Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης

Την περίοδο αυτή πάλι το ίδιο έργο παίζεται στην κομματική κονίστρα της χώρας μας. Ενώ όλοι γνωρίζουμε, εάν η εκάστοτε Κυβέρνηση συνεργαζόταν με την αντιπολίτευση, που είναι τόσο απαραίτητη στην παρούσα διεθνή κατάσταση, θέτοντας ως κύριο σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του τόπου κατά προτεραιότητα, Εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λπ. ως ένα δημοκρατικό κράτος, θα είχαμε σαν Ελλάδα και σαν έθνος τεράστιες επιτυχίες. Παρ’ όλα αυτά κάνουμε κάνουμε ακριβώς το αντίθετο και η Κυβέρνηση ενεργεί πλέον χωρίς Δημοκρατικές διαδικασίες. ΓΙΑΤΙ; Αυτός δεν είναι ο αποκλειστικός λόγος που τους χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός λαός; Αυτό δεν είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας, με περισσότερες προτάσεις για καλύτερες λύσεις;

Έναντι λοιπόν αυτής της επιβαλλόμενης απλής λογικής αναγκαίας, βασικής και απαραίτητης πολιτικής συμπεριφοράς κάθε τόσο, βρίσκεται και ένα θέμα απάτης, κομπίνας, ελλείψεως ηθικών αρχών να ταλανίζουν τον πολιτικό χώρο, συμπεραμαρτούντων και των αποκλειστικά, μόνο εμπορικά σκεπτομένων ΜΜΕ. Εχθές είχαμε την Siemens, σήμερα έχουμε την novartis, αύριο κάτι άλλο, που είναι βεβαίως σοβαρά διότι άπτονται της ηθικής και των αξιών των πολιτικών μας, όμως και πάλι αρχίζει αντί αντικειμενικής πολιτικής εξέτασης, η πολεμική. 

Λένε λοιπόν κάποιοι από την κυβερνητική παράταξη, με απλά κομματικά κίνητρα ότι το θέμα βαρύνει αποκλειστικά την αντιπολίτευση, απαντούν από την αντιπολίτευση κάποιοι, η κυβέρνηση τα λέει αυτά για να συγκαλύψει τα δικά της ατοπήματα. Από την άλλη έρχεται το πολιτικό Μωσαϊκό των αντιπαραθέσεων να συμπληρωθεί με το Κ.Κ.Ε. να λέει φταίει ο δικομματισμός και η αντιλαική πολιτική της πλουτοκρατίας λένε φταίει ο δικομματισμός και η αντιλαϊκή πολιτική της πλουτοκρατίας (καίρια προπαγανδιστική λέξη). Είναι εξακριβωμένο πλέον ότι, οι πολιτικοί μας, όταν το κράτος κλυδωνίζεται σε ανούσιες και τέρμονες αντιπαραθέσεις, αυτοί δυστυχώς ηδονίζονται. 

Ο Πυθαγόρας έφυγε από την Σάμο, διότι δεν μπορούσε να υπομένει την τυραννία του Πολυκράτη, επίσης έφυγε και από τον Κρότωνα της Ιταλίας διότι δεν άντεξε την Οχλοκρατία της Δημοκρατίας.

Σήμερα αυτή η πολιτική νοοτροπία των κομμάτων της Βουλής έφθασε στο σημείο, από την μία να διατυμπανίζουμε για την δημοκρατίας μας και από την άλλη να καταπατούμε τις αρχές λειτουργίας αυτής. Όπως έφθασε στο σημείο ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, αδιαφορώντας για την γνώμη της Βουλής και για το αίτημα σχεδόν ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού, να παραδώσει δι’ υπογραφής του το όνομα της Μακεδονίας,την Μακεδονική γλώσσα και την εθνότητα την Μακεδονική, στο συνοθύλευμα λαών του νέου κράτους στα Σκόπια. Πιστέυαμε μέχρι σήμερα ότι δεν θα υπάρξει Έλλην Πρωθυπουργός, να υπογράψει αυτό το ανουσιούργημα. Κι’ όμως υπήρξε. 

Δυστυχώς για τον πρωθυπουργό μας, η πολιτική σταδιοδρομία του υπήρξε, η χειρότερη που πέρασε ποτέ, από την Ελληνική πολιτική. Η Ιστορία θα είναι αμείλικτη γι’ αυτόν. Δεν το εύχομαι, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, το θλιβερό τέλος της πολιτικής του, ήταν η υπογραφή της αντεθνικής συνφωνίας των Πρεσπών. Δεν υπάρχει δυστυχώς καμία δικαιολογία.

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντσγος ε.α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ. Σ. Ε.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.