30 Νοεμβρίου 2018

Λαθρομετανάστευση και παγκοσμιοποίηση

Η Νέα Τάξη διαπιστώνει την επιτάχυνση των πολιτικών και των κοινωνικών φαινομένων που οδηγούν στην ήττα της και προσπαθεί να αναδιπλωθεί, να θολώσει τα νερά, να μπερδέψει τις πλειοψηφίες που έχουν πληγεί βάναυσα από την παγκοσμιοποίηση και τη διάλυση των παραδοσιακών δομών και θεσμών που διατηρούσαν ενωμένες τις κοινωνίες.

Καθώς φαίνεται, υπάρχει στο στρατόπεδο των παγκοσμιοποιητών η σκέψη να γίνει -έστω και τώρα- μιας μορφής «αναδίπλωση» αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση. Αυτό φάνηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και αποτυχούσα υποψήφια πρόεδρος της χώρας Χίλαρι Κλίντον, η οποία δήλωσε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της μετανάστευσης και οι ηγέτες της γηραιάς ηπείρου να στείλουν ένα πιο αυστηρό μήνυμα προς όλους που θα δείχνει ότι «δεν θα μπορούν να παρέχουν πια καταφύγιο και υποστήριξη».

Η γυναίκα, που επί των ημερών της στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών θέριεψε το Ισλαμικό Κράτος, πήρε εκρηκτικές διαστάσεις η τρομοκρατία, διαλύθηκαν χώρες όπως η Λιβύη και η Συρία και πλημμύρισε ο πλανήτης με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, είπε ότι το ζήτημα της μετανάστευσης εξοργίζει τους ψηφοφόρους και συνέβαλε στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και στο Brexit.

Η κυρία Κλίντον δημιούργησε το πρόβλημα και τώρα δηλώνει ότι θέλει να το λύσει. Διαπιστώνει ότι οι λαοί έχουν αρχίσει να λύνουν τα ψυχικά δεσμά της πολιτικής ορθότητας και διαπίστωσε, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που διαφωνούν στη μετατροπή των χωρών τους σε χαλιφάτα και αποθήκες ανθρώπων.

Η κυρία Κλίντον και οι όμοιοί της, αντί να ανησυχούν και να μεριμνούν για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, την ασφάλεια των πατρίδων τους και για τη διατήρηση και την ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού, ασχολούνται μόνο με την «άκρα Δεξιά» και την πιθανότητα της απώλειας της εξουσίας.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Συναγερμού, η οποία δεν αλλάζει απόψεις ανάλογα με τα πολιτικά κέρδη και τις ζημίες, όπως κάνει η κυρία Κλίντον.

Για τη λαθρομετανάστευση, όπως δηλώνει σήμερα στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας, προτείνει τη λύση που θεωρούσε ανέκαθεν ορθή:

«Είναι η απέλαση! Απέλαση! Να γυρίσουν εκεί απ’ όπου ήρθαν! Δεν έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ και αφού δεν έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ θα πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους, αλλά θα πρέπει επίσης να σταματήσουμε να τους δίνουμε στέγη δωρεάν, φροντίδα, επιδόματα, δηλαδή περισσότερα απ’ ό,τι δίνουμε στους δικούς μας φτωχούς στην Ευρώπη. Η πολιτική θα πρέπει να είναι ενιαία και συνεπής, διαφορετικά δεν θα καταλάβουν».

ΔημοκρατίαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.