Τελευταίες αναρτήσεις

27 Ιανουαρίου 2019

«Πειράζουν» τα ΑΘΩΑ μυαλά των παιδιών: 'Drag queens' διαβάζουν ....παραμύθια σε βιβλιοθήκη στην Αθήνα! (σώστε τα παιδιά μας)

ΠΑΛΙ ...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
ΠΑΛΙ "ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ";
ΠΑΛΙ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ";
ΠΑΛΙ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ";
ΠΑΛΙ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ";


H ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ (και ανεμπόδιστη διαρκώς...) νεοταξική προπαγάνδα στο μεγαλείο της!!!

Η προπαγάνδα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ έφτασε στο μεγαλείο της, καθώς πλέον τρανσέξουαλ διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά σε βιβλιοθήκη της Αθήνας. Οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην ψυχική υγεία και ισορροπία των μικρών παιδιών, προφανώς δεν έχει καμία σημασία.

Όλα θυσία στο βωμό της Νέας Τάξης και της πολιτικής ορθότητας.

Απ’ ότι φαίνεται η προώθηση της ιδεολογίας των τρανσέξουαλ σε παιδιά έφτασε και στη χώρα μας, με drag queens να διαβάζουν σε παιδιά ηλικίας 4 ως 8 ετών παραμύθια που καταρρίπτουν ”έμφυλα στερεότυπα” σε βιβλιοθήκη της Αθήνας πριν λίγες μέρες.

Το πρώτο εργαστήρι ”Drag for kids” πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου στην ”Βιβλιοθήκη Φλάφι” (Fluffy Library) στα πλαίσια ενός καλλιτεχνικού πρότζεκτ της εικαστικού Αντιγόνης Τσαγκαροπούλου, το οποίο φιλοξενείται από την Atopos CVC. 

Το facebook της βιβλιοθήκης ”Φλάφι” περιέγραψε την εκδήλωση ως ”Παιχνίδι, δημιουργικότητα, ανακάλυψη, μεταμφίεση, ουράνια τόξα, χνουδωτή απαλότητα, συγκινητικά παραμύθια, drag πριγκίπισες με πολιτικά μηνύματα, εξωγήινες που καταρρίπτουν έμφυλα στερεότυπα” και ”πολύ αγάπη στην κάθε μοναδικότητα.”

Το πρώτο ”Drag for kids” στην Αθήνα διοργανώθηκε από την Παρασκευή Δαμάσκου η οποία μιλώντας στο Antivirus δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι στόχος της εκδήλωσης ήταν η τρανσέξουαλ προπαγάνδα και η κάμψη των αντιστάσεων των παιδιών ώστε να καταρρίψουν την βιολογία και να γίνουν μέρος του ”δικού τους κόσμου”:
”Η ιδέα αυτή γεννήθηκε μέσα από το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μου υπόβαθρο, σε συνδυασμό την αγάπη για το ντραγκ και την ακτιβιστική εσωτερική ανάγκη και επιθυμία ενεργειών με στόχο την αναδιαμόρφωση της κοινής ετερο αντίληψης για τις λοατκι+ οντότητες…” 


”Οι στόχοι του Drag for Kids είναι το άνοιγμα ενός διαλόγου περί των έμφυλων επιτελέσεων πέραν του στερεοτυπικού κοινωνικού διπόλου, και δίνεται η δυνατότητα τόσο στα παιδιά, όσο και στους ενήλικες που τα συνοδεύουν, να προσεγγίσουν οντότητες που δεν συναντούν στην καθημερινότητά τους, όπως οι drag queens. Από την πλευρά μας, η προσέγγισή μας έχει στόχο να ενσυναισθανθεί τις ενδεχόμενες αντιστάσεις, που μπορεί να προκύψουν από τους συμμετέχοντες, ως αποκύημα κοινωνικών κατασκευών, να αποδεχτεί και να ανοίξουμε τις πόρτες του δικού μας πολύχρωμου, γκλιτεράτου, φροντιστικού, πονεμένου και δυναμικού κουήρ κόσμου…”.

Η Παρασκευή Δαμάσκου εκπαίδευσε επίσης τις drag queens στην φιλοσοφία διαπαιδαγώγησης του ”Attachment Theory” και η ίδια είναι και επίσημη συνεργάτιδα της Attachment Parenting Hellas, ένα πρόσφατο οργανωμένο δίκτυο επαγγελματιών που προσφέρουν εκπαιδευτικές και ψυχολογικές υπηρεσίες σε γονείς και το οποίο με τη σειρά του είναι μέλος της Attachment Parenting International, σύμφωνα με το Off the Record.

Κάπου εδώ αρχίζει να γίνεται αντιληπτό ότι η όλη ιστορία δεν αφορά μόνο την τρανσέξουαλ ιδεολογία αλλά ως συνήθως και… μπίζνες.

Στο περσινό του άρθρο στην Guardian με τίτλο ”Η διαβολική μεγαλοφυία της βιομηχανίας συμβουλών για μωρά”, ο Oliver Burkeman γράφει: 

”Το Attachment parenting πατάει σε ένα θέμα οικείο στην αυτοβοήθεια: την ιδέα ότι πρέπει να απορρίπτετε την εξωτερική πραγματογνωμοσύνη για χάρη των δικών σας ενστίκτων – εκτός από την περίπτωση που ο γκουρού προσφέρει αυτή τη συμβουλή, ο οποίος απαιτεί την υπακοή σας στην εμπειρία του ή της.” 

Η φιλοσοφία αυτή διαπαιδαγώγησης που πωλείται από επαγγελματίες είναι κυρίαρχη στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, και σύμφωνα με την Amy Tuteur είναι η γονεϊκή ιδεολογία που ευνοείται από τις ελίτ. Γράφει ότι το Attachment parenting ”είναι μια φιλοσοφία προνομίων. Είναι απολύτως απρόσιτο για γυναίκες που είναι φτωχές, εργάζονται σε χαμηλές θέσεις εργασίας και στερούνται την υποστήριξη ενός συντρόφου που κερδίζει αρκετά ώστε να τo καταστήσει οικονομικά εφικτό.” 

Τουτέστιν, η διοργανώτρια αυτής της εκδήλωσης βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση στην οποία ανήκει και η ίδια, με όχημα την τρανσέξουαλ ιδεολογία.

Όλα αυτά, ασχέτως των επιπτώσεων στην ψυχοσύνθεση των παιδιών. Στο εξωτερικό όπου αυτές οι πρακτικές προωθούνται εδώ και πολλά χρόνια και βρήκαν έδαφος σε πιο αδύναμα παιδιά που αναζητούσαν μια ταυτότητα για να κάνουν την εφηβική τους επανάσταση, τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Μόλις πριν λίγες μέρες η βρετανική
The Sun μετέδωσε ότι στη Βρετανία ένα παιδί την ημέρα αλλάζει το φύλο του, κάποια ως και 10 ετών. Στην Αμερική, σοκαρισμένες μητέρες βλέπουν τις κόρες τους να επιστρέφουν με μουστάκια και έχοντας κάνει αφαίρεση στήθους, ενώ παιδιά drag queens φωτογραφίζονται με γυμνούς άντρες. 

Προς το παρόν, η διαφορά με ανάλογες δράσεις σε χώρες του εξωτερικού όπως ο Καναδάς και οι ΗΠΑ, είναι ότι σε εκείνες τις χώρες οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώνονται πλέον ανοιχτά σε δημοτικές βιβλιοθήκες ακόμη και από σχολεία. 

Επειδή λοιπόν τα παιδιά δεν είναι πειραματόζωα, ίσως θα πρέπει να αναλάβουν δράση οι οργανισμοί προστασίας τους και ταυτόχρονα οι γονείς που σκέφτονται να πάνε τα παιδιά τους σε τέτοιες εκδηλώσεις να αφήσουν στην άκρη τον εγωϊσμό τους και να σιγουρευτούν ότι τα παιδιά τους δεν θα θυσιαστούν στον βωμό μιας ιδεολογικοπολιτικής ατζέντας. 

ΠΗΓΗ 

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/01/drag-queens.html
ΟΔΥΣΣΕΙΑShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.