31 Ιανουαρίου 2019

ΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

Ελληνόφωνη Αριστερά: Μια στρούγκα που βγάζει σλάβικο τυρί, το οποίο προκαλεί δηλητηρίαση, όποτε κι αν το καταναλώσεις

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος 

Bασική αρχή: Ουδείς ωφέλησε την Ελλάδα ατιμώρητος. Βασική αρχή Νο2: Ουδείς έβλαψε την πατρίδα... αχειροκρότητος από εκείνους που βλάπτει. Για τη βασική αρχή Νο1 δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε τη μοίρα του Ιωάννη Καποδίστρια. Για τη Νο2 ας αναλογιστούμε τις κηδείες με τους κιλλίβαντες, τις ονοματοδοσίες λεωφόρων, πλατειών και δρόμων, τις παρόλες και τα βιβλία για προσωπικότητες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Νίκος Ζαχαριάδης, ο Βελουχιώτης κ.ά.

Αυτοί οι δύο άξονες (συντρίβουμε τους ενάρετους, αποθεώνουμε τους πατραλοίες και τους μητραλοίες) είναι οι ράγες πάνω στις οποίες έπρεπε να βαδίσει ένα ένδοξο έθνος, για να ηττηθεί αμαχητί από μια εθνοφυλετική κουρελού που παριστάνει το έθνος και μια κουκκίδα στον χάρτη που υποδύεται την επικράτεια κράτους.

Η ανάληψη της εξουσίας από μια ομάδα έξαλλων αριστεριστών, με εμφανέστατα πολλά προβλήματα στη συγκρότηση της προσωπικότητάς τους, προοιωνιζόταν μόνο κακά για την πατρίδα - πολλά εκ των οποίων τα είχανε τάξει κιόλας! Ενα μικρό αλλά ικανό να κάνει τη ζημιά ποσοστό ψηφοφόρων ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, την κορυφαία των επιλογών αν είσαι μαρξιστής ή αριστερίζων ταβλαδόρος ουζοπότης, για να «νικήσει τους Γερμανούς, να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, να βγούμε από τα Μνημόνια και να αποκαταστήσει την εθνική κυριαρχία (πράγμα αταίριαστο ακόμη και αν ήταν να γραφτεί σε ανέκδοτο, αφού ουδέποτε συριζαίος πίστεψε στο έθνος)».

Η κατάληξη ήταν να κλείσουν οι τράπεζες, να επιβληθούν κάπιταλ κοντρόλ, να επιβληθούν καμιά 25αριά νέοι φόροι, να εποικιστεί η Ελλάδα από Αφγανούς, Σομαλούς, Μπανγκλαντεσιανούς «επενδυτές», να αυξηθούν οι άστεγοι και οι άνεργοι, να ανέβουν τα ποσοστά της θνησιμότητας, να πέσουν τα ποσοστά των γεννήσεων, να γίνει ο Τσίπρας χαλάκι της εξώπορτας της Μέρκελ και -το βασικό- να χαριστεί η Μακεδονία στους Σλάβους.

Η λεγόμενη «Κεντροδεξιά» (ναι, αυτή που θεωρεί γιορτές «μίσους» τα μνημόσυνα των παιδιών της Ελλάδας που σκοτώθηκαν πολεμώντας για την πατρίδα το 1944-1949) βοήθησε να συμβεί όλο τούτο, διότι «σέβεται και τιμά τους αγώνες της Αριστεράς».
Κατακαημένη Αράχοβα...


πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.