24 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.»

«οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αρχίζουν και κουμπώνουν τα γεωπολιτικά γεγονότα με τις συγκλονιστικές προρρήσεις που δόθηκαν από αγιασμένες ψυχούλες.

Μια προσέγγιση των τελευταίων εξελίξεων.
Λίγες μέρες πριν ξεσπάσουν οι διαδηλώσεις στην Αλβανία εναντίον αυτού που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας (βλ. λειτουργία πνευματικού νόμου).
Λίγες μέρες πριν βγει το Βερολίνο με δηλώσεις: Συνέπειες στην ανάπτυξη αν αμφισβητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/166049/verolino-synepeies-stin-anaptyxi-an-amfisvitithei-i-symfonia-ton-prespon. Γεγονός που δείχνει ότι η Γερμανία φοβάται για τις επόμενες μέρες δηλ. το τι θα γίνει στην Βαλκανική Χερσόνησο.
Ήρθαν στην επικαιρότητα προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία που έζησε εκεί δίπλα στο ποταμό Νέστο, ορφανό και από τους δυο γονείς του, στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσουπόλεως.
Προρρήσεις που τις δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και καταγράφηκαν το 1973 από συγγενικό της πρόσωπο, όπως διεξοδικά αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια. 


Ειπώθηκαν λοιπόν σε συγκεκριμένο χωρίο τους:
ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία» 

«Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. 
Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. 

Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο κρύβεται η Τουρκία.

Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη), εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» «ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ  
http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html 

Αν κάποιος επιθυμεί να αμφισβητήσει το παραπάνω χωρίο, ας δει τις τελευταίες εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται σε συσχετισμό με τα γνωστά λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
 

«Από εκεί θα έρθει η απειλή.»
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία;
Δεν μπορώ να το πιστέψω.»
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.
Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη και Επηυξημένη "Μαρτυρίες Προσκυνητών" Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης


Όταν αναγιγνώσκαμε τα παραπάνω, το μυαλό μας πήγαινε μόνο στην Βόρειο ήπειρο, ενώ ο ΑΓΙΟΣ μας έδινε το γενικότερο πλαίσιο των εξελίξεων δηλ. ότι η Αλβανία θα γίνει η θρυαλλίδα μεγάλου κακού. 
Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται αυτό με τα λεγόμενα της παραπάνω χαριτωμένης ψυχούλας 
Δηλ ότι «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.» 

Να τι φαίνεται σήμερα… 
«Η Ρωσία θεωρεί απαράδεκτη τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. 

Στην τακτική συνέντευξη Τύπου σήμερα. η Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα για το Κοσσυφοπέδιο. 

«Σε συνέντευξή του σε ένα τηλεοπτικό αλβανικό κανάλι ο Έντι Ράμα δήλωσε ανοικτά ότι «το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας» και ότι «η ένωση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι σχέδιο Β αλλά σχέδιο Α. Μήπως είχαμε λάθος μετάφραση; 

Το έχουμε ελέγξει αρκετές φορές και από πολλές πηγές. 
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα δεσμεύεται στην υλοποίηση του λεγόμενου σχεδίου Α με τις τρέχουσες συζητήσεις στη διόρθωση των συνόρων στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για μια κατάλληλη συμφωνία μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα» είπε η Ζαχάροβα. 

«Θεωρούμε ότι αυτή η ρητορική είναι εντελώς απαράδεκτη. Στην πραγματικότητα αφορά την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του κράτους της Σερβίας και της αυτόνομης περιοχής του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 του ΟΗΕ», είπε και ζήτησε την αντίδραση της Δύσης, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ σε ‘τέτοια γεωπολιτικά σχέδια’.

Τέτοιες δηλώσεις κατά την άποψή της, θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα, επιδεινώνουν το κλίμα εμπιστοσύνης στην περιοχή των Βαλκανίων και περιπλέκουν το διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.»  
koha.mk The Hellenic Information Team  
https://www.echedoros-a.gr  
https://www.echedoros-a.gr/2019/02/blog-post_828.html#more 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός 
Σε ομιλίες του έλεγε: «να παρακαλάτε να κτυπήσουν οι Ρώσοι τους τούρκους για να γλυτώσουμε την φωτιά που θέλουν να μας βάλλουν εδώ στα Βόρεια σύνορα της χώρας μας»
Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται αυτό με τα λεγόμενα της παραπάνω χαριτωμένης ψυχούλας. 


Δηλ ότι «η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο κρύβεται η Τουρκία.
Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» 

Τις ημεροχρονολογίες τις γνωρίζει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, αλλά υπάρχουν ψυχές δικαίων που μας προειδοποιούν «είστε τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε πόσο ξαφνικά θα γίνουν όλα» 

Να γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ..για τα πνευματικά μας χάλια. Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.
«Επειδή οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες. Γιατί δε θέλω να τούς επισκεφτώ; Λόγω αυτής της διπροσωπίας και της υποκρισίας τους, τα πτώματα θα κείτονται σαν κοπριά στα χωράφια και πίσω από τούς θεριστές σα χερόβολα κι ούτε ένας δε θα βρεθεί να τους περισυλλέγει (Ίερ. 9, 8-22). Η μεγάλη υποκρισία κυριάρχησε στους ηγέτες των χριστιανικών λαών, που αν και μιλούσαν διαρκώς για την ειρήνη στην πραγματικότητα κρυφά έκλειναν συμφωνίες ο ένας με τον άλλον. Και κάθε κρυφή συμφωνία τους σήμαινε πόλεμο. Τους ασεβείς θα παραδώσει στη μάχαιρα, λέγει ο Κύριος (Ίερ. 25, 31). Τους παρέδωσε και θα τους παραδώσει.»
Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.»

Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς http://orthodoxathemata.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

3 σχόλια:

Dimitris D είπε...

Ψευδοπροφητείες και παραπληροφόρηση.
Ο τίτλος εννοεί τον Μάρτιο του 2019, αν η «προφητεία» είναι αληθινή εννοεί κάποιο Μάρτιο κάποια χρονιάς, πχ Μάρτιο 2040.
Πολλοί βλέπουν την Παναγία σε οράματα και όνειρα, δεν τρέχουν να το πουν στον πνευματικό τους για να τους ελέγξει, αλλά όπου γάμος και χαρά αμολάν «Η Παναγία μου είπε». Ο πνευματικός όμως του έδωσε άδεια να το διαδίδει ή του είπε «ήταν πλάνη»;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κοιτα αγαπητε Δημητρη το αν εννοεί τον Μαρτιο του 2019 δεν το ξερω μετα βεβαιότητος... εσυ το λες...
Αν οντως ελεγε στα ισια τον μαρτιο του 2019 τοτε ναι θα ειχαμε μια περιπτωση πιθανης ψευδοπροφητείας οπως οι εκατονταδες που εχουμε ακουσει τα τελευταία χρονια (μεχρι και οτι θα γινει η Β Παρουσια το 2013 ελεγε ενας καλογερος...)
Λοιπον αποφευγουμε τις ημερομηνιες....

Τωρα το να εντοπιζει σημεια και γεγονοτα ο κ Βαρδακας που ερχονται σε καποια σχεση με τα οσα εχει ακουσει απο διαφόρους Γεροντες και προφανως φωτισμενους ανθρωπους δεν νομιζω οτι ειναι κακο...
Ισα ισα που προσπαθει να μας αφυπνιζει...
Το θεμα ειναι λοιπον ότι οφειλουμε να σεβομαστε οσα ακουμε και να προετοιμαζομαστε....
Το αν θα συμβουν αυτο επαφίεται στον Θεό...
Στον Χριστιανισμο δεν πιστευουμε ουτε στο γραμμενο ουτε στο κισμετ...
Το μελλον καθοριζεται απο τις πραξεις μας και απο το θέλημα του Θεού....

Καποτε μιλωντας με εναν Αγιο Γεροντα μου ειπε:
Κοιτα να δεις... Ολα αυτα που βλεπουμε ειναι διορασεις... κι οχι προφητείες...
Ο Θεός μας δειχνει μια πιθανη μελλοντικη κατασταση....
Αυτη ομως η κατασταση μπορει με προσευχες και με μεσιτείες των Αγίων να αλλαξει προς το καλυτερο...
Η μπορεί απο την δικη μας αποτυχία να γινει πιο δυσκολη και πιο βαρια σαν δοκιμασια...

Οταν λοιπον λεει ενας Γεροντας ότι βλέπει καποιο σημείο για το μελλον αυτό επαφίεται στον θεό αν θα γινει ομως και τα σημεια που συμβαίνουν μπορουν καλιστα να ερμηνευθούν απο οσους γνωριζουν την διοραση οτι οδευουμε προς τα εκει...

Ολα οσα μας λενε οι Αγιοι Γεροντές μας, αφορουν τις εξελιξεις των γεγονοτων του μελλοντος συμφωνα με τα όσα ισχυουν εκείνη την εποχή...

Γι αυτο και ποτε δεν θα δεις να λεγονται ημερομηνιες απο τους Γεροντες μας....
Δεν θελουν να διασυρουν την Εκκλησία και να παρασυρθούν σε διορασεις και γεγονοτα που πιθανως ο Θεός μπορεί να αλλαξει στο μέλλον...

Θα σου πω ενα απλο παραδειγμα...
Βγαίνεις το πρωι απο το σπίτι σου και προκειται να τρακαρεις με το αυτοκινητο και να τραυματιστείς ασχημα....
Ομως εσυ βγαίνοντας απο το σπιτι σου κανεις τον Σταυρό σου και λες "Προπορευου Κυριε"... Εκείνη την στιγμη ο θεός αλλαζει το μέλλον και το ατυχημα δεν συμβαίνει ή μπορει να συμβεί αλλά εσυ να βγεις αλωβητος...

Καταλαβες;

Γι αυτο λεμε οτι ο Θεός προγνωρίζει αλλά δεν προορίζει...
Αφηνει τον ανθρωπο με τις ενέργειές του και με την άσκηση της ελευθερίας του να αναλάβει και ενα μερος της ευθυνης του για ότι θα του συμβεί...

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ είπε...

Η ΦΡΑΣΗ ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ- ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΨΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ
«ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html

ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.