23 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΙΑ «ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…;;; H Γεωργία ΜΠΙΤΑΚΟΥ μήπως;;;

Ασκήθηκαν διώξεις λένε, και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, εναντίον πολιτών για τα έκτροπα στο Μέγα Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας.

Όμως δεν μας λένε ΠΟΙΟΣ ώθησε τους πολίτες στο να γίνουν τα επεισόδια και γιατί…;;;
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε το πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι που σας παραθέτουμε ΕΔΩ…!!! 

Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι αυτή που προτρέπει τον κόσμο να καταλάβει το Κοινοβούλιο και έτσι να δημιουργηθούν επεισόδια και χάος ηταν η κα Γεωργία η… Μπιτάκου…!!! 

Δείτε και ακούστε προσεκτικά το βιντεάκι και θα καταλάβετε πολλά…!!! 

Άρα η Γεωργία Μπιτάκου ήταν που προέτρεψε τον κόσμο σε κατάληψη του Κοινοβουλίου. 
Η Γεωργία Μπιτάκου που μέχρι πριν λίγο καιρό προπαγάνδιζε φανατικά υπέρ του Αλέξη Τσίπρα…



Μήπως λοιπόν η Γεωργία Μπιτάκου έπαιξε το ρόλο του προβοκάτορα σε διατεταγμένη κυβερνητική υπηρεσία, ώστε κάποιοι κουκουλοφόροι να ξεκινήσουν τα έκτροπα για να επέμβει η Αστυνομία να ρίξει ληγμένα και απαγορευμένα χημικά σε παιδιά, γυναίκες και γέρους για να διαλυθεί το Μέγα Συλλαλητήριο…;;; 

Η κυρία Μπιτάκου οφείλει εξηγήσεις στο Λαό! Και φυσικά περιμένουμε από την υπερδραστήρια Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ξ. Δημητρίου να πράξει τα δέοντα και να στείλει κάθε κατεργάρα στον πάγκο της. Για να δούμε όμως θα το πράξει…;;; 

Το αποκαλυπτικό βίντεο που σας παραθέτουμε είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων λέμε. Το ερώτημά μας είναι το εξής: Είναι ή δεν είναι κακούργημα η προτροπή σε κατάληψη του Κοινοβουλίου και σε επεισόδια…;;; Ο λόγος λοιπόν στην κα Εισαγγελέα…!!!

Και ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ επειδή διαφωνούμε με την ΠΛΗΡΗ, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΝΑΚΤΗΣΗ της Ελλάδος μας από τα χέρια εκείνων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ της Βουλής –μακάρι ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί τελικά ενάντια στο σάπιο κατεστημένο εκεί!- αλλά επειδή ολ´αυτά φαίνονται λίγο…ΣΤΗΜΕΝΑ από πλευράς της κυβέρνησης και αυτών τών δήθεν «κοινωνικών ταραξιών», ΓΙ᾽ΑΥΤΟ. 

Δείτε τώρα το βίντεο και μετά συνεχίζουμε… 

Πηγή του βίντεο Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ 

Δείτε τώρα και το επόμενο βίντεο που είναι η πλήρης εκδοχή του πρώτου και που προέρχεται από το κανάλι της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΥ!!!…

Έτσι μου φαίνεται εμένα φίλες και φίλοι μου. Και σύμφωνα με μια πολύ καλή πηγή μου από την Αθήνα, μου γράφει τα εξής, διορθώνοντας κάποια πράγματα για μας… 

Επειδή οι Μακεδονικές Οργανώσεις την κατέβασαν από την εξέδρα έκανε τα γνωστά της… Και δεν έγιναν μετά το Συλλαλητήριο τα επεισόδια… Έγιναν στην αρχή… Ήθελαν να το διαλύσουν λόγω του μεγάλου όγκου και του παλμού που είχε… Αλλά οι περισσότεροι μείναμε εκεί παρότι τα μάτια μας καίγανε από τα χημικά… Και όπως είδες τα λαμόγια της Μπιτάκου που τα έκαναν αυτά είχαν έρθει προετοιμασμένοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες και με καδρόνια κλπ πολεμοφόδια… 

Ἡ συνέχεια στὸν παρακάτω σύνδεσμο 
Πηγή: http://greeknewsondemand.com/
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ


ΣΧΟΛΙΟ

Οφείλω χάριν δικαιοσύνης να πω ότι η Μπιτάκου έχει αγωνιστεί για την Μακεδονία και την Βόρειο Ηπειρο κι έχω μερικούς καλούς φίλους που την εκτιμούν και αναγνωρίζουν τον αγώνα της και ίσως μάλιστα βρείτε και στο ιστολογιό μας αναφορές ή βίντεο που φαίνεται η εθνική δράση της.

Ωστόσο η Μπιτάκου παραμένει ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο κι έχει επίσης κατηγορηθεί για αυτοπροβολή και υπέρμετρη φιλοδοξία ή ακόμα και για κρυφοπαλαιοημερολογίτισσα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα στον αγώνα για την πατρίδα και της Ορθοδοξία)....

Θεωρώ ότι το δικαιότερο είναι ο κάθενας μας να παρακολουθήσει ή να ερευνήσει τις δραστηριότητές της και να αποκτήσει δική του προσωπική άποψη για το πρόσωπό της...

Εαν κάποιος αναγνώστης έχει στοιχεία ότι όλα τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο είναι απλά συκοφαντείες και δεν αληθεύουν παρακαλώ πολύ να μας ενημερωσει ώστε να αναρτήσουμε και τα στοιχεία εκείνα ως αντίλογο....
(επίσης ο χώρος των σχολίων είναι πάντα ανοικτός για όσους έχουν αντιρρήσεις ή κάποια διαφορετική άποψη) 



Share

4 σχόλια:

dermatas είπε...

Φίλε Θάνο σέ χαιρετῶ ὃπως πάντα ἐγκάρδια .
Σχετικά μέ τό δημοσίευμα πού κάποιοι σοῦ ὲστειλαν γιά τήν κα Μπιτάκου, ἒχω νά πῶ.
Ἂς μήν μᾶς ἐπηρεάζουν κακόβουλες φῆμες καί πονηρά δημοσιεύματα !
Ἡ Μπιτάκου μπορεῖ κάποτε να στήριξε τόν Σύριζα ὃπως καί πάρα πολλοί Ἓλληνες οἱ ὁποίοι παραπλανήθηκαν .
Δέν σημαίνει αὐτό ὃτι δέ δικαιοῦται να διορθώσει τό λάθος της .
Ἐπειδή τήν παρακολουθῶ, εἶδα ὃτι ἒχει πάρει δυναμικές πατριωτικές πρωτοβουλίες σε πολλά μέτωπα. Τήν εἲδαμε να συμπαρίσταται στήν οἰκογἐνεια τοῦ Κατσίφα στήν Β.Ἣπειρο! Νά τρέχει παντοῦ καί νά ἐμψυχώνει τούς πολίτες πάνω στά ἐθνικά θέματα.
Ἐδῶ ἀπεδείχθη ὃτι τό ἲδιο κράτος δημιούργησε τήν κατάστασι μέ τό παρακρατος του στό Σύνταγμα, κι'ἐμεῖς πᾶμε νά ρίξουμε τό βάρος σ΄αὐτήν τήν γυναῖκα ; (!!!)
Λυπᾶμαι! Δέν μπορῶ νά σιωπήσω ἀπέναντι σε τέτοια μηθεύματα πού προωθοῦν κάποιοι! Διότι ἀντί νά προσπαθοῦν να προσεγγίσουμε ἀλλήλους , παράγουν καί προωθοῦν πραγματικά ἐμφύλιο πόλεμο !
Νά δώσουμε ἐπιχειρήματα στο κράτος τῆς άνομίας γιά να τήν συντρίψει !
Μεγάλη νίκη !!!...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Και πολυ καλα κάνεις φιλε μου που υποστηριζεις την θεση σου.
Και εξαιτίας σου αλλά και ενός άλλου καλου μου φιλου που την γνωριζει θα προσθεσω ενα σχετικο σχολιο απο κατω απο το άρθρο....

Ωστοσο πρεπει να σου πω οτι εχω ακουσει κι από άλλους καλους μου φιλους πατριωτες άσχημα πράγματα γι αυτην οπως οτι αυτοπροβάλλεται ειναι φιλοδοξη κλπ....
Ομως εξ όλων όσων εχω ακουσει μονο ενα με ενοχλησε αληθινα....
Στο περσινο μεγαλο συλλαλητηριο στην Αθηνα για την Μακεδονια τον Φεβρουαριο του 2018 ειχε ανεβει στην εξεδρα μαζι με τον ηγουμενο της Μονης Εσφιγμενου Μεθοδιο τον οποιο έφερε στο μικροφωνο με το έτσι θελω, να μιλησει....
Αυτο ηταν απαραδεκτο διοτι ολοι οι αρχιερεις και οι λοιποι ιερεις ενοχληθηκαν αρκετα ακουγοντας τον υβριστη και συκοφαντη των μεγαλων μας Αγίων Παισιου και Πορφυρίου να παιρνει τον λογο στην διαδηλωση....

Δυστυχως φιλε μου η διχονοια πληττει τους πατριωτες και η ευθυνη γι αυτην βαραινει καποιους εξ αυτων....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

maria koumi είπε...

Η ΜΠΗΤΑΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 3.2 ΛΕΠΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΟ 4.4 ΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ YOUTUBE
Αλλαγή του Πολιτικού Συστήματος, οι θέσεις της Διεξόδου Ελλάς με ευκαιρία τη ΔΕΘ
https://www.youtube.com/watch?v=syyxVqqubA8

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.