Τελευταίες αναρτήσεις

27 Δεκεμβρίου 2018

Ελληνική διαφθορά, γερμανική «ανοχή»

Τα κυβερνητικά εγκλήματα κατά της χώρας μας σε εθνικά θέματα, Δημόσιο και το σχέδιο του Βερολίνου για τους εποίκους 

Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφάλα* 

Το Βερολίνο απάντησε άμεσα στην πρόσφατη εξαγγελία της κυβέρνησης «περί παρατάσεως του καθεστώτος του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά» απαιτώντας ως αντιστάθμισμα την εγκατάσταση όλο και περισσότερων εποίκων στα νησιά. 

Η αντίδραση του Βερολίνου στο εξαγγελθέν οικονομικό μέτρο αναδεικνύει ακόμη μία φορά ότι η εγχώρια πολιτική καμαρίλα της Μεταπολίτευσης ύπουλα, αργά και μεθοδικά μετέτρεψε την πατρίδα μας από εθνικό κυρίαρχο κράτος σε γερμανικό πολυεθνικό πτωχοκομείο, με σκοπό να αποτελέσει ένα τεράστιο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων, ώστε οι έποικοι να μη «μολύνουν» με τη φυσική παρουσία τους την άρια γερμανική φυλή.

Το γερμανικό σχέδιο προβλέπει ότι η νομοθεσία και η βαριά φορολογία της ελληνικής αστικής τάξης θα ενσωματώσουν εύκολα το σύνολο των εποίκων, ώστε οι ικανότεροι και εξυπνότεροι μετά το πέρας των σπουδών τους να μεταναστεύουν στη Γερμανία ενισχύοντας την απόδοση της γερμανικής κρεατομηχανής.

Την ίδια στιγμή, οι εναπομείναντες έποικοι θα βυθίζουν όλο και περισσότερο την ελληνική κοινωνία στο χάος και την εξαθλίωση. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από το ζοφερό εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό τοπίο είναι γιατί το ελληνικό πολιτικό σύστημα κατέστρεψε τη χώρα μετατρέποντάς τη σε γερμανικό προτεκτοράτο. Η απάντηση είναι εύκολη και απλή. Συνοψίζεται στα οικονομικά προνόμια της κομματικής καμαρίλας που αποκομίζει από τη μετατροπή της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο. 

Πριν από λίγες ημέρες σε οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα ένα μικρός αριθμός υπαλλήλων και της διοίκησης έκανε επί τη ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων στον εαυτό του ένα «μικρό δωράκι» περίπου 70.000 ευρώ με τη μορφή bonus. Το δώρο είχε ευρεία διασπορά, κυμαινόμενο μεταξύ 100 ευρώ και 20.000 ευρώ, ανάλογα με τη στήριξη που απολαμβάνουν οι ευεργετημένοι από την πολυχρωματική κομματική ιεραρχία.

Παράλληλα, για κάποιους συμβασιούχους των 500 ευρώ, που στερούνταν ισχυρών πολυχρωματικών πολιτικών «πλατών», η σύμβαση εργασίας δεν ανανεώθηκε. Οι πλέον άτυχοι των απολυθέντων υπήρξαν οι φέροντες το όνομα Βασίλης ή Χριστίνα, οι οποίοι μαζί με τη γέννηση του Θεανθρώπου έλαβαν ως δώρο για την εορτή τους την απόλυση και τον εφιάλτη της ανεργίας.

Το πλέον σουρεαλιστικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι εκτός του μνημονιακού νομοθετικού πλαισίου, στο οποίο βασίστηκε η χορήγηση των μποναμάδων, το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» επικαλείται το «εθιμικό δίκαιο», βάσει του οποίου, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού το 2001, χορηγούνται μποναμάδες στους πολυχρωματικούς κομματικούς κηφήνες από τότε έως σήμερα. 

Το πρόσφατο φυλλάδιο του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ., ενώ δεν αναφέρεται καθόλου στο θέμα του εποικισμού της χώρας, επειδή εθνικά θέματα δεν απασχολούν τη Ν.Δ., κάνει λόγο για περίπου 103.000 συμβασιούχους του Δημοσίου, καθώς και για 3.300 μέλη διοικητικών συμβουλίων οργανισμών, τα οποία η ίδια τάιζε πλουσιοπάροχα, όταν απέλυε καθαρίστριες, θυρωρούς και «καστανάδες». Πουθενά, επίσης, η Ν.Δ. δεν αναφέρει στο φυλλάδιό της την ύπαρξη θεσμοθετημένων «παραλογιστηρίων» που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα εκτός του λογιστικού συστήματος των οργανισμών στους οποίους ανήκουν, στην ίδρυση και τη διατήρηση των οποίων πρωτοστάτησε και η ίδια στο παρελθόν, ώστε να μπορεί να χορηγεί τα πριμ «παραγωγικότητας» στους κομματικούς της κηφήνες.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν πράττει τίποτε περισσότερο από το να βαδίζει στα ίχνη της πολιτικής γραμμής Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, αφενός στα εθνικά θέματα και αφετέρου σε αυτά που αφορούν τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Η ύπαρξη των παραλογιστηρίων που διευκολύνει τους κομματικούς διορισμούς, τα επιμίσθια των «μαϊμού» ερευνητικών προγραμμάτων και τα πριμ παραγωγικότητας των κομματικών κηφήνων αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία, ενώ αποτελούν μηχανισμό θεσμοθετημένης πολιτικής διαφθοράς με την ανοχή των Γερμανών, που ενώ δεν δέχονται τη μείωση του ΦΠΑ και την αντισταθμίζουν με την εγκατάσταση περισσότερων εποίκων στα νησιά, αδιαφορούν για τη διαφθορά της πολυχρωματικής πολιτικής καμαρίλας.

*Διδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.