Τελευταίες αναρτήσεις

28 Ιανουαρίου 2019

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ

Τι λένε συνήθως όσοι προδίδουν πατρίδα και λαό: "Αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον"

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Με την προδοσία στη Μακεδονία μας έχουμε δει όλα τα πιθανά και απίθανα κόλπα της προπαγάνδας να χρησιμοποιούνται από τους βιαστικούς χονδρεμπόρους εθνικών δικαίων. Ενα από αυτά είναι η κατηγορία για «αρχαιοπληξία» και «προγονοπληξία» εκείνων που υπερασπίζονται ό,τι πολυτιμότερο έχει η χώρα: την Ιστορία και τον πολιτισμό της. Αυτοί που θέλουν να διαφυλάξουν τις ελληνικές χιλιετίες της Μακεδονίας είναι «κολλημένοι» και «εθνικιστές». Οι ελληνόφωνοι νενέκοι και οι Σκοπιανοί αρλεκίνοι, που διαδίδουν ως αληθινό το παραμύθι του σλαβικού «μακεδονισμού», είναι οι «σοβαροί» και οι «ρεαλιστές».

Η δική μας πολυχιλιετής Ιστορία είναι ανάξια λόγου γιατί είναι παρελθόν, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τις δεκαετίες του σκοπιανού καραγκιοζιλικιού «για να μην τους προσβάλουμε». Σίγουρα, αξίζει σεβασμό από τους αριστερούς και τους θλιβερούς ουραγούς τους κάθε Σκοπιανός κομπάρσος που ντύνεται Μεγαλέξανδρος και σκυλοβρίζει την Ελλάδα. Οι πρόγονοί μας, που μάτωσαν για τη Μακεδονία, θεωρούνται του πεταματού από την κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία «ολοκληρώνει το έργο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ», όπως ειπώθηκε με καμάρι από τη Σία Αναγνωστοπούλου. Επιπλέον, σε κάθε κουβέντα και σε κάθε ανταλλαγή επιχειρημάτων για την υπόθεση, λένε -όποτε επικαλείται κάποιος Ελληνας τα ιστορικά δεδομένα- «αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά, στο μέλλον». Λες και η ανθρωπότητα ξεκινά κάθε ημέρα από το σημείο μηδέν. Λες και η Ιστορία δεν είναι ένα χωροχρονικό συνεχές, μια μεγάλη υπόθεση που εξελίσσεται και πρέπει να γνωρίζεις τι έχει προηγηθεί.

Κάθε ανθρώπινη ιδιοκτησία, από μια συσκευή τηλεόρασης μέχρι αυτοκίνητο, οικόπεδο, οικία, τάνκερ και πίνακας ζωγραφικής, έχει ιστορία. Κρατάμε τις αποδείξεις, τα συμβόλαια αγοράς, τα πιστοποιητικά γνησιότητας για να μπορούμε να αποδεικνύουμε στις Αρχές και στους ιδιώτες ότι είναι δικά μας. Θα παραγράψουμε την Ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας για να μην… κακοκαρδίσουμε το κράτος του Σόρος και τους υπαλλήλους του, την ίδια στιγμή που, όταν χαλάσει σεσουάρ, ψάχνουμε την απόδειξη για να δούμε αν καλύπτει η εγγύηση τη δωρεάν επισκευή του; 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.