Σελίδες

11 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στο «Μέγαρο» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας!!!!

Με χαιρετισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «ανοιχτή» εκδήλωση με τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και στελέχη της Κεντροαριστεράς, όπου όλοι τους αναμφίβολα θα ταχθούν υπέρ της συμφωνίας λέγοντας πόσο ωραία είναι.

Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, και οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Ραγκούσης και Νίκος Μπίστης.

Ακόμη, οι πανεπιστημιακοί, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μαρατζίδης, Σωτήρης Βαλντέν και ο πρώην υπουργός και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ , Μιχάλης Σταθόπουλος

Το ενδιαφέρον είναι πως την εκδήλωση οργανώνει κάποια «πρωτοβουλία πολιτών που τάσσεται υπέρ της ανάγκης επίλυσης του "Μακεδονικού"», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την οποία όμως ουδείς γνωρίζει!

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Κατά καιρούς είχαμε αναρτήσει λίστες προδοσίας με βουλευτές που ψήφισαν τα 3 μνημόνι, με αυτούς (πολιτικούς, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς κ.α.) που ψήφισαν υπέρ του ανθελληνικού Σχεδίου Αναν για την Κύπρο μας, με αυτούς που κατηγόρησαν για εγκληματίες πολέμου τους Ελληνες που πολέμησαν στην Βοσνία στο πλευρό των Σέρβων... κλπ...
Η πιο μεγάλη όμως λίστα προδοσίας από όλες θα είναι αυτή που αναμένεται στο μέλλον με την ψήφο των βουλευτών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας...
Εκεί αληθινά προσωπικά θεωρώ δύσκολο να συγκρατηθούμε οι Ελληνες απλά σε αφορισμούς και καταδίκες....

Για την Μακεδονία έχυσαν το αίμα τους χιλιάδες πρόγονοί μας και η προδοσία αυτή (αν συμβεί) θα πληρωθεί μόνο με το αίμα των προδοτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.