκαιο. Το ελληνικό δεσοξυριβονουκλεϊκό οξύ, ή DNA όπως είναι γνωστό, περιέχει λίγο από το θεϊκό σπέρμα, όπως είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς στον Σόλωνα για τους Έλληνες, και αυτό το συστατικό, το ιχώρ, δεν εξαλείφεται. Μόνο καταστρέφεται. (Γιατί επιμένουν την καύση των νεκρών;) Αυτό που ισχυρίζονται διάφοροι, ότι έχουν περάσει πολλές φυλές από δω άρα δεν είμαστε γνήσιοι έλληνες, δεν ισχύει. Δεν θα το αναλύσω τώρα, αλλά για να εξετάζουν οι εβραίοι κάποιον στην τέταρτη γενεά πίσω και όχι παλαιότερα, για να διαπιστώσουν αν είναι «καθαρός», κάτι θα ξέρουν. Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι.

Ανακοινώθηκε τελευταία ότι ελληνίδα κυοφορεί μωρό τριών γονέων. Γιατί νομίζετε ότι κάνουν το πείραμα σε ελληνίδα; Γιατί δεν βρήκαν γυναίκα άλλης φυλής; Ποιοί είναι οι λόγοι που τους ωθούν σε κάτι τέτοιο; Διότι θα ήθελαν να δουν τι θα γίνει με το ιχώρ και τα μιτοχόνδρια των κυττάρων, διότι το μιτοχονδριακό DNA κληρονομείται μόνο από την μητέρα. Γι αυτό οι «εκλεκτοί» θεωρούν ότι η μάνα καθορίζει το γένος και όχι ο πατέρας.

Επιπλέον, πρέπει κάποια στιγμή να «σπάσει» επιτέλους η κληρονομικότητα, με ότι μπορείτε να φαντασθείτε σχετικά μ’ αυτό. Η οποία κληρονομικότητα είναι φυλετικό χαρακτηριστικό και δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον. Ο Δαρβίνος ως απόδειξη αυτού είχε πει: «Οι Εσκιμώοι τρέφονται αποκλειστικά με ζωική τροφή, είναι ντυμένοι με χοντρά γουναρικά, έχουν συνηθίσει στο βαρύ ψύχος και μακρύ σκοτάδι. Κι όμως διαφέρουν ελάχιστα μόνο από τους κατοίκους της Νοτίου Κίνας οι οποίοι ζουν αποκλειστικά με φυτική τροφή και είναι εκτιθέμενοι σχεδόν γυμνοί σε καυτό κλίμα και λαμπρό ήλιο». Πρέπει να «σπάσει» η κληρονομικότητα ώστε να μην έχουν άνθρωποι της ίδιας φυλής, ες αεί τις ίδιες συμπεριφορές.

Μελλοντικά, έστω και η ολίγιστη ύπαρξη του ιχώρος σε ανθρώπων DNA μπορεί, κατά την χιλιετή διάρκεια της Νέας Τάξης, αν υπάρξει, να πολλαπλασιασθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξαναεμφανισθούν Έλληνες. Διότι, «μικρά ζύμη όλο το φύραμα ζημοί». Τότε θα ξαναπροκύψει ο κίνδυνος, γιατί θα ενεργοποιηθεί ειδικά ο γονότυπος, τον φαινότυπο τον καταφέρνουν, και οι νέοι Έλληνες πάλι θα πολεμήσουν την αδικία. Διότι ο Έλληνας δεν ανέχεται το άδικο, και θα τους ξαναγκρεμίσει πάλι. Αυτό πρέπει να το προλάβουν με κάθε τρόπο.

Ιστορικοί, θρησκευτικοί και φυλετικοί λόγοι επιβάλουν τους εχθρούς μας να μας αφανίσουν, διότι μόνον έτσι είναι δυνατή, και χωρίς να κινδυνεύει, η εδραίωση της Νέας Τάξης. Δεν μπορούν να διανοηθούν την ύπαρξη περιοχής στον νέο κόσμο τους που να ονομάζεται Ελλάς και να κατοικείται από Έλληνες. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε κ’ εμείς , αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ως έθνος ν’ απελευθερώσουμε την σκέψη μας και να πλανηθεί ελεύθερα πέρα από τα «ηλεκτροφόρα σύρματα» της προπαγάνδας. 

Ο πλανήτης, πέρα από τα «πιστεύω» οποιουδήποτε ζει σ’ αυτόν, είναι άμεσα εξαρτώμενος από την Ελλάδα. Πόσο ωραία το εξέφρασε ο Βίκτωρ Ουγκώ: «Ο κόσμος είναι η Ελλάδα που διαστέλλεται. Η Ελλάδα είναι ο κόσμος που συστέλλεται».
Χρήστος Μαντζιάρης 


(Το μέγεθος του άρθρου μ’ αναγκάζει να μετατοπίσω την πληροφόρηση για την Αθήνα και τη συγκέντρωση των μεταναστών σε Χίο – Λέσβο στο επόμενο άρθρο, με θέμα τον πόλεμο που μας ετοιμάζουν, αλλά και διότι προέκυψε άλλη μία «ύποπτη» ενέργεια των αρχόντων μας, που σημαίνει ότι κάτι κακό έρχεται ταχέως. Έκρινα ότι έτσι θα είναι καλύτερα διότι στο επόμενο άρθρο θα υπάρχει χώρος για παράθεση περισσοτέρων πληροφοριών και λεπτομερών αναλύσεων.)  

πηγή



Share

1 σχόλιο:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1821

ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

ΒΙΝΤΕΟ:
ΚΑΝ'ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ '21 - "ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ" - (Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου - ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11)
https://www.youtube.com/watch?v=bY7goxVd6r0

2.000 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ !
ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ !
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821,
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
"ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ"
ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Ό,τι υπέγραψε στο συμβόλαιο ο Θεός το τηρεί… εμείς κάπου χάσαμε την μπάλα κι έχουμε απαίτηση από τον Θεό να τηρήσει το συμβόλαιο, χωρίς όμως εμείς να τηρούμε ούτε μία πρόταση από αυτό!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ.!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.
ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΝΑΤΑ Ο ΘΕΟΣ... ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ...!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.