21 Ιανουαρίου 2019

«Χρυσαυγίτες» made-by-Syriza

Του Άγη Βερούτη 

Είναι αλήτες όποιοι ρίχνουν δακρυγόνα σε ειρηνική διαδήλωση.
Η δικαιολογία που έριξαν 5 τόνους χημικών στην ειρηνική διαδήλωση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων, ήταν πως 50 «πιτσιρικάδες» με μάσκες και κουκούλες πέταγαν στρακαστρούκες στα ΜΑΤ.

Φεύγοντας από την πλατεία Συντάγματος με τα μάτια κόκκινα από τα χημικά και τη μύτη μου να στάζει από τα δακρυγόνα και το συνεχή βήχα, στη Σταδίου πλησίασα έναν αξιωματικό των ΜΑΤ και τον ρώτησα: «δεν είναι ντροπή να πετάτε δακρυγόνα σε διαδήλωση με γυναίκες και παιδάκια;» Μου απάντησε «Ναι. Είναι ντροπή...». Του έσφιξα το χέρι για την ειλικρίνειά του και έφυγα.

Λίγο πιο πάνω, συνάντησα μια ομάδα αστυνομικών των ΜΑΤ και τους έκανα την ίδια ερώτηση. Ένας νεαρός μου είπε ότι τα χημικά τα έριξαν γιατί τους επετέθησαν Χρυσαυγίτες. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν τους συνέλαβαν με τα γκλοπ αντί να πετάξουν χημικά σε ολόκληρο λαό ενός εκατομμυρίου, δεν μου απήντησε.

Γελάει ο κόσμος με την Προκάτ Χρυσή Αυγή ιμιτασιόν του ΣΥΡΙΖΑ. Γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις του καθεστώτος ότι ήσαν μόνο 60.000 στο Σύνταγμα. Ίσως εννοούσαν από τον Ευαγγελισμό ως το Πολεμικό Μουσείο γιατί η πραγματικότητα είναι πως ήταν παραπάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος εκεί.

Στιγμιαία είδα μπροστά μου να φυγαδεύουν τον Μιχαλολιάκο σχεδόν τρέχοντας καμία δεκαριά φουσκωτοί, λίγο μετά τις 14:00. Αν ήταν τόσοι οι Χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα τότε γιατί να τον φυγαδεύσουν έτσι βιαστικά άραγε;

Παίρνουν χάπια αδυνατίσματος οι Χρυσαυγίτες; Κόντυναν ξαφνικά; Φόρεσαν χαλκάδες και σκουλαρίκια όπως τα 150 παιδάκια με τις κουκούλες και τις μάσκες και τα σακίδια στην πλάτη, που προκαλούσαν τους αστυνομικούς να πετάξουν τα δακρυγόνα και να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωση;

Έχει δημοκρατία μια χώρα που η κυβέρνηση επιτίθεται στους πολίτες της με χημικά, για να τους στερήσει το συνταγματικό τους δικαίωμα να διαδηλώνουν ενάντια στις δρομολογήσεις της;

Γελάει ο κόσμος με την ύπουλη απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τους συριζομπαχαλάκηδες των Εξαρχείων που εισέβαλαν στο ειρηνικό συλλαλητήριο για €50 έκαστος ως δήθεν Ακροδεξιά στοιχεία και Χρυσαυγίτες επειδή τους φόρεσαν μαύρα φούτερ. Φυσικά έκαναν την γνωστή δουλειά του Εξαρχειώτικου παρακράτους για να προκαλέσουν την ρίψη χημικών σε εκατοντάδες χιλιάδες γυναικόπαιδα κι ειρηνικούς διαδηλωτές.

Η όλη φαρσοκωμωδία συνεχίζεται με δηλώσεις απίστευτου θράσους του κυβερνητικού τσίρκου εναντίον των «ακραίων στοιχείων» που τώρα ρουφάνε τις δόσεις τους στα γνωστά στέκια τους στα Εξάρχεια με το €50ευρω που εισέπραξαν το μεσημέρι.

Μακριά από μας κάθε απόπειρα ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής για την εγκληματική της δράση. Οι φιλελεύθεροι είμαστε κάθετα αντίθετοι απέναντί της όπως είμαστε απέναντι και σε κάθε φασιστική αντίληψη από όπου κι αν προέρχεται.

Μπορεί και κάποια ανεγκέφαλα παιδοβούβαλα της Χ.Α. να ενεπλάκησαν σε επεισόδια. Δεν ξέρω. Σίγουρα όμως όχι μαζί με τα ανήλικα παιδιά των Εξαρχείων και τα χουλιγκανοπρεζόνια που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τους αναπαραστήσουν στο Σύνταγμα μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες. Χρυσαυγίτες 1.60 και 50 κιλά με χαλκά στη μύτη και σκουλαρίκια στα φρύδια πρώτη φορά είδαμε χθες το μεσημέρι!

Μερικοί δεν πρόλαβαν να φορέσουν τα full face κράνη τους κι έκαναν τους ανυποψίαστους διαδηλωτές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η χρυσή Αυγή-ιμιτασιόν “made by Syriza” ενώ έτρεχαν σε σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον.

Ως που θα φτάσει η φαντασία των ομολογουμένως ευφάνταστων συντρόφων Τσιπροπολάκηδων για να κατασκευάζουν ακροδεξιούς κι εκεί που δεν υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι αλήτες από τους λαθροκυβερνήτες της μειοψηφίας του εκλογικού 20% που πέταξαν χημικά ενάντια στην δίχρονη Μαρία και τη μάνα της, που τις συνάντησα στο μετρό της επιστροφής, ή στην ηλικιωμένη 85χρονη κυρία στο αναπηρικό καροτσάκι μπροστά στη Μεγάλη Βρετάνια ή τον υπέργηρο παπά που περπάτησε με το μπαστούνι του όλη την Β. Σοφίας υποβασταζόμενος από την εξίσου ασπρομαλλούσσα παπαδιά του. Ούτε τους φίλους μου που ήρθαν με τη σημαία στο χέρι, από τη Χαλκίδα ο Κώστας, από τη Σπάρτη ο Ηλίας, από τη Λιβαδειά ο Μίμης και από την Κομοτηνή ο Νίκος. Με τη σημαία στο χέρι.
Ούτε κανέναν!

Η Παπακώστα έδωσε την εντολή να πετάξουν τα χημικά στα γυναικόπαιδα. Ο άντρας της ο στρατηγός δεν της είπε τίποτα γι’αυτό;

Ντροπή τους!
Ντροπή!
Ντροπή...  

liberal.gr
το είδαμε ΕΔΩ 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.