Τελευταίες αναρτήσεις

30 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΝΗΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Ύποπτες, κακόβουλες διαβουλεύσεις…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Η τριετής μυστική διαβούλευση της κυβερνήσεως και επιτελείου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (σ.σ. όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε), που κατέληξε σε συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου, μετά την εντονότατη αντίδραση των Ιεραρχών μας στην έκτακτη σύσκεψη της Ιεραρχίας μας την περασμένη Παρασκευή, αλλά και την σφοδρότατη επίθεση που δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος από τους Ιερείς μας, οδήγησε στις καλένδες αυτήν την προδοτική συμφωνία για τον ολέθριο για την ελληνική Κοινωνία, διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας!

Ωστόσο, αυτή η κυβέρνηση των άθεων, δεν σταματά τις σατανικές προσπάθειές της, προκειμένου να επιτύχει αυτόν τον επί δεκαετίες στόχο της, που επί της ουσίας είναι η μετατροπή της Εκκλησίας μας από Νομοθετικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) σε Νομοθετικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ)!

Αποτέλεσμα εικόνας για συναντηση βαρθολομαίου γαβρόγλου
Ξεθεμελιωτές της Ορθοδοξίας…

Για τον σκοπό αυτό, ο άθεος – αντίχριστος καλύτερα – Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι! Η μετάβαση του Κώστα Γαβρόγλου στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως έγινε κατόπιν εντολής που έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα, τάχατες για να ενημερώσει τον Πατριάρχη και τους Ιεράρχες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, περί της συμφωνίας (;;;) Τσίπρα – Ιερώνυμου!

Και όχι συμφωνίας Εκκλησίας της Ελλάδος και Πολιτείας, όπως είπαν και όπως έγραψαν τα Συστημικά και κατευθυνόμενα ΜΜΕ! Οι πληρωμένες γραφίδες και τα μπουκωμένα στόματα του Συστήματος, αφού αυτήν την συμφωνία την απέρριψε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο κλήρος της Εκκλησίας μας και ο ελληνικός λαός! 

Αυτή η κίνηση τακτικής από τον Αλέξη Τσίπρα διά μέσω του Υπουργού Παιδείας, της προσέγγισης δηλαδή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, παίρνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις, από τη στιγμή που πρέπει να είμαστε πλέον σίγουροι, ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιχειρεί το απόλυτο ξεθεμελίωμα της Ορθοδοξίας από τα σπλάχνα της Ελλάδος και της ελληνικής Κοινωνίας!

Παράλληλα, οι πληρωμένες γραφίδες και τα μπουκωμένα στόματα των ΜΜΕ αναπαράγουν, ότι δήθεν η κυβέρνηση υποχωρεί στο ζήτημα των σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας γενικότερα, και ειδικότερα, όσον αφορά το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών!

Οι δογματικοί αριστεροί δεν αλλάζουν…

Όμως στην πραγματικότητα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – που έχουν ίσο μερίδιο ευθύνης για τη διάλυση της Πατρίδος, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι ΑΝΕΛ – διαμορφώνει μια στρατηγική, προκειμένου να αντιμετωπίσει το αρνητικό κλίμα – θα έλεγα καλύτερα, κλίμα οργής – εντός της Ιεραρχίας, του κλήρου και του λαού! Η κυβέρνηση απευθύνεται εκ του πονηρού στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, προσπαθώντας να διασπάσει την εκκλησιαστική ενότητα! Άλλα υπόσχεται στο Φανάρι, άλλα στους Μητροπολίτες και άλλα στον κλήρο και στον λαό! Ακολουθεί την διαχρονική τακτική που χαρακτηρίζει τους δογματικούς αριστερούς, του “διαίρει και βασίλευε”!

Ως προς την μισθοδοσία των κληρικών, η κυβέρνηση θα εμφανίσει – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – ένα νομοσχέδιο το οποίο με ρητορικά πυροτεχνήματα και όχι στέρεες νομικές βάσεις, θα ισχυρίζεται ότι θα ικανοποιήσει τα αιτήματα των κληρικών , ενώ η βάση του νομοσχεδίου θα παραμείνει η ίδια με την αρχική απόφαση των Τσίπρα – Γαβρόγλου! Γιατί ο στόχος τους δεν αλλάζει! Η κυβέρνηση επιζητά το διαχωρισμό του Κράτους με την Εκκλησία, με θύμα βεβαίως τους Ιερείς μας, οι οποίοι είναι το κύτταρο της Ορθοδοξίας και ο συνδετικός κρίκος Ορθοδόξου Πίστεως και λαού! Έτσι, θα αφαλοκόψουν αυτόν τον συνδετικό κρίκο, μετατρέποντας την Εκκλησία σε επαίτη της εκάστοτε κυβερνήσεως!

Το σατανικό σχέδιο του Τσίπρα και η σύμπραξη του Πατριάρχη…

Αυτή η κυβέρνηση έχει κατά νου, τα ίδια ακριβώς να πράξει και με τους Αρχιερείς, παρά τα όσα αντίθετα τους διαβεβαιώνει. Σε πρώτη φάση η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει, κληρικούς δυο ταχυτήτων! Η χυδαία αυτή λύση, θα γελοιοποιήσει σταδιακά το επισκοπικό λειτούργημα και όποιος εκλέγεται Επίσκοπος θα θεωρείται – τάχατες – τακτοποιημένος έναντι των άλλων δέκα χιλιάδων κληρικών!

Εάν αυτό συμβεί, αυτό θα αποτελέσει μια από τις μελανότερες σελίδες της νεώτερης πολιτικής και εκκλησιαστικής ιστορίας μας!

Από την άλλη πλευρά, οι κακοί και ύποπτοι χειρισμοί του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, δίνουν την ευκαιρία στον Οικουμενικό Πατριάρχη να μην περιορίσει το ενδιαφέρον του, μόνο στις “Νέες Χώρες”, την ημιαυτόνομη Εκκλησία της Κρήτης και τα Δωδεκάνησα, αλλά εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για τον ελληνικό κλήρο (σ.σ. σημείο συζήτησης Πατριάρχη – Υπουργού Παιδείας), θα προσπαθήσει να ενισχύσει τις επεκτατικές βλέψεις του και στην υπόλοιπη ελληνική Επικράτεια! Άλλωστε, από την εποχή του μακαριστού Χριστοδούλου ο Οικουμενικός Πατριάρχης περίμενε μια τέτοια χρυσή ευκαιρία! Για να αποδείξει, πως το Φανάρι κάνει κουμάντο και όχι η Εκκλησία της Ελλάδος!

Εάν επιτευχτεί αυτός ο στόχος του Φαναριού, θα σημαίνει, πως η Εκκλησία της Ελλάδος είναι ανίκανη να διαχειριστεί τα του οίκου της!

Θα αποδείξει, πως είναι ανίκανη να προστατέψει τους ιερείς μας! Και είναι εκ προοιμίου σίγουρο, πως αυτό το κενό θα καλυφτεί, είτε από τραγική για τους κόλπους της Εκκλησίας μας ανταρσίας των κληρικών, είτε με την κατάληψη της εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας της ελληνικής Επικράτειας από άλλες δικαιοδοσίες, πέραν της Εκκλησίας της Ελλάδος! 

Έτσι θα καταδειχτεί, πως οι Μητροπολίτες είναι ανεπαρκείς να διοικήσουν τον Οίκο τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για συναντηση βαρθολομαίου τσιπρα
Αρχιεπίσκοπε αναλογιστείτε τις ευθύνες σας έναντι της Ιστορίας…

Επομένως, αυτή είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, να αντιληφτεί ποιον πραγματικά πρέπει να υπηρετεί και να ορθώσει το ανάστημά του στα κακόβουλα σχέδια των αναρχοκομμουνιστών!

Ο Αρχιεπίσκοπος, πρέπει επιτέλους να κατανοήσει, ότι πλέον μιλάει με την Ιστορία και όχι με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Πρέπει οπωσδήποτε να διαψεύσει, όσα του καταμαρτυρούν περί της συνεργασίας στη δημιουργία ενός τερατουργήματος και να αποδείξει ότι, η Εκκλησία της Ελλάδος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.