24 Φεβρουαρίου 2019

Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο «ΓΟΝΕΑΣ 2»!

Ο φαιδρός και φασιστικός δικαιωματισμός προσπαθεί να επιβάλει θεσμούς εις βάρος της κανονικότητας

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

H Γαλλία είναι μεγάλη χώρα. Σε μέγεθος, Ιστορία, οικονομία. Είναι πυρηνική δύναμη και στον σκληρό πυρήνα του G7. Επίσης, στις πολιτικές της έχει τεράστια επίδραση η αριστερή νοοτροπία, η «πολιτική ορθότητα». Η δυναμική φίλη μας, η Μαρίν Λεπέν, είναι μακράν μπροστά με 8,5% μονάδες από τον Εμανουέλ Μακρόν, πιστό λακέ της παγκοσμιοποίησης και οπαδό της αδιάκριτης αστυνομικής βίας. Oμως μέχρι να δούμε αυτήν την ευκταία αλλαγή, για τη Γαλλία και την Ευρώπη, η γάγγραινα του δικαιωματισμού καλπάζει.

Πρόσφατα, η Γαλλική Εθνοσυνέλευση πήρε μια ιστορική απόφαση, που βάζει τη γαλλική κοινωνία και με τα δυο πόδια στο φρενοκομείο των αριστερών ιδεοληψιών. Καταργήθηκε το «όνομα πατρός» και το «όνομα μητρός» από τα ληξιαρχεία, τα πιστοποιητικά και όλα τα δημόσια έγγραφα και αντικαθίσταται από το σουρεαλιστικό «γονέας 1» και «γονέας 2». Γιατί; Μα, για να ικανοποιηθούν οι ακτιβιστές που πιστεύουν στη θεωρία των 62 φύλων, «επιστημονικά» εφάμιλλη της θεωρίας της κούφιας Γης, της θεωρίας ότι η Γη είναι επίπεδη και ο Hλιος περιστρέφεται γύρω της, κι αν δεν το αποδέχεστε, θα σας τιμωρήσουν οι καλικάντζαροι, που κι αυτοί είναι τόσο υπαρκτοί όσο και τα 62 φύλα των γκουρμέ «επιστημόνων» του απευθυσμένου, οι οποίοι έχουν φτιάξει τομείς πανεπιστημιακών σπουδών γι’ αυτά τα καραγκιοζιλίκια και παράγουν, αλληλοπροωθούμενοι, σωρηδόν διδακτορικά για το αν πετάει ο γάιδαρος κι αν μπορεί να κατεβάσει γάλα ο Μήτσος ή να κατουράει όρθια η Μαρία, που όμως δεν έχει τι να τινάξει. Σου λέει, να μη ρωτάει ο συμμαθητής σου «πώς λένε τη μαμά σου;» και συ να απαντάς «Βρασίδα». Είναι πιο διπλωματικό το «γονέας 2».

Ολο αυτό είναι άλλη μια ολομέτωπη επίθεση στην κανονική οικογένεια, ώστε ο βαθύς ολοκληρωτισμός του δικαιωματισμού να μας πείσει με το ζόρι ότι περπατάμε με το κεφάλι. Επεται η απαγόρευση και της προφορικής χρήσης των όρων «μαμά» ή «μάνα» και «μπαμπάς» ή «πατέρας», ώστε πάλι να ικανοποιηθούν τα ψυχολογικά των σπάνιων πουλιών της κοινωνίας.

Ειλικρινά, όμως, δεν καταλαβαίνω κάτι: Αφού απεχθάνονται τις κοινωνικές συμβάσεις, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν ψυχιατρικής αρμοδιότητας κακέκτυπά τους, όπως, π.χ., του γάμου και της οικογένειας; Πρόκειται για μια εντεινόμενη σε όλη τη Δύση προσπάθεια καταναγκαστικής προσαρμογής της πλειονότητας στα γούστα, στις ανασφάλειες και τις ψυχικές αποκλίσεις και προβλήματα μιας μικρής μειονότητας, που απαιτεί να ονομάζουμε «φύλα» ακόμη και τα πιο περίεργα γούστα στο κρεβάτι και να τους φτιάξουμε και θεσμούς που θα επιβληθούν με δρακόντειους νόμους και αυστηρή καταστολή. Ομως ό,τι ανήκει στην κρεβατοκάμαρα ανήκει στην κρεβατοκάμαρα και δεν θα το κάνουμε θεσμό.

Επεται συνέχεια, π.χ., τα ευαίσθητα αγόρια να παίρνουν απαλλαγή από τη γυμναστική στο σχολείο λίγες ημέρες γιατί θα έχουν «συναισθηματική περίοδο», ώστε να μην αδικούνται σε σχέση με τα κανονικά κορίτσια. Μετά έπεται να γίνει υποχρεωτικό να φοράνε όλα τα παιδιά μία ημέρα αγορίστικα και μία ημέρα κοριτσίστικα ρούχα, να απαγορευτεί τα αγόρια να παίζουν πόλεμο με ψεύτικα όπλα και εν γένει παιχνίδια που αναπαράγουν το κλασικό αντρικό πρότυπο. Θα γίνουν υποχρεωτικά οι λίλιζες, το σχοινάκι και «ο γιατρός», αλλά με εναλλασσόμενους ρόλους. Γιατί όλα αυτά; Για να μην υπάρχουν διακρίσεις, τάχα, ανάμεσα στους κανονικούς γονείς και στα παιδιά τους, από τη μια, και στους gay γονείς και στα υιοθετημένα παιδιά τους, από την άλλη. Αν αισθάνεστε ό,τι όλα αυτά είναι εξωτικά πειράματα των Γάλλων, ρίξτε λίγο νερό στο πρόσωπό σας και δείτε τι λένε οι συριζαίοι βουλευτές και στελέχη και διάφοροι νεοφιλελέδες, εξίσου «δικαιωματιστές», μαζί με τον υστερικό Λόχο Προπαγάνδας τους στα ΜΜΕ και τα Κοινωνικά Δίκτυα. Οπότε, προσεχώς στην πόρτα σας.

Ο μηχανισμός που προωθεί όλο αυτό το θεσμικό φρενοκομείο είναι ο ίδιος, ιδεολογικά αλλά και από άποψη δικτυωμένων οργανώσεων και προσώπων, με αυτόν που προωθεί τον ισλαμικό εποικισμό, τη διάλυση των εθνικών κρατών και την κατάργηση των συνόρων στην Ευρώπη, με τον Σόρος, τις ΜΚΟ του και τους Χατζατζάρηδές του στις κυβερνήσεις, στα εθνικά Κοινοβούλια, στο Ευρωκοινοβούλιο και στις «ανεξάρτητες Αρχές». Ισως είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που είδε ποτέ η Ευρώπη, η οποία έχει στόχο τον μισθό σου, την οικογένειά σου, την Πατρίδα σου.

Δεν είναι μακριά η ημέρα που θα βγει το πρώτο διεθνές ένταλμα για τον Σόρος και τους άλλους δήμιους της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας τους. Ως τότε, όμως, οφείλουμε να αντισταθούμε με όλα τα μέσα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Οι σύγχρονοι φασίστες του δικαιωματισμού έχουν αρχίσει να επιβάλλουν και στην Ελλάδα τέτοιους ολοκληρωτικούς θεσμούς κατά της πλειονότητας και της κανονικότητας.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ επαναλαμβάνει πως θα αγωνιστεί τόσο στη Βουλή των Ελλήνων όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο για την προστασία της αληθινής Μάνας και ακόμη περισσότερο της μονογονεϊκής οικογένειας, προστατεύοντας τη μητρότητα και την παιδική ηλικία, όπως ορίζει το Σύνταγμα, δημιουργώντας θετικά κίνητρα για τις γεννήσεις και την υγιή και ασφαλή ανατροφή Ελληνόπουλων, ώστε να νικήσουμε τον βουβό Μολώχ της υπογεννητικότητας, ενώ θα καταργήσουμε όλους τους νόμους του φαιδρού, αλλά βαθύτατα φασιστικού δικαιωματισμού.

Η Μάνα θα παραμείνει Μάνα κι ο Πατέρας θα παραμείνει Πατέρας. Οποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και θέλουν με το ζόρι να αλλάξουμε τη φύση του Ανθρώπου, για να προσαρμοστούμε στα ιδιαίτερα γούστα τους, ας επισκεφτούν κάποιον ειδικό. Ο νομοθέτης δεν έχει καμιά δουλειά να τους τα κάνει νόμο.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

δημοκρατίαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.